Lewandowski vs Probierz - Strona 4

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
Awatar użytkownika
johny batonik
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 253

Lewandowski vs Probierz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: johny batonik » 10 cze 2025, 15:52

Dlatego te mowy motywacyjne w szatni tak wyglądają - "Hej chłopaki, gracie w super klubach, zbierzcie energie i jazda. Wierzymy w siebie, Kapi, energia, Bedi dawaj dawaj" i lamusy wychodzą zmotywowani jak nigdy xD

A w takiej Szkocji wchodzi Steve Clarke i mówi "u fukkkin idiots. Do u even have legs? Dumbheads. How many times do I have to repeat? Pass the ball to Adams and that's all you donkeys have to do" i chłopy wychodza i łamią nogi przeciwnikowi.

Awatar użytkownika
Tennessee
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 418

Lewandowski vs Probierz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tennessee » 10 cze 2025, 16:14

Ja rozumiem, że można nie widzieć Lewandowskiego w roli kapitana gdyby w drużynie był taki Glik czy Piszczek, ale ten wafluś dostał taką rolę chyba tylko za to, że jest lubiany i ma 99 występów w kadrze.

No i generalnie to wszystko jest do przyjęcia, nie ma co bić piany, bo przecież cała drużyna musi pchać wózek w jedną stronę, a opaskę może zakładać ktoś symbolicznie.

Ale Zieliński? dla dobra tej reprezentacji kapitanem powinien zostać ten kot potrafi rozmawiać z mediami, ktoś kto zachowuję trzeźwości myślenia, ktoś opanowany, a jednocześnie taki który potrafi dobrze sprzedać nastrój drużyny nawet w twardych słowach i ewentualnie uspokoić napięcie gdy jest taka potrzeba.

Jeśli takiej postaci nie ma, to albo trzeba wybrać kogoś najbardziej zbliżonego, albo zostawić Lewandowskiego co by się nie działo, bo on jako jedyny ma gigantyczną pozycję w świecie sportu.

Tylko do [ch**] nie Zieliński. :angry2:

PZPN tradycyjne daję dupy i wysyła tylko durne komunikaty. Dać wolną rękę Probierzowi to skandal, czego dowodem jest afera na cały kraj i potyczka z Lewandowskim.

Sportowo jesteśmy w dupie, wizerunkowo również i jeszcze wycieramy sobie gębę najlepszym polskim piłkarzem. Totalny upadek.

Awatar użytkownika
Tennessee
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Lewandowski vs Probierz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tennessee » 12 cze 2025, 10:23

Nie wojuj z legendą bo cię zmiecie z planszy. 8)

Teraz wafluś Zieliński oddaje opaskę przywódcy.

Awatar użytkownika
19B10
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 1502
Kibicuję: WRE

Lewandowski vs Probierz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 19B10 » 12 cze 2025, 10:35

Lewandowski- Probierz 3-0 (walkower).

Można zamykać.

Awatar użytkownika
Ilka
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 2539
Kibicuję: Widzew Barca MU Juve

Lewandowski vs Probierz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 12 cze 2025, 10:37

Śmieszy mnie, że teraz wszyscy za Lewandowskim. A po meczach czy to w Barcelonie czy w kadrze większość jedzie po nim jak po burej suce ..

No cóż dopiął swego. Widać, że trenerzy reprezentacji mają mało do gadania gdy jest w kadrze Lewy. Czekam, aż przyjdzie ktoś z prawdziwego zdarzenia i nie da się. Bo nadal uważam, że nie ma żadnego piłkarza ponad trenera! I nie chodzi tutaj o Probierza, bo przy innych trenerach też bym tak uważała...

I mam nadzieję, że mecze Lewego są w tej kadrze policzone :) A nowy trener będzie mógł spokojnie budować drużynę :)

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1236

Lewandowski vs Probierz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 12 cze 2025, 10:48

Lewy w odpowiedzi na zwolnienie probierza powiedział że teraz ma inne sprawy na głowie. Kapitan, mistrz, legenda...

Awatar użytkownika
Tennessee
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Lewandowski vs Probierz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tennessee » 12 cze 2025, 10:50

Ilka pisze:
12 cze 2025, 10:37
I mam nadzieję, że mecze Lewego są w tej kadrze policzone :) A nowy trener będzie mógł spokojnie budować drużynę :)
Bzdura. Ja to widzę inaczej. Żeby dojść na absolutny szczyt, jak Lewandowski, to trzeba być cholernie ambitny i to się tyczy wszystkich największych postać w sporcie.
Lewandowski będąc w otoczeniu słabych trenerów i słabych zarządców po prostu staję się trudny do prowadzenia, bo ambicja tak nakazuję.
To nie jest kwestia złego Robert, tylko człowieka który chcę więcej i widzi więcej, bo dokonał więcej w karierze i jest postacią znaną i szanowaną na całym świecie. A potem przychodzi pracować z Probierzem czy Kuleszą.
Można próbować winić Lewandowskiego za pewne kwestie, ale nie plujmy na legendę. Korzystajmy z gościa ile się da i jak się da, a nie koniec kariery i kropka. :angry2:
Kto będzie budował Polski futbol? Dawidowicz? Puchacz? :lol2:

Dla mnie Lewandowski musi wrócić do kadry i być jej ważną częścią.

Awatar użytkownika
Mr.Chris
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 1693
Kibicuję: Manchester United

Lewandowski vs Probierz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 12 cze 2025, 11:09

Ilka pisze:
Śmieszy mnie, że teraz wszyscy za Lewandowskim. A po meczach czy to w Barcelonie czy w kadrze większość jedzie po nim jak po burej suce ..
Nie wiem jak to jest u kobiet, ale facet potrafi się zgodzić z drugim facetem w pewnej sprawie, nawet jeżeli nie zgadza się z nim w innej. I nie ma w tym nic śmiesznego.

Awatar użytkownika
dias
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 983

Lewandowski vs Probierz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dias » 12 cze 2025, 11:17

Ilka pisze:
Śmieszy mnie, że teraz wszyscy za Lewandowskim.
To jest własnie Twoje płytkie rozumienie ludzi i otaczającego Cię świata. Jak ktos się z Tobą nie zgadza w jednej rzeczy, to automatycznie jest przeciwko Tobie.

Awatar użytkownika
Ilka
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 2539
Kibicuję: Widzew Barca MU Juve

Lewandowski vs Probierz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 12 cze 2025, 12:37

Tennessee pisze:
12 cze 2025, 10:50
Ilka pisze:
Bzdura. Ja to widzę inaczej. Żeby dojść na absolutny szczyt, jak Lewandowski, to trzeba być cholernie ambitny i to się tyczy wszystkich największych postać w sporcie.
Lewandowski będąc w otoczeniu słabych trenerów i słabych zarządców po prostu staję się trudny do prowadzenia, bo ambicja tak nakazuję.
To nie jest kwestia złego Robert, tylko człowieka który chcę więcej i widzi więcej, bo dokonał więcej w karierze i jest postacią znaną i szanowaną na całym świecie. A potem przychodzi pracować z Probierzem czy Kuleszą.
Można próbować winić Lewandowskiego za pewne kwestie, ale nie plujmy na legendę. Korzystajmy z gościa ile się da i jak się da, a nie koniec kariery i kropka. :angry2:
Kto będzie budował Polski futbol? Dawidowicz? Puchacz? :lol2:

Dla mnie Lewandowski musi wrócić do kadry i być jej ważną częścią.
Ja nie pluje na legendę. I dziękuję mu za to co zrobił. Ale jego koniec kariery w kadrze tak czy siak się zbliża.
Chciałabym, żeby była nowa drużyna budowana. Skoro teraz ma przyjść nowy trener to tym bardziej niech buduje. Może nawet kosztem najbliższego Mundialu, ale niech będzie budowana drużyna z głową i pomysłem. Kilku zawodników należy już pożegnać, a ja czytam, że Grosik chce już wracać. No ludzie. Z całym szacunkiem dla nich ale zróbmy coś nowego skoro to stare nie daje rady i część z nas patrzy na mecze kadry tylko dlatego, że to nasza reprezentacja :) Myślę, że znajdziemy tych 11 zawodników, którym naprawdę się będzie chciało grać w reprezentacji :)

Co do trenerów to z polskich widziałabym tylko Nawałke w roli selekcjonera.

Awatar użytkownika
Tennessee
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Lewandowski vs Probierz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tennessee » 12 cze 2025, 12:42

Ilka pisze:
12 cze 2025, 12:37
Co do trenerów to z polskich widziałabym tylko Nawałke w roli selekcjonera.
Co?! :badziewie:

Awatar użytkownika
Delpiero14
Bianconero
Bianconero
Reputacja: 7075
Kibicuję: Futbolowi z XIX wieku

Lewandowski vs Probierz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 12 cze 2025, 12:46

Ja mam nadzieję że Nawalka taki głupi nie będzie i nie wpakuje się drugi raz w to samo bagno. Zrobił już dużo dobrego dla tej kadry i dał się zapamiętać jako jeden z najlepszych selekcjonerów ever. Po co to sobie psuć?

Awatar użytkownika
czubatka
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 1623
Kibicuję: ManU za Sheringhama xD

Lewandowski vs Probierz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czubatka » 12 cze 2025, 12:47

Ilka pisze:
12 cze 2025, 12:37
Ja nie pluje na legendę
Przecież dopiero co pisałaś o nim per "gwiazdeczka" :D

Awatar użytkownika
Tennessee
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Lewandowski vs Probierz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tennessee » 12 cze 2025, 12:54

Delpiero14 pisze:
12 cze 2025, 12:46
Ja mam nadzieję że Nawalka taki głupi nie będzie i nie wpakuje się drugi raz w to samo bagno. Zrobił już dużo dobrego dla tej kadry i dał się zapamiętać jako jeden z najlepszych selekcjonerów ever. Po co to sobie psuć?
Nie chodzi nawet o pakowanie się w to drugi raz... Nawałka nie ma obecnie żadnych argumentów na przejęcie kadry. To jest już futbolowy emeryt, nie pracuję od 2019r.

Awatar użytkownika
venomik
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 1986

Lewandowski vs Probierz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: venomik » 12 cze 2025, 12:58

Tennessee pisze:
12 cze 2025, 12:54
nie pracuję od 2019r.
Leniwy jesteś trochę ;)

ODPOWIEDZ