Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 12 maja 2006, 13:56
bagg
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 13 maja 2006, 1:32
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 13 maja 2006, 1:59
Tomusmc pisze:Okazało się, że Milan też jest zamieszany i Zaza zaczął się plątać w swoich zdanicach, ale mi nie o to chodzi bo to jest zbyt dziecinne.
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 13 maja 2006, 3:23
Nawet nie wiesz jak potrafię być silny i nie patrzę tu na klawiature Zaza...*_Zaza_* pisze:Ale widzisz Tomus jak Ty potrawisz być słaby
Nie wiem co pisze? A ty jakiś jasnowidz? każde moje zdanie jest przemyślane i jeśli Juve poleci do Serie B to się z tym pogodze, to ty zacząłeś się tłumaczyć, że to plotki, ale nie wytrwałeś do końca, Zaza jesteś słaby i tylko przed monitorem zgrywaz mocnego. Ja jestem pogodzony z ym, że Juve poniesie srogie konsekfencje, a ty? będziesz dalej pisał o niczym bo dla mnie nie masz wiedzy piłkarskiej na tyle żebyś mógł coś zdziałać na głównej czy też forum, nie widzisz tego, że kazdy ma cię dosyć? Toi już coś jest z psychiką nie tak, ale pamiętaj, że w każdej plotce jest coś z prawdy i Milan też jest w to zamieszany i chocbyś się zesrał to i tak nie będziesz miał argumentów. Fakt, że sprawa Juve jest na pierwszym miejscu, ale na drugim planie jest Milan, może w końcu zamilkniesz zapłakany. Dla mnie liczy sie przyszłość Juve, a nie jego przeszłość i nie wazna jest w tym momencie jego przeszłość. I tak Milan mistrzostwa nie dostanie, więc nie masz co liczyć. OFICJALNIE OŚWIADCZAM, ŻE JEŚLI JUVE NIE ZDOBĘDZIE SCUDETTO, JA REZYGNUJE! Wiele osób będzie się szczycić, ale dla mnie to drobnostka, ja nie będę się bawił w nienawiść bo mnie to nie bawi jak Zazy ( 30 lat*_Zaza_* pisze: Szkoda że Ty tak naprawde nie wiesz co piszesz
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 13 maja 2006, 9:15
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 13 maja 2006, 9:20
bagg

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juras_InterFan » 13 maja 2006, 9:44
Powiem szczerze - ucieszył bym się jak Juventus został by zdegradowany - bo co to za kara - ukaranie Moggiego, Giraudo i Battegi ?bagg pisze:Ja szczerze powiedziawszy mam w gdzies to czy Milan jest w to zamieszany. Nie uznaje zasady 'jesli idziemy na dno pociagnijmy jak najwiecej osob za soba'. Troche dziecinnie. Martwie sie tylko o Wielki Juventus. To sie tylko liczy. Czy jesli okaze sie, ze Milan jest w to w rownie wielkim stopniu zaieszany(w co watpie) bedzie dla mnie jakas osloda? Nie wiem, ale jesli tak to raczej marna. Bo nie zycze im jakos zle. O ile sa za nami w tabeli wcale mi nie przeszkadzaja. Moze tylko posty Milanistow nabralyby nowych kolorow. Ale co mi po tym?
Juras_InterFan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 13 maja 2006, 11:40
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 13 maja 2006, 12:46
*_Zaza_* pisze:Bagg ale jak sam widzisz dla innych to może być osłoda ..
bagg

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 13 maja 2006, 13:01
Zaza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bobohawk » 13 maja 2006, 19:29
Bobohawk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mamba » 14 maja 2006, 9:45
mamba
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 14 maja 2006, 10:53
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 14 maja 2006, 11:05
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 14 maja 2006, 11:05