Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 04 maja 2006, 13:30
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ostry66 » 04 maja 2006, 13:41
Marq pisze:Jesteś analfabetą, naucz się pisać to pogadamy. Cool
Ty zanim zaczniesz kogokolwiek pouczac, tudziez wypominac literowki lub bledy, tez moglbys tajniki poprawnej pisowni zglebic:lol:Marq pisze:forum już nie długo ma się pojawić. Smile
ostry66

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 04 maja 2006, 13:41
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 04 maja 2006, 13:49
RealFan pisze:Może nawet dojść do degradacji w szeregi Serie B,
Łukasz[ACM] pisze:Marq a Ty nie masz żadnych argumentów żeby się bronić i czepiasz się ortografii Zazy Nie każdy jest doskonały. Ale najlepiej napisać że tekst jest źle przetłumaczony i się zbłaźnić. Co Ty myślisz że taki serwis jak Juvepoland poda Ci coś takiego
Sero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 04 maja 2006, 13:53
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 04 maja 2006, 14:08

Sero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 04 maja 2006, 14:09
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 04 maja 2006, 14:18
bagg
Post Wyświetl pojedynczy post autor: No_Name » 04 maja 2006, 14:24
Brutalna prawda to jest taka ze Milan zostaje bez trofeum w tym roku ;]Łukasz[ACM] pisze:Żal mi Juve i żal mi " kibiców " Juve. Ja wiem że to brutalna prawda i boli, ciężko się z nią pogodzić. Dla niektórych jest to szok bo czytali zawsze to co chcieli. Prawda jest taka że teraz już się nikomu nie upiecze, 9 czerwca zacznie się prawdziwa jazda i zobaczymy co wtedy. Sąd kłamiePodrobili dowody
![]()
Marq a Ty nie masz żadnych argumentów żeby się bronić i czepiasz się ortografii ZazyNie każdy jest doskonały. Ale najlepiej napisać że tekst jest źle przetłumaczony i się zbłaźnić. Co Ty myślisz że taki serwis jak Juvepoland poda Ci coś takiego
![]()
Biedne Juve, wszystko przeciwko nim a przecież są niewinni.
No_Name

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 04 maja 2006, 14:31
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: No_Name » 04 maja 2006, 14:37
A ja Ci powiem tak.Łukasz[ACM] pisze:Paku jesteś kolejnym przykładem zasłaniania się brudnym Scudetto chociaz to jeszcze nie jest jeszcze przegrane bo po takich oskarżeniach Juve będzie się lekko bało. Czemu nie napiszesz nic o MoggimPrzecież to geniusz na rynku transferowym itd.
Z całym szacunkiem ale wole zająć 2 miejsce niż kupić sobie pierwsze i teraz ponosić za to odpowiedzialność + kary które małe nie będą.
P.S Sero ładne autko
No_Name
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 04 maja 2006, 16:58
maestro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PlutoChory » 04 maja 2006, 17:35
od takich klubow wymaga sie wynikowZaza pisze:od takich klubów się wymaga stylu
Czy to jest dzisiejsza pilka? To jest najskuteczniejsza i najlepiej realizowana taktyka w Serie A. Sama sie broni osiaganymi wynikami.Zaza pisze:Wynik wynikem ale gra na tym poziomie nie może polegać na wykopie piłki przez bramkarza. To nie jest tylko moje zdanie. Poprostu tak jest. Każdy wie że długa piłka na Zlatana on zgrywa - dwóch DM w środku pola i zchodzący Nedved do środka robiący miejsce Zamboccie to styl Juve ale jaki styl na taka drużyne ? To jest dzisiejsza piłka ?
masz ogromne problemy z interpretacja moich slow - nie pisalem o klasie kibicow i powiedzmy oprawach jakie robia podczas meczow tylko o ich ilosci zeby to pokazac, ze niewidowiskowy styl wcale kibicow nie zniechecaZaza pisze:Przedewszystkim klase kibiców pokazują trybuny stadion.
proponuje jednak bardziej rzeczowa dyskusje, oparta na danych statystychnych wiarogydnych badan a nie podworkowej opini - liczba kibicow, oktorych mowie od ponad dziesieciu lat jest na podobnym poziomie, jednym z najwyzszych na swiecie.Zaza pisze:Ci kibice o których mówisz teraz są po między Chelsea a Barcelona.
no patrzac na niektore mecze kazdego zespolu mozna sie doszukac przekretow. Ale juz powazniej mowiac to patrzac na cala Serie A jak na dloni widac, ze sedziowie chronia cala wloska czolowke... no ale to Juve jest od... dawna wiec obalmy krola z tronu.RealFan pisze:W powszechnej opinii panowie z gwizdkiem pomagają bianconerrim i rzeczywiście patrząc na niektóre spotkania trudno się z tym nie zgodzić.
to mial byc argument swiadczocy o winie Juventusu?RealFan pisze:Coś mi się zdaje, że Juventus bez wyłożenia sporej gotówki na najlepszych adwokatów może się nie wylizać...
no wiec jak nazwiesz ostatnia taka rewelacje na temat Juve, ktora lezala sobie i lezala i czekala na odpowiedni moment zeby sie pojawic? Mowie o slawnym filmie z Cannavaro i kroplowka? To byly zarzuty wyssane z palaca i wiezily sie z powietrza (z wideoteki samego zawodnika) a przedstawialy podawanie wtedy jak najbardziej dozwolonych srodkow... ale do dzisiaj "znawcy" mowia - ha, wtedy tez sie tym oszusta upieklo bo kasa sypneli.ostry66 pisze:Jakby jednak na sprawe nie patrzec tak czeste mieszanie Juventusu w roznego rodzaju afery nie dziala na korzysc i chluby nie przynosi, a takie oskarzenia nie biora sie z powietrza i nie ma sie czemu dziwic gdy kibice innych druzyn sa oburzeni.
mnie nic nie boliŁukasz[ACM] pisze:Juve. Ja wiem że to brutalna prawda i boli, ciężko się z nią pogodzić.
oddal swa trwoge, damy sobie rade, nie pierwszy raz tos nas miesza z blotem z powodow, ktore gdy cala nagonka sie uspokoi ukazuja sie jako bezpodstawne.Łukasz[ACM] pisze:Biedne Juve, wszystko przeciwko nim a przecież są niewinni.
to fakt niepodwazalny (podobno), ale przypominam, ze wazne aby udowodnic, ze ustawiane byly mecze. Bo narazie to jedyny o co mozna Moggiego oskarzyc to lamanie granic moralnych i etyki zawodowej - procz ustalania sedziow na mecze towarzyskie zadnych korzysci z tego tytulu nie udowodniono. A, ze Moggi dziala niemoralnie i podczas mercato i podczas calego sezonu wie chyba kazdy. Tylko trzeba konkretne korzysci dla Juventusu udowodnic. Bo to, ze Moggi jest w przyjacielskich stosunkach z wysoko postawiona osoba w centrali przestepstwem nie jest... i tak naprawde znajac Calcio dziwic nie powinno. Wiec jesli chodzi o spuszczenie glowy i siedzenie cicho az sprawa sie wyjasni, proponuje to przede wszystkim tym, ktorzy zweszyli kolejna sznase na rzucenie cienia na niedoscigly Juventus i zachowuja sie jak wsciekle psy toczace piane z pyska i szczekajace na prawo i lewo.Sero pisze:Teraz wiadomo nawet, że Moggi obdarowywał prezentami Pairetto.
PlutoChory
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mamba » 04 maja 2006, 17:39
mamba
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 04 maja 2006, 17:51
Co nie oznacza, że są prawdziwe.*_Zaza_* pisze:Ostatnie 7 dni i informacje z Włoskich stron było bardzo ciekawe i żenujace dla całego środkowiska Calcio.
Owsze, zaniepokoiły. Dlaczego? Dlatego, że niektórzy mają klapki na oczach i widzą rzeczy, które chcą widzieć. Znaczy korupcję, doping i takie tam. Tak naprawdę do tej pory nie ma ani jednego dowodu potwierdzającego te śmieszne przypuszczenia, są jedynie poszlaki, które mam nadzieję dość szybko się wyjaśnią.*_Zaza_* pisze:Wczorajsze oskarżenia jak i felieton napisany przez Agnieszke pewnie nie jednego mądrego - [m ą d r e g o] - fana Juve mocno zaniepokoiły.
Agnieszka nie jest nieomylna. O ile pamiętam wcześniej zdarzały się jej głupie wpadki, co jest zrozumiałe, dlatego nie dziw się, że niektórzy mogą jej zarzucać brak wiarygodności.*_Zaza_* pisze:jakies głupie teorie w kierunku całego serwisu www.pilka.pl czy też redaktor Agnieszki.
Nazywając tak JuvePoland po prostu się ośmieszasz. Sprawdź jak tam redaktorzy podeszli do tej sprawy. Sprawdź tamtejsze komentarze, a sprawdź je tutaj. Dla mnie zabawne jest wsadzanie Moggiego do więzienia bez niezbitych dowodów.*_Zaza_* pisze:biedny serwis Juve
Fakt, jak osoba mieszkająca kilka lat we Włoszech może znać tamtejszy język lepiej niż TyAgnieszka pisze:Pewnie Medi :loL:
Udowodnij, że nie, albo skończ się ośmieszać.Sero pisze:Juve jest i było czyste ?
Proszę, Zaza. Dokładnie wiesz, że JuvePoland można zarzucić jedynie garstkę dzieci neostrady na forum, redakcja zaś podaje sprawdzone informacje.*_Zaza_* pisze:Podaj do sądu sprawe cwaniaczku jak wierzysz jakiemuś cyganowi z JuvePoland
Zdarza się.*_Zaza_* pisze: ten serwis kłamie - pisze nie prawdzie oszczerstwa
Ok, skoro tak mówisz, nie śmiem negować.RealFan pisze:Niestety, ale kibice Juventusu nie mają tutaj racji. Wzystkie te oskarżenia sa prawdziwe.
Ależ oczywiście. Podobno Mussolini maczał w tym palce.RealFan pisze: Mówiło się już o tym dość dawno
Została, mój Ty guruRealFan pisze:sprawa jeszcze nie została zamknięta
Jestem przekonany, że nie widziałeś nawet połowy meczów Juve w tym czy zeszłym sezonie. Ale ja, tak mały wobec Ciebie, ufam Tobie!RealFan pisze:W powszechnej opinii panowie z gwizdkiem pomagają bianconerrim i rzeczywiście patrząc na niektóre spotkania trudno się z tym nie zgodzić.
Jakich?RealFan pisze:oduczyłby ich przekrętów
Grr, no proszę! A już Ci wierzyłem!RealFan pisze:Nie wiem ile w tym wszystkim jest prawdy
Nie, to nie tak. Ja uwierzę kiedy padną wyroki. Tylko to jest pewne. W tym momencie jestem lekko zniesmaczony, o ile same kontakty Luciano z tymi wszystkimi grubymi rybami są prawdą. Tak nie wypada, aczkolwiek przeginacie z wyrokami, nie popierając tego rzetelnymi dowodami.Łukasz[ACM] pisze:Biedne Juve, wszystko przeciwko nim a przecież są niewinni.
Za to Wy macie.RealFan pisze:Kibice Juve nie mają argumentów
Snipp_
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio