Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 25 kwie 2022, 11:55
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czubatka » 25 kwie 2022, 11:57
czubatka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: 19B10 » 25 kwie 2022, 13:08
Też miałem z nimi przeboje ostatnio. Zamówiłem 2 pary butów, jedną chciałem odesłać. Najpierw się okazało, że w automacie DPD w Biedronce nie można, trzeba iść do punktu nadania, zamiast 300 metrów miałem 2 kilometry- spacer zawsze zdrowy. Po kilku dniach okazało się, że przesyłka nie pojawiła się w bazie DPD, na infolinii udało mi się uzyskać jej numer, przekazałem ją do Adidasa, bo według nich procedura zwrotu jeszcze nie ruszyła, chociaż buty były już w magazynie. Przy trzecim telefonie na infolinię udało się załatwić zwrot kasy tego samego dnia, ale żeby było zabawniej to dostałem 3 maile: jeden o uruchomieniu procedury zwrotu kasy, drugi o jej dokonaniu, a trzeci... o zaginięciu przesyłkiChlopaczek pisze: ↑25 kwie 2022, 11:38Przestrzegam wszystkich przed kupowaniem w oficjalnym sklepie internetowym Adidas.
19B10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 25 kwie 2022, 14:03
Ja wlasnie dostalem nie wiadomo dlaczego szesc takich samych maili z informacja iz firma kurierska poinformowala ich ze zamowienie zaginelo podczas dostawy. Jest to bardzo ciekawe poniewaz przesyłka do mnie dotarła a moj zwrot dotarl do nich o czym zreszta informowali mnie dzisiaj na swojej infolinii.
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 25 kwie 2022, 14:49
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 07 cze 2025, 12:15
DDK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 07 cze 2025, 12:38
Rezus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 07 cze 2025, 13:22
DDK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 07 cze 2025, 13:43
Kiedyś jak mieli w Lublinie, to byłem i jestem bardzo zadowolony. Z Sauconów korzystam do dzisiaj na długie spacery. Tylko na szczęście nie musiałem nic reklamować
Mr.Chris

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 07 cze 2025, 13:52
DDK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 07 cze 2025, 14:14
Mr.Chris
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BadBoy » 07 cze 2025, 14:30
BadBoy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 07 cze 2025, 15:24
na siłce i tak ćwiczę głównie bez butów (oczywiście nie licząc rozgrzewki na bieżni/obitreku) żeby aktywizować i stabilizować kostkę. Aktualnie właśnie na spacery chodzę w starych butach do biegania, ale stwierdziłem że mogę spróbować. Zamówiłem właśnie te NB, więć zobaczymy. Brakuje mi jeszcze butów do pracy, bo czasami zdarza mi się robić po kilka tysięcy kroków w takich butach, więc też bym chciał coś porządnego. Stwierdziłem, że lepiej wydać 200zł więcej na buty bo to jedna wizyta u fizjoMr.Chris pisze: ↑07 cze 2025, 14:14Na siłkę prawdopodobnie będziesz potrzebował innych, ale do spacerów z psem, czy chodzenia do pracy bardzo często polecane jest używanie starych butów do biegania, które straciły już swoją amortyzację i do samego biegania niekoniecznie się nadają, ale nadal są w dobrym stanie wizualnym. Możesz dopytać fizjoterapeutę, ale jeżeli jesteś bardzo zadowolony podczas biegania z tych co Ci polecił, to do chodzenia mogą być jeszcze lepsze.
DDK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Conrado » 07 cze 2025, 16:04
Conrado

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 08 cze 2025, 15:25
Eyesmon
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio