Ale tematem jest oferta telewizji, a nie, że jest to też w internecie, bo to jest oczywistePrzema pisze: ↑11 gru 2025, 8:57Te programy co na stacjach tvn leca sa do obejrzenia na platformie hbo max, choc fakt ze te starsze serie sa juz niedostepne. Z programow na tvp tak samo wszystko jest dostepne na tvp vod gdzie subskrypcja na rok jest za jakas smieszna kwote. Nie pamietam kiedy wlaczalem jakis kanal w tv inny niz Polsat sport czy tvp sport.W zasadzie cala reszta, ktora mam w pakiecie kablowki jest mi do niczego niepotrzebna, bo chociazby c+ czy eleveny uzywam z poziomu aplikacji.Mr.Chris pisze: ↑11 gru 2025, 8:39Wszystko kwestia odpowiedniego kanału. TVN Turbo, kanały typu Discovery, stacje informacyjne, kilka fajnych teleturniejów i Comedy Central. Nie zawsze, ale zwykle udaje mi się coś znaleźć, przynajmniej do puszczenia w tle. Dodatkowo na PVR mam nagrane z 40 odcinków South Parku, których jeszcze nie widziałem i czasami nagrywam kabarety na Polsacie (Nad Mętną Rzeką mieli fajną serię, gdzie jechali po obu stronach sceny politycznej, polecam), więc jak na coś czekam ciekawszego, to mogę sobie puścić parę odcinków albo nawet i 1-2 skecze jak mam mniej niż 20min czasu i dokończyć później.