chcialbym tylko dodać ze widzów było 16,000
apropos:
To jak to wkoncu będzie po połączeniu Amici z Lechem Amica jakby będzie miała ostatnie miejsce i tylko jedna bezpośrednio spada

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krako » 23 kwie 2006, 13:20
krako

Post Wyświetl pojedynczy post autor: meecik_mks » 29 kwie 2006, 21:18
meecik_mks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 29 kwie 2006, 21:33
z tego co slyszalem, to z Bytomia jechalo ok. 200-300 ludziMimo kiepskiej pogody, widzow bylo sporo, sam nie wiem ilu bylo kibiców Arki(Poloni i Cracovi)...
hmm, ciekawePo meczu zaczeła sie mała awanturka, ale mnie juz tam nie bylo... tylko widzialem za stadionem co sie działo
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krako » 29 kwie 2006, 21:41
mała awanturkameecik_mks pisze:Po meczu zaczeła sie mała awanturka, ale mnie juz tam nie bylo... tylko widzialem za stadionem co sie działo...
krako

Post Wyświetl pojedynczy post autor: meecik_mks » 29 kwie 2006, 21:43
cloner pisze:Cytat:
Mimo kiepskiej pogody, widzow bylo sporo, sam nie wiem ilu bylo kibiców Arki(Poloni i Cracovi)...
z tego co slyszalem, to z Bytomia jechalo ok. 200-300 ludzi
cloner pisze:Cytat:
Po meczu zaczeła sie mała awanturka, ale mnie juz tam nie bylo... tylko widzialem za stadionem co sie działo
hmm, ciekawe
ze stadionem ? tzn. ??
dokładnie.. ze względu na dawna sztame z Arka, obyło sie bez zadnych wyzwisk w kierunku przeciwnika... To nie my zaczelismy !!prowokowali ans bez przerwy,choć my mieliśmy zalozenie pokojowe,zadych wyzwisk na Arke( tak kazał Mały i jego gromada)wiec baardzo złe zachowanie kibiców..
meecik_mks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krako » 29 kwie 2006, 21:46
baardziej oberwali nasi kibice..meecik_mks pisze:jak wodna armatka poszla w ruch,
eskortameecik_mks pisze:A ciekaw jestem jak Polonai wyjechała stamtąd Very HappyVery Happy
łącznie tyle ich było razem z ludźmi z Gdynicloner pisze:200-300 ludzi Wink
krako

Post Wyświetl pojedynczy post autor: meecik_mks » 29 kwie 2006, 21:48
krako_91 pisze:cloner napisał:
200-300 ludzi Wink
łącznie tyle ich było razem z ludźmi z Gdyni
jak nam PZPN zamknie stadion przed meczem z Legia to osobiescie Cie udusze cloner ,Ciebie bo ty jesteś jedynym kibicem Poloni jakiego znam
meecik_mks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krako » 29 kwie 2006, 21:51
wątpie... przecież w trakcie meczu tez były zajscia... Arka ma kare pewnąmeecik_mks pisze:Mam nadzieje, że nie zamkną stadionu, w sumie to sie działo po spotkaniu... wiec moze sie obejdzie bez kar...
niezauwazyłem.. siedziałeś blizej ich sektorameecik_mks pisze:A najsmieszniejsze było to, jak wywiesili jakis 1 szalik i zaczeli go palić Very Happy beuehe parodia..
krako

Post Wyświetl pojedynczy post autor: meecik_mks » 29 kwie 2006, 21:54
krako_91 pisze:meecik_mks napisał:
A najsmieszniejsze było to, jak wywiesili jakis 1 szalik i zaczeli go palić Very Happy beuehe parodia..
niezauwazyłem.. siedziałeś blizej ich sektora Bo aj bardziej obok Małego
krako_91 pisze:meecik_mks napisał:
Mam nadzieje, że nie zamkną stadionu, w sumie to sie działo po spotkaniu... wiec moze sie obejdzie bez kar...
wątpie... przecież w trakcie meczu tez były zajscia... Arka ma kare pewną
meecik_mks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krako » 29 kwie 2006, 22:19
jak już to nas zdegradują a nie spadniemy. Bo pilkarsko nigdy nie spadniemy. Jeszcze zobaczymy ... kassa sie znajdzie...cloner pisze:p.s. - i tak spadniecie z ligi Razz [za dlugi] Twisted Evil
krako

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 30 kwie 2006, 12:50
Jak juz to Lech bedzi ena ostatnim miejscukrako_91 pisze:Amica jest na ostanim miejscu bo sie łączą z Lechem.
szkoda bylaby jazda w 2lidze a tak podzieli los GKS -ukrako_91 pisze:Górnik nie dostaje licencji
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krako » 30 kwie 2006, 12:59
co napinka z Piastem Gliwiceczeher pisze:szkoda bylaby jazda w 2lidze a tak podzieli los GKS -u Confused
Exclamation [/quote]Jak juz to Lech bedzi ena ostatnim miejscu Exclamation bo oni tez nie dostana licencji i beda bazowac na Amice - ewentualne europejskie puchary
Ale z takimi wywodami to jeszcze spokojnie, gdyz nawet wladze jeszcze nie widxza jak bedzie
probowałem znaleść cytat ale nie znalazłem.. rzecznik z PZPN'u powiedzial ze zostalo to ustalone w 2003 roku i Amica zajmie 16 miejsce po polączeniu... +Polonia + Arka (baraże)czeher pisze:Ale z takimi wywodami to jeszcze spokojnie, gdyz nawet wladze jeszcze nie widxza jak bedzie Exclamation
krako

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 30 kwie 2006, 13:11
No i bedzie KKS Lech Poznan (czy cos takiego) z tym ze aktualnie Lech o nic nie walczy - gra tylko dla kibicowkrako_91 pisze:z tego co wiem to niby bedzie klub Lech Poznań a nie Amica Wronki ...
2003krako_91 pisze:probowałem znaleść cytat ale nie znalazłem.. rzecznik z PZPN'u powiedzial ze zostalo to ustalone w 2003 roku i Amica zajmie 16 miejsce po polączeniu... +Polonia + Arka (baraże)
A co nie byloby to wydarzenie na miare derbow Krakowakrako_91 pisze:co napinka z Piastem Gliwice
oj oj ostroznie z takim czyms, a o waszych akjach nie wspomniszkrako_91 pisze:Ostatnio nasz kibic dostal łomot od 7 waszych kibiców ....
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krako » 30 kwie 2006, 13:25
debry Krakowa mogly by sie chowaćczeher pisze:A co nie byloby to wydarzenie na miare derbow Krakowa Question
nie mówie ze nie ,ale to news z najbliżysz dniczeher pisze:oj oj ostroznie z takim czyms, a o waszych akjach nie wspomnisz Question ktore tez nie sa zbyt "honorowe"
moze różne źródła podają inaczej .. chodiz mi oto że emcze bedą rozgrywać na stadionie Lecha i podobno wynik Amici sie nie liczy bo nie ebdzie juz takiego klubu.. ale zobaczymy jak to bedzie..czeher pisze:Pisalem juz ze jakby co to LEch a nie Amica,
ok czekam na cytat, ja jakos nie spotkalem sie z takim newsem, wrecz odwrotnie w necie jak i w lidze+ spotkalem sie z tym ze Amica walczy o puchary dla przyslzego tworu zas Lech gra dla kibicow o pietruszke
moga sie nazwać:Kuchenki Ziemniaczane[pyry]czeher pisze:I nic nie znaczy to iz klub bedzie sie nazywal Lech Poznan Exclamation np
krako

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krako » 06 maja 2006, 10:37
krako
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio