Post Wyświetl pojedynczy post autor: johny batonik » 10 cze 2025, 15:52
johny batonik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tennessee » 10 cze 2025, 16:14
Tennessee
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tennessee » 12 cze 2025, 10:23
Tennessee
Post Wyświetl pojedynczy post autor: 19B10 » 12 cze 2025, 10:35
19B10

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 12 cze 2025, 10:37
Ilka

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 12 cze 2025, 10:48
gilardino11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tennessee » 12 cze 2025, 10:50
Bzdura. Ja to widzę inaczej. Żeby dojść na absolutny szczyt, jak Lewandowski, to trzeba być cholernie ambitny i to się tyczy wszystkich największych postać w sporcie.
Tennessee

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 12 cze 2025, 11:09
Nie wiem jak to jest u kobiet, ale facet potrafi się zgodzić z drugim facetem w pewnej sprawie, nawet jeżeli nie zgadza się z nim w innej. I nie ma w tym nic śmiesznego.
Mr.Chris

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 12 cze 2025, 12:37
Ja nie pluje na legendę. I dziękuję mu za to co zrobił. Ale jego koniec kariery w kadrze tak czy siak się zbliża.Tennessee pisze: ↑12 cze 2025, 10:50Bzdura. Ja to widzę inaczej. Żeby dojść na absolutny szczyt, jak Lewandowski, to trzeba być cholernie ambitny i to się tyczy wszystkich największych postać w sporcie.
Lewandowski będąc w otoczeniu słabych trenerów i słabych zarządców po prostu staję się trudny do prowadzenia, bo ambicja tak nakazuję.
To nie jest kwestia złego Robert, tylko człowieka który chcę więcej i widzi więcej, bo dokonał więcej w karierze i jest postacią znaną i szanowaną na całym świecie. A potem przychodzi pracować z Probierzem czy Kuleszą.
Można próbować winić Lewandowskiego za pewne kwestie, ale nie plujmy na legendę. Korzystajmy z gościa ile się da i jak się da, a nie koniec kariery i kropka.![]()
Kto będzie budował Polski futbol? Dawidowicz? Puchacz?![]()
Dla mnie Lewandowski musi wrócić do kadry i być jej ważną częścią.
Ilka
Tennessee

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 12 cze 2025, 12:46
Delpiero14
czubatka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tennessee » 12 cze 2025, 12:54
Nie chodzi nawet o pakowanie się w to drugi raz... Nawałka nie ma obecnie żadnych argumentów na przejęcie kadry. To jest już futbolowy emeryt, nie pracuję od 2019r.Delpiero14 pisze: ↑12 cze 2025, 12:46Ja mam nadzieję że Nawalka taki głupi nie będzie i nie wpakuje się drugi raz w to samo bagno. Zrobił już dużo dobrego dla tej kadry i dał się zapamiętać jako jeden z najlepszych selekcjonerów ever. Po co to sobie psuć?
Tennessee
venomik
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio