Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tennessee » 09 cze 2025, 13:50
Tennessee
Post Wyświetl pojedynczy post autor: matt_ » 09 cze 2025, 14:11
matt_
venomik
matt_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tennessee » 09 cze 2025, 14:38
Nie wiem czy ktokolwiek normalny będzie szedł w kierunku opinii "ojoj, biedny Lewandowski", już nie wspominając "wielkim człowieku" czy coś takiego.matt_ pisze: ↑09 cze 2025, 14:11W dodatku, jeżeli puentą tego wszystkiego ma być "ojoj, biedny Lewandowski, jedziesz z nimi Robert" no to.. Ta pierdolona propaganda trwa już kilkanaście lat. Lewandowski to wielki piłkarz, ale nie wielki człowiek. Pokusiłbym się nawet o stwierdzenie, że to typowy zawodnik dzisiejszych czasów. Grać potrafi, pracować też, dba o to żeby dobrze jeść, spać, alkohol może raz w roku na Oktoberfeście. Poza boiskiem zachowuje się jednak tak, jak mu mówi agecja PR-owa i dopóki gówno się nie wyleje, trzeba klepać tę mowę-trawę byleby sponsorzy i opinia publiczna byli zadowoleni. Nie wytłumaczysz wszystkiego tym, że Polacy są zawistni albo że jedyny wysiłek mają biegnąc do Żabki o 22:40. Ludzie cenią autentyczne postacie.
Tennessee
Post Wyświetl pojedynczy post autor: WKB » 09 cze 2025, 14:43
WKB
Post Wyświetl pojedynczy post autor: matt_ » 09 cze 2025, 14:44
Odniosłem takie wrażenieTennessee pisze: ↑09 cze 2025, 13:50Wiadomo, że Robert był zmęczony, ale zmęczony selekcjonerem, a nie grą w piłkę. Był słabym kapitałem, ale tak jak to rozwiązał Probierz jest totalnym dnem.
Widać mocno, że Lewandowski staję się coraz bardziej wyrazisty, już nie udaję kryształowej postaci.
Takie mam odczucie, że w Polsce trochę się boimy wielkich postaci, zawsze stoimy z tyłu, z pokorą. Robert ostatnio idzie w innym kierunku. Mnie się to coraz bardziej podoba. Brawo Robert.
matt_
Tennessee
Post Wyświetl pojedynczy post autor: matt_ » 09 cze 2025, 14:54
matt_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tennessee » 09 cze 2025, 14:56
Tennessee
matt_

PietroBosman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: venomik » 09 cze 2025, 15:06
W tym rzecz.
venomik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 09 cze 2025, 15:07