Juventus cz.2 (zbiorczy) - Strona 63

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Juventus w lidze?

1
7
33%
2
5
24%
3
1
5%
4
4
19%
Poniżej 4
4
19%
Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2449
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 04 maja 2006, 13:30

Niestety, ale kibice Juventusu nie mają tutaj racji. Wzystkie te oskarżenia sa prawdziwe. Mówiło się już o tym dość dawno, więc skoro sprawa nie ucichła, tylko nabrała rozgłosu to coś w tym musi być. Swoją drogą to ciekawe. Najpierw oskarżenia o doping w latach 90-tych (sprawa jeszcze nie została zamknięta, lae tutaj Juve się raczej "upiecze"). Teraz sprawa z sędziami, która też nie jest nowa. W powszechnej opinii panowie z gwizdkiem pomagają bianconerrim i rzeczywiście patrząc na niektóre spotkania trudno się z tym nie zgodzić. Ciekaw jestem jak ta sprawa się zakończy. Może nawet dojść do degradacji w szeregi Serie B, ale prawdopodobnie większych konsekwencji Juventus nie poniesie. Szkoda, odbiór powiedzmy 10 punktów w ligowej tabeli oduczyłby ich przekrętów. Nie wiem ile w tym wszystkim jest prawdy, ale czas trwania całej sprawy i pojawiające się coraz to nowe artykuły na ten temat, które jeszcze bardziej otwierają kulisy całej tej sprawy, wskazują jednoznacznie, że to wszystko nie jest czystym interesem. Coś mi się zdaje, że Juventus bez wyłożenia sporej gotówki na najlepszych adwokatów może się nie wylizać...

Awatar użytkownika
ostry66
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ostry66 » 04 maja 2006, 13:41

Marq pisze:Jesteś analfabetą, naucz się pisać to pogadamy. Cool
Marq pisze:forum już nie długo ma się pojawić. Smile
Ty zanim zaczniesz kogokolwiek pouczac, tudziez wypominac literowki lub bledy, tez moglbys tajniki poprawnej pisowni zglebic:lol:

Jesli chodzi o sprawe przekretow pana M. to nie sadze zeby Juve dostalo jakakolwiek kare. Wszystko rozejdzie sie po kosciach, ewentualnie poleci pare glow w strukturach, moze nawet sam Moggi zmieni miejsce pracy. Odjecie punktow byloby chyba najmniej bolesna kara ale zauwaz iz sprawa dotyczy ubieglego sezonu wiec nie powinno sie zabierac im punktow zdobytych w tegorocznych rozgrywkach. Ewentualna utrata scudetto mogla by wchodzic w gre, a wtedy tak upragniona przez juventinich trzecia stella troszke by sie oddalila.
Jakby jednak na sprawe nie patrzec tak czeste mieszanie Juventusu w roznego rodzaju afery nie dziala na korzysc i chluby nie przynosi, a takie oskarzenia nie biora sie z powietrza i nie ma sie czemu dziwic gdy kibice innych druzyn sa oburzeni. Dla mnie osobiscie ciekawe sa rowniez te cisze prasowe urzadzane pod koniec poszczegolnych sezonow, jak dla mnie brak profesjonalizmu.
Ostatnio zmieniony 04 maja 2006, 13:51 przez ostry66, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 04 maja 2006, 13:41

Żal mi Juve i żal mi " kibiców " Juve. Ja wiem że to brutalna prawda i boli, ciężko się z nią pogodzić. Dla niektórych jest to szok bo czytali zawsze to co chcieli. Prawda jest taka że teraz już się nikomu nie upiecze, 9 czerwca zacznie się prawdziwa jazda i zobaczymy co wtedy. Sąd kłamie :?: Podrobili dowody :?:

Marq a Ty nie masz żadnych argumentów żeby się bronić i czepiasz się ortografii Zazy :?: Nie każdy jest doskonały. Ale najlepiej napisać że tekst jest źle przetłumaczony i się zbłaźnić. Co Ty myślisz że taki serwis jak Juvepoland poda Ci coś takiego :?:

Biedne Juve, wszystko przeciwko nim a przecież są niewinni.

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 04 maja 2006, 13:49

RealFan pisze:Może nawet dojść do degradacji w szeregi Serie B,

To niestety niemożliwe. Choć przyjemnie by było patrzeć na degradacje Juve i tych wszystkich "fanów" którzy porzucili by klub :)
Możliwe jednak, że UEFA nie pozostanie obojętna na takie wybryki i mogliby zdyskwalifikować ich na rok z pucharów
Łukasz[ACM] pisze:Marq a Ty nie masz żadnych argumentów żeby się bronić i czepiasz się ortografii Zazy Nie każdy jest doskonały. Ale najlepiej napisać że tekst jest źle przetłumaczony i się zbłaźnić. Co Ty myślisz że taki serwis jak Juvepoland poda Ci coś takiego

Hehe na juvepoland by nic nie podali, później nałożą kare i będą się wykłócać na pilka.pl skąd? za co ?
Zauwarzyłem, że z nimi jest tak "co złego to nie my". Bardzo fajnie to sobie tłumaczą, tylko jak długo można się okłamywać.
Grande Juve ? kto to wymyślił

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 04 maja 2006, 13:53

Sero już nie chodzi o to że " co złego to nie my " ale ja zauważyłem że potrafią to jeszcze obrócić przeciwko Milanowi, Interowi, Piłce.pl itd. To jest najbardziej żenujące że mają jeszcze czelność się stawiać bo ja po przeczytaniu czegoś takiego spuściłbym głowe i czekał na jakieś wyjaśnienia.

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 04 maja 2006, 14:08

Teraz wiadomo nawet, że Moggi obdarowywał prezentami Pairetto.
Powinien mu jeszcze jakiegoś fiata sprowadzic :) żeby miał chłopak

Obrazek

Całkiem fajny ten prezent :) szkoda, że panu Pairetto zostanie odebrany :(

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2449
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 04 maja 2006, 14:09

No i tak to właśnie wygląda jak większość tu uważa. Kibice Juve nie mają argumentów i szukają winnych wszędzie indziej, niż tam gdzie należy ichszukać. Do degradacji raczejrzeczywiście nie dojdzie, odebranie scudetto też jest mało prawdopodobne, ale odsunięcie od europejskich pucharów to też wyłby "cios między oczy". Wszystko to doprowadziłoby do znacznego pogorszenia się nie tylko sytuacji finansowej klubu, ale także ucierpiałaby i tak już nadszarpnięta renoma. Po takiej sprawie na Juventus zawze będzie się już patrzeć przez pryzmat podejrzeń. Nawet jeśli sprawa "rozejdzie się po kościach" to wbrew pozorom swoje konsekwencje w następnych latach mieć będzie.

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 04 maja 2006, 14:18

Zanim rzucicie sie na mnie wszyscy, ze mnie tu nie ma, ucieklem gdy Juve zostalo oskarzone powiem, ze na ten temat na razie zamierzam milczec. Nie zamierzam Juve bronic, bo nie chce kolejny raz czytac o slepo zapatrzonych insektach z JP.

Mi pozostaje czekac na rozwoj wypadkow.

Awatar użytkownika
No_Name
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: No_Name » 04 maja 2006, 14:24

Łukasz[ACM] pisze:Żal mi Juve i żal mi " kibiców " Juve. Ja wiem że to brutalna prawda i boli, ciężko się z nią pogodzić. Dla niektórych jest to szok bo czytali zawsze to co chcieli. Prawda jest taka że teraz już się nikomu nie upiecze, 9 czerwca zacznie się prawdziwa jazda i zobaczymy co wtedy. Sąd kłamie :?: Podrobili dowody :?:

Marq a Ty nie masz żadnych argumentów żeby się bronić i czepiasz się ortografii Zazy :?: Nie każdy jest doskonały. Ale najlepiej napisać że tekst jest źle przetłumaczony i się zbłaźnić. Co Ty myślisz że taki serwis jak Juvepoland poda Ci coś takiego :?:

Biedne Juve, wszystko przeciwko nim a przecież są niewinni.
Brutalna prawda to jest taka ze Milan zostaje bez trofeum w tym roku ;]

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 04 maja 2006, 14:31

Paku jesteś kolejnym przykładem zasłaniania się brudnym Scudetto chociaz to jeszcze nie jest jeszcze przegrane bo po takich oskarżeniach Juve będzie się lekko bało. Czemu nie napiszesz nic o Moggim :?: Przecież to geniusz na rynku transferowym itd.
Z całym szacunkiem ale wole zająć 2 miejsce niż kupić sobie pierwsze i teraz ponosić za to odpowiedzialność + kary które małe nie będą.

P.S Sero ładne autko :P

Awatar użytkownika
No_Name
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: No_Name » 04 maja 2006, 14:37

Łukasz[ACM] pisze:Paku jesteś kolejnym przykładem zasłaniania się brudnym Scudetto chociaz to jeszcze nie jest jeszcze przegrane bo po takich oskarżeniach Juve będzie się lekko bało. Czemu nie napiszesz nic o Moggim :?: Przecież to geniusz na rynku transferowym itd.
Z całym szacunkiem ale wole zająć 2 miejsce niż kupić sobie pierwsze i teraz ponosić za to odpowiedzialność + kary które małe nie będą.

P.S Sero ładne autko :P
A ja Ci powiem tak.

Moggi jest jaki jest, jest geniuszem jesli chodzi o rynki transferowe. Ja poczekam na oficjalne stanowisko Juventusu i samego Moggiego w tej sprawie. Ale jeżeli, odbędzie sie postępowanie w tej sprawie i okaże się ze Moggi robił jakies przekręty, to jestem jak najbardziej za tym aby ukarać Moggiego i sam klub. Jestem za czystym futbolem, a czy Juve znajdzie sie w Serie B, czy Serie C i tak będe im kibicował...

Pozdrawiam
Forza Juve !

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Reputacja: 174
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 04 maja 2006, 16:58

Mam podobne odczucie jak kolega bagg. Ciężko coś napisać, kiedy się wie, że za chwilę pod twoim adresem poleci grad... no właśnie :roll:

Ehh co ten Lucek wyprawia. Po informacjach, jakie do nas docierają, nie sposób jest bronić SD. Co do newsa Agnieszki, nie wiem czy jest dobrze przetłumaczony, czy nie... Nie znam włoskiego, ale ufam koleżance, bo nigdy nas nie zawiodła ;) Wbrew pozorom, informacja ta nie ukazała się w tak wielu polskich serwisach, a i po angielsku za dużo nie znalazłem (tu jest 'łagodniejsza', a może raczej 'niepałna' wersja ;) :arrow: http://www.goal.com/en/articolo.aspx?ContenutoId=46244 ).

Nie ukrywam, że mocno zaniepokoiła mnie ta sytuacja, ale z drugiej strony, przetłumaczone fragmenty wciąż nie ukazują jednoznacznie, że Juventus ustawiał mecze. Jeśli jednak odpowiednie władze już działają i zamierzają wyciągać konsekwencje, to zdecydowanie nie wszystko podano do publicznej informacji i widocznie coś mają. Zobaczymy, czy jest to ten 'kluczowy' skandal, bo jak wiemy, przez wiele lat nikt nie potrafił nic udowodnić Moggiemu. Poki co, trudno mi zająć konkretne stanowisko w tej sprawie, bo ileż już takich oskarżeń było... Jeśli będą dowody, to z radością pomacham Luckowi na pożegnanie. Ale czy to coś da, w kontekście odbierania naszego klubu przez 'obozy' np. z Mediolanu?? Nie, bo obrażać nas już nigdy nie przestaną :P Póki co, pozostaje czekać na dalszy rozwój wydarzeń. Tę sytuację, na upartego, można różnie interpretować... dla wrogów Juventusu, jest ona wystarczającym dowodem, bo skazaliby Starą Damę bez procesu ;) No i jakoś specjalnie nie czekam na stanowisko Moggiego, bo jego odpowiedz w tym momencie i tak będzie mało wiarygodna. Pozostaje zdać się na organy ścigania. Jeśli będą niezbite dowody, to i karę przyjmę z podniesioną głową.

Odbiegając już od sedna sprawy, irytują mnie natomiast 2 małe szczegóły. Stara Dama, po serii remisów i słabych występów, odpadnięciu z LM, roztrwonieniu przewagi jest wyraźnie w dołku. Stan psychiczny zawodników, zostaje delikatnie zachwiany (jakby to nie brzmiało :lol: ale wiadomo o co chodzi ;) ). Przewaga maleje do zaledwie 3pkt na 2 kolejki przed końcem sezonu no i pojawia się taka informacja :roll: Skoro 'ktoś' posiadał tę kasetę od dawna, to dlaczego nie ujawnił jej wcześniej?? Nasuwa mi się tylko jeden wniosek, wiadomo jaki... Podobna sytuacja miała miejsce w poprzednim sezonie, kiedy to przed końcem sezonu (również 'dołek' SD) pojawił się filmik z Cannavaro w roli głównej, który jednak okazał się śmiechu warty ;) Może komuś zależało, aby to ujawnić właśnie teraz, dobijając klub z Turynu... może, kto wie :P

I tutaj druga sprawa... mówicie, że cisza prasowa, to chowanie głowy w piasek, a ja tego za cholere nie pojmuje :? Po 1. Klub ogłosił ciszę prasową zanim ujawniono kasetę i miała ona trwać do momentu zdobycia scudetta. Po 2. Jest to pewna forma obrony drużyny... Przecież w tym momencie, zwłąszcza po tych 'wyciekach', cisza prasowa tym bardziej jest istnym zbawieniem dla piłkarzy i trenera. Zdecydowanie nie powinna zostać teraz przerwana... IMHO zwiększa ona o wiele % szanse na obrone mistrzostwa, bo widać, że piłkarze i tak już nie dają rady, a Milan goni.

Tyle ode mnie, nie musi się podobać :lol: :P ;)

Pozdrawiam :)

PlutoChory
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PlutoChory » 04 maja 2006, 17:35

Zaza pisze:od takich klubów się wymaga stylu
od takich klubow wymaga sie wynikow
Zaza pisze:Wynik wynikem ale gra na tym poziomie nie może polegać na wykopie piłki przez bramkarza. To nie jest tylko moje zdanie. Poprostu tak jest. Każdy wie że długa piłka na Zlatana on zgrywa - dwóch DM w środku pola i zchodzący Nedved do środka robiący miejsce Zamboccie to styl Juve ale jaki styl na taka drużyne ? To jest dzisiejsza piłka ?
Czy to jest dzisiejsza pilka? To jest najskuteczniejsza i najlepiej realizowana taktyka w Serie A. Sama sie broni osiaganymi wynikami.
Zaza pisze:Przedewszystkim klase kibiców pokazują trybuny stadion.
masz ogromne problemy z interpretacja moich slow - nie pisalem o klasie kibicow i powiedzmy oprawach jakie robia podczas meczow tylko o ich ilosci zeby to pokazac, ze niewidowiskowy styl wcale kibicow nie zniecheca
Zaza pisze:Ci kibice o których mówisz teraz są po między Chelsea a Barcelona.
proponuje jednak bardziej rzeczowa dyskusje, oparta na danych statystychnych wiarogydnych badan a nie podworkowej opini - liczba kibicow, oktorych mowie od ponad dziesieciu lat jest na podobnym poziomie, jednym z najwyzszych na swiecie.

A tymczasem mamy kolejny atak na Juventus (dziwnym zbiegiem okolicznosci znowu wszystko wyplywa w kluczowym dla calego sezonu momencie, no ale juz sie niczego nie doszukujmy bo przeciez we Wloszech kreci na boku tylko Juve :lol:)
RealFan pisze:W powszechnej opinii panowie z gwizdkiem pomagają bianconerrim i rzeczywiście patrząc na niektóre spotkania trudno się z tym nie zgodzić.
no patrzac na niektore mecze kazdego zespolu mozna sie doszukac przekretow. Ale juz powazniej mowiac to patrzac na cala Serie A jak na dloni widac, ze sedziowie chronia cala wloska czolowke... no ale to Juve jest od... dawna wiec obalmy krola z tronu.
RealFan pisze:Coś mi się zdaje, że Juventus bez wyłożenia sporej gotówki na najlepszych adwokatów może się nie wylizać...
to mial byc argument swiadczocy o winie Juventusu? :?
ostry66 pisze:Jakby jednak na sprawe nie patrzec tak czeste mieszanie Juventusu w roznego rodzaju afery nie dziala na korzysc i chluby nie przynosi, a takie oskarzenia nie biora sie z powietrza i nie ma sie czemu dziwic gdy kibice innych druzyn sa oburzeni.
no wiec jak nazwiesz ostatnia taka rewelacje na temat Juve, ktora lezala sobie i lezala i czekala na odpowiedni moment zeby sie pojawic? Mowie o slawnym filmie z Cannavaro i kroplowka? To byly zarzuty wyssane z palaca i wiezily sie z powietrza (z wideoteki samego zawodnika) a przedstawialy podawanie wtedy jak najbardziej dozwolonych srodkow... ale do dzisiaj "znawcy" mowia - ha, wtedy tez sie tym oszusta upieklo bo kasa sypneli.
Łukasz[ACM] pisze:Juve. Ja wiem że to brutalna prawda i boli, ciężko się z nią pogodzić.
mnie nic nie boli
Łukasz[ACM] pisze:Biedne Juve, wszystko przeciwko nim a przecież są niewinni.
oddal swa trwoge, damy sobie rade, nie pierwszy raz tos nas miesza z blotem z powodow, ktore gdy cala nagonka sie uspokoi ukazuja sie jako bezpodstawne.
Sero pisze:Teraz wiadomo nawet, że Moggi obdarowywał prezentami Pairetto.
to fakt niepodwazalny (podobno), ale przypominam, ze wazne aby udowodnic, ze ustawiane byly mecze. Bo narazie to jedyny o co mozna Moggiego oskarzyc to lamanie granic moralnych i etyki zawodowej - procz ustalania sedziow na mecze towarzyskie zadnych korzysci z tego tytulu nie udowodniono. A, ze Moggi dziala niemoralnie i podczas mercato i podczas calego sezonu wie chyba kazdy. Tylko trzeba konkretne korzysci dla Juventusu udowodnic. Bo to, ze Moggi jest w przyjacielskich stosunkach z wysoko postawiona osoba w centrali przestepstwem nie jest... i tak naprawde znajac Calcio dziwic nie powinno. Wiec jesli chodzi o spuszczenie glowy i siedzenie cicho az sprawa sie wyjasni, proponuje to przede wszystkim tym, ktorzy zweszyli kolejna sznase na rzucenie cienia na niedoscigly Juventus i zachowuja sie jak wsciekle psy toczace piane z pyska i szczekajace na prawo i lewo.
Jesli ktos ma zamiar mi odpowiedziec i zaczac swoja wypowiedz od "ty maly czlowieczku szkoda slow na ciebie" to niech rzeczywiscie sobie daruje. I prosze tez mnie nie zasypywac rewelacjami z wloskich brukowcow lykanych przez serwisy internetowe bo o transferze Buffona do Milanu zbyt goracej dyskusji tu nie widzialem.

Awatar użytkownika
mamba
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mamba » 04 maja 2006, 17:39

Mnie nie obchodzi co robi Moggi, mnie interesuje jak gra Juve ! A jak Juve gra to widac jak sie popatrzy na tabele...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 04 maja 2006, 17:51

*_Zaza_* pisze:Ostatnie 7 dni i informacje z Włoskich stron było bardzo ciekawe i żenujace dla całego środkowiska Calcio.
Co nie oznacza, że są prawdziwe.
*_Zaza_* pisze:Wczorajsze oskarżenia jak i felieton napisany przez Agnieszke pewnie nie jednego mądrego - [m ą d r e g o] - fana Juve mocno zaniepokoiły.
Owsze, zaniepokoiły. Dlaczego? Dlatego, że niektórzy mają klapki na oczach i widzą rzeczy, które chcą widzieć. Znaczy korupcję, doping i takie tam. Tak naprawdę do tej pory nie ma ani jednego dowodu potwierdzającego te śmieszne przypuszczenia, są jedynie poszlaki, które mam nadzieję dość szybko się wyjaśnią.
*_Zaza_* pisze:jakies głupie teorie w kierunku całego serwisu www.pilka.pl czy też redaktor Agnieszki.
Agnieszka nie jest nieomylna. O ile pamiętam wcześniej zdarzały się jej głupie wpadki, co jest zrozumiałe, dlatego nie dziw się, że niektórzy mogą jej zarzucać brak wiarygodności.
*_Zaza_* pisze:biedny serwis Juve
Nazywając tak JuvePoland po prostu się ośmieszasz. Sprawdź jak tam redaktorzy podeszli do tej sprawy. Sprawdź tamtejsze komentarze, a sprawdź je tutaj. Dla mnie zabawne jest wsadzanie Moggiego do więzienia bez niezbitych dowodów.
Agnieszka pisze:Pewnie Medi :loL:
Fakt, jak osoba mieszkająca kilka lat we Włoszech może znać tamtejszy język lepiej niż Ty :lol:.
Sero pisze:Juve jest i było czyste ?
Udowodnij, że nie, albo skończ się ośmieszać.
*_Zaza_* pisze:Podaj do sądu sprawe cwaniaczku jak wierzysz jakiemuś cyganowi z JuvePoland
Proszę, Zaza. Dokładnie wiesz, że JuvePoland można zarzucić jedynie garstkę dzieci neostrady na forum, redakcja zaś podaje sprawdzone informacje.
*_Zaza_* pisze: ten serwis kłamie - pisze nie prawdzie oszczerstwa
Zdarza się.
RealFan pisze:Niestety, ale kibice Juventusu nie mają tutaj racji. Wzystkie te oskarżenia sa prawdziwe.
Ok, skoro tak mówisz, nie śmiem negować.
RealFan pisze: Mówiło się już o tym dość dawno
Ależ oczywiście. Podobno Mussolini maczał w tym palce.
RealFan pisze:sprawa jeszcze nie została zamknięta
Została, mój Ty guru
RealFan pisze:W powszechnej opinii panowie z gwizdkiem pomagają bianconerrim i rzeczywiście patrząc na niektóre spotkania trudno się z tym nie zgodzić.
Jestem przekonany, że nie widziałeś nawet połowy meczów Juve w tym czy zeszłym sezonie. Ale ja, tak mały wobec Ciebie, ufam Tobie!
RealFan pisze:oduczyłby ich przekrętów
Jakich?
RealFan pisze:Nie wiem ile w tym wszystkim jest prawdy
Grr, no proszę! A już Ci wierzyłem!
Łukasz[ACM] pisze:Biedne Juve, wszystko przeciwko nim a przecież są niewinni.
Nie, to nie tak. Ja uwierzę kiedy padną wyroki. Tylko to jest pewne. W tym momencie jestem lekko zniesmaczony, o ile same kontakty Luciano z tymi wszystkimi grubymi rybami są prawdą. Tak nie wypada, aczkolwiek przeginacie z wyrokami, nie popierając tego rzetelnymi dowodami.
RealFan pisze:Kibice Juve nie mają argumentów
Za to Wy macie. :]

Na całą sprawę zapatruję się podobnie jak koledzu Juventini powyżej (bagg, maestro). Poczekajcie aż siecoś wyjaśni, ewentualnie potem rzucajcie mięsem w strone Juventusu.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”