Post Wyświetl pojedynczy post autor: Traves » 03 kwie 2006, 7:20
Traves
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 03 kwie 2006, 10:17
Tragiczny tematTraves pisze:Staje przed wyborem kupno pilki noznej. Sam nie wiem jaka kupic. Jestem zdezorientowany. Chce przeznaczyc na to okolo max 70zl. Bardzo prosze o doradzenie jakimi sie najlepiej gra i strzela itp. PLIS
Loczek
ZMIJA

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rumeczek » 03 kwie 2006, 14:59
Loczek pisze:Staje przed wyborem kupno pilki noznej. Sam nie wiem jaka kupic. Jestem zdezorientowany. Chce przeznaczyc na to okolo max 70zl. Bardzo prosze o doradzenie jakimi sie najlepiej gra i strzela itp. PLIS
Rumeczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 07 kwie 2006, 23:41
Jak Ty to cytowałeś ? Ja tego nie napisałemRumeczek pisze:Loczek pisze:Staje przed wyborem kupno pilki noznej. Sam nie wiem jaka kupic. Jestem zdezorientowany. Chce przeznaczyc na to okolo max 70zl. Bardzo prosze o doradzenie jakimi sie najlepiej gra i strzela itp. PLIS
a ja mam dla Ciebie coś IMHO bardzo dobrego i w przystępnej cenie.
92 złote za ORYGINALNĄ, MECZOWĄ piłkę z MŚ w Korei to chyba nie jest wiele biorąc pod uwge ze kolo 2 lat temu kosztowała z 350![]()
a tu link
http://baler.pl/product_info.php/cPath/ ... cts_id/263
PS. Sam ją kupiłem
Loczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAtifa_19 » 07 kwie 2006, 23:45
LAtifa_19
Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 08 kwie 2006, 0:48
To zalerzy gdzie chcesz grac? Czy na betonie, czy na trawie a moze na ziemi. Kupic dobra pilke to nic trudnego. Idziesz do sklepu i porownujesz wszystkie pilki jakie masz do wyboru. Mozesz tez sie zapytac sprzedawcy. Ja osobiscie nie radze kupowac pilek ponizej 40 zl. jesli sie mysli o powaznym zakupie. Mozna tez isc na byle jaki targ i kupic sobie zwykla pilke za 20 zl. i tez mozna sie duzo nagrac. Ja nigdy nie kupowalem pilek i nie mialem takiego problemu. Zawsze wygrywalem pilki. Bylo ich duzo. Jedne wytrzymaly 6 miesiecy a inne mam juz 7 lat i jeszcze mozna nimi grac. Najbardziej podobala mi sie pilka z MS z 1994 roku. Nie wiem czy jest jeszcze dostepna na rynku, ale to jest raczej niemozliwe.Traves pisze:Bardzo prosze o doradzenie jakimi sie najlepiej gra i strzela
snake
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomasz. » 21 kwie 2006, 20:57
Tomasz.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Piotr » 21 kwie 2006, 21:06
Piotr
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomasz. » 21 kwie 2006, 21:10
Tomasz.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaWiK » 22 kwie 2006, 9:17
MaWiK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rrobsonm » 22 kwie 2006, 12:00
rrobsonm
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomasz. » 22 kwie 2006, 13:31