Reprezentacja Polski (zbiorczy) - Strona 76

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
ODPOWIEDZODP

#TeamLewandowski czy #TeamProbierz?

#TeamLewandowski
8
40%
#TeamProbierz
4
20%
Na selekcjonera Tomasz Tułacz, niech grają zawodnicy U-20 i naturalizowani Kongijczycy
8
40%
Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8597
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 02 maja 2006, 12:31

udek -- Baszczynski, Jop, Lewandowski, Gancarczyk -- Mila, Sobolewski, Szymkowiak, Kosowski -- Sosin, Rasiak
Sosin z Rasiakiem w 1. skladzie :?:

chyba Cie sutki swędzą :rotfl2:

dla mnie taki experyment nie ma szans :lol:

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 02 maja 2006, 12:32

Martinho pisze:Sosin, Rasiak
Szkoda, że nie ma Piechny w duecie z Sosinem. Wtedy wszyscy zobaczyliby jak spisuję się wymarzony atak niektórych userów. :roll:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2089

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 02 maja 2006, 12:35

cloner pisze:dla mnie taki experyment nie ma szans
racja - oby na ławe, albo do klubów odesłać.
cloner pisze:chyba Cie sutki swędzą
:shock:

Martinho pisze:Sosin, Rasiak
ja myślę, ze wyjdzie Franek z Sosinem - Franek musi sie przełamac jak najszybciej i coś strzelić, a Sosin - wiadomo, wypadąłoby mu dac wiecej popgrać niż rasiakowi - w końcu wszyscy wiemy na co stać naszego napastnika :P

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 02 maja 2006, 12:54

Martinho pisze:Litwini nie zagraja w swoim najsilniejszym skladzie. Ich kadra skladac sie bedzie wylacznie z pilkarzy krajowej ligi.
Polacy dzieki temu zagraja na wiekszym luzie, moze bedzie im latwiej :wink:

co do bramki dzis - mam nadzieje, ze Dudek i Fabianski zagraja rowno - po 45minut :twisted:

a w ataku oczywiscie Frankowski z Sosinem ;)
w 2.polowie pewnie za Sosina wejdzie Rasiak 8)

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Kibicuję: cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 02 maja 2006, 12:58

cloner pisze:a w ataku oczywiscie Frankowski z Sosinem
w 2.polowie pewnie za Sosina wejdzie Rasiak

To czemu jestes za tym zeby z Litwa za Rasiaka zagral Franek a na mundialu w pierwszym skladzie gral Rasiak :?: Przejrzyj sobie temat Kto powinien grac w ataku reprezentacji ;)

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 02 maja 2006, 13:01

Martinho pisze:To czemu jestes za tym zeby z Litwa za Rasiaka zagral Franek
o Jeez :smile2:
bo cloner pomimo całej swojej dziwnej otoczki czasem myśli :D
i widzi to czego ty nie widzisz, że Rasiak i Sosin sa podobnej budowy - i razem gówno zrobia w ataku kadry.
A na mundialu bedzie grał Zurawski, więc Rasiak [czysto hipotetycznie] - mógłby zagrać. Uzupełnialiby się

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 02 maja 2006, 13:11

fieldy pisze:widzi to czego ty nie widzisz, że Rasiak i Sosin sa podobnej budowy

Z Arabia w ataku zagrali Jelen z Sosinem tez zawodnicy o podobnej budowie...

fieldy pisze:i razem gówno zrobia w ataku kadry.

i nie zrobili tego razem :lol:

fieldy pisze:A na mundialu bedzie grał Zurawski, więc Rasiak [czysto hipotetycznie] - mógłby zagrać. Uzupełnialiby się

No tak Zurawski nadrabial by za Rasiaka umiejetnosciami i wtedy by sie uzupelniali :lol:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 02 maja 2006, 13:50

Martinho pisze:Z Arabia w ataku zagrali Jelen z Sosinem tez zawodnicy o podobnej budowie...
ale Jeleń nie jest takim drewniakiem jak wspomniana 2 - i potrafi sam wypracowac akcję i zdobyć z niej gola. Nie widzisz różnicy ?
Martinho pisze:No tak Zurawski nadrabial by za Rasiaka umiejetnosciami i wtedy by sie uzupelniali
obrócić wszytsko w żart - i dalej nie rozumieć "o co loto" - bezcenne

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 02 maja 2006, 14:11

fieldy pisze:racja - oby na ławe, albo do klubów odesłać.
hmm, Rasiak na lawke do klubu :?:
waptie, on jest gwiazda w swoim klubie :twisted:
a juz niedlugo bedzie gwiazda naszej reprezentacji :P
fieldy pisze:ja myślę, ze wyjdzie Franek z Sosinem - Franek musi sie przełamac jak najszybciej i coś strzelić,
tez mam taka nadzieje, ze Franek wyjdzie w 1. skladzie, ale jakos nie wierze, zeby sie przelamal :wink:
Martinho pisze:To czemu jestes za tym zeby z Litwa za Rasiaka zagral Franek a na mundialu w pierwszym skladzie gral Rasiak Przejrzyj sobie temat Kto powinien grac w ataku reprezentacji
hehe, fieldy Ci odpowiedzial :lol:
widze, ze Ci Martinho brakuje dzis mozgu [zreszta nie tylko dzisiaj] :rotfl:

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 02 maja 2006, 14:16

fieldy pisze:racja - oby na ławe, albo do klubów odesłać.
cloner pisze:hmm, Rasiak na lawke do klubu
waptie, on jest gwiazda w swoim klubie

Czytaj ze zrozumieniem...Chodzilo mu o to zeby albo go posadzic na lawie w reprezentacji albo odeslac go do swojego klubu ze zgrupowania... :roll:
cloner pisze:tez mam taka nadzieje, ze Franek wyjdzie w 1. skladzie, ale jakos nie wierze, zeby sie przelamal

Ja tez bym wolal zeby Franek wyszedl ale Janas wypusci Rasiaka...niestety

cloner pisze:widze, ze Ci Martinho brakuje dzis mozgu [zreszta nie tylko dzisiaj]
Jak masz obrazac userow to idz na pewien znany portal i tam popisz sobie :roll:

Edit

www.onet.pl
Ostatnio zmieniony 02 maja 2006, 14:26 przez Martinho, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 02 maja 2006, 14:24

Czytaj ze zrozumieniem
wybacz mistrzu, pominalem wyraz "albo" :oops:
i dlatego zle to odczytalem :wink:
Jak masz obrazac userow to idz na pewien znany portal i tam popisz sobie
ja nikogo nie obrazam, no chyba, ze stwierdzanie faktow jest dla Ciebie obrazaniem :rotfl2:

p.s. - podaj mi tutaj ten adresik tego znanego portalu :P

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 02 maja 2006, 14:41

cloner pisze:o do bramki dzis - mam nadzieje, ze Dudek i Fabianski zagraja rowno - po 45minut Twisted Evil
wierzysz w to :?:
Bo ja jakos nie bardzo zeby dostali po 45min prewnie bedzie jak z Arabia - Fabian zagra jakies 10min

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 02 maja 2006, 15:37

cloner pisze:hmm, Rasiak na lawke do klubu
nie Rasiaka w kadrze na ławkę, albo z kadry do klubu odesłać :D żeby nie grał w kadrze - prościej ... pisząc
Martinho pisze:Czytaj ze zrozumieniem...Chodzilo mu o to zeby albo go posadzic na lawie w reprezentacji albo odeslac go do swojego klubu ze zgrupowania...
nie jesteś wcale lepszy, a trzebaby się zastaniowić czy nie gorszy :P
cloner pisze:ja nikogo nie obrazam, no chyba, ze stwierdzanie faktow jest dla Ciebie obrazaniem
ale pisząc, ze rasiak gra dobrze w piłke - krzywdzisz go, wmawiając mu [jak czyta forum :P] że się nadaje do kadry, chłopak sobie robi nadzieje, a potem bedzie mocniej rozczarowany :P
czeher pisze:Bo ja jakos nie bardzo zeby dostali po 45min prewnie bedzie jak z Arabia - Fabian zagra jakies 10min
też tak mi się wydaje - przecież Dudkowi musi dac szansę gry, aby przy powołaniu mógł dziennikarzom oznajmic - przecież Dudek grał, chociażby w meczu z Litwą. A Fabiański grywa regularnie i powołany został, żeby prasa specjalnie się nie czepiała :D

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 02 maja 2006, 15:49

fieldy pisze:nie jesteś wcale lepszy, a trzebaby się zastaniowić czy nie gorszy

No to tak :

cloner pisze:widze, ze Ci Martinho brakuje dzis mozgu [zreszta nie tylko dzisiaj]
Martinho pisze:Jak masz obrazac userow to idz na pewien znany portal i tam popisz sobie

cloner pisze:ja nikogo nie obrazam, no chyba, ze stwierdzanie faktow jest dla Ciebie obrazaniem

fieldy pisze:ale pisząc, ze rasiak gra dobrze w piłke - krzywdzisz go, wmawiając mu [jak czyta forum ] że się nadaje do kadry, chłopak sobie robi nadzieje, a potem bedzie mocniej rozczarowany

I kto tu ma problemy z rozumieniem :roll: To podaj teraz przyklad mojego prioblemu z rozumieniem :roll:

fieldy pisze: A Fabiański grywa regularnie i powołany został, żeby prasa specjalnie się nie czepiała

Powolany zostal bo pewnie nie chca zwolnic Boruca, Kowalewskiego i Kuszczaka z klubow...Swoja droga Fabianski to bardzo dobry bramkarz ale na lige polska...Raczej nie ma szans zeby na mundial pojechal... Chociaz przed nim kariera dopiero sie zaczyna i przyjdzie na niego kolej ;)

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 02 maja 2006, 15:57

nie frustruj się tak - napisałem, ze trzeba by sie zastanowić czy gorszy ne jesteś, nie czy "masz większy problem z rozumowaniem"
masz swój przykład :P
Martinho pisze:To czemu jestes za tym zeby z Litwa za Rasiaka zagral Franek a na mundialu w pierwszym skladzie gral Rasiak Przejrzyj sobie temat Kto powinien grac w ataku reprezentacji
i tutaj, na tym przykłdzie wychodzi twoja wiedza na temat piłki, skoro ty nie pojmujesz, że 2 drewniaków w ataku kadry to za dużo na raz, to w zasadzie nie ma o czym dyskutowac - i dlatego, zastanowiłbym się czy "nie jesteś gorszy od clonera" jego umiłowanie do Rasiaka, Kukiełki i Taty Kałużnego vs twoja widza na temat piłki, taktyki i wizji polskiej kadry.
Martinho pisze:ale pisząc, ze rasiak gra dobrze w piłke - krzywdzisz go, wmawiając mu [jak czyta forum ] że się nadaje do kadry, chłopak sobie robi nadzieje, a potem bedzie mocniej rozczarowany
a to pisałem w formie żartu [wiem, ciężki dowcip] chodziło mi o ot, ze cloner krzywdzi Rasiaka, który czytając forum robi sobie nadzieję - może to mogłoby posłuzyc jako przykład na twoje słabe rozumowanie.

A wracając do reprezentaji Polski - to wiele osób stawia na wygraną Polków - oby się nie zawiedli :D bo niechciałbym czytac na forum później sfrustrowanych opinii przegranych typerów :P

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”