Niezłe autorytety się w tej okołośmieciowej sprawie obracają
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hannibal » 20 mar 2026, 17:02
Hannibal
Post Wyświetl pojedynczy post autor: dias » 20 mar 2026, 17:31
Nikt się nie spodziewał, że za głupim pomysłem stoi zwykły krętacz.Hannibal pisze: ↑20 mar 2026, 17:02https://wykop.pl/link/7908357/prezes-op ... smieciowej
Niezłe autorytety się w tej okołośmieciowej sprawie obracają![]()
dias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 20 mar 2026, 17:46
To, czym ja jeżdżę, nie ma w tej kwestii nic do rzeczy. Są inne, ważniejsze powody, dlaczego ruch samochodowy w miastach powinien być ograniczany.Rezus pisze: ↑20 mar 2026, 16:57Przeczuwałem, że on się akurat odezwie.sickstick pisze: ↑20 mar 2026, 16:341. Kluchamn wrzuca babkę argumentującą że u niej jest dobra kranówa, więc po co kupować butelki.
2. Odpisuję że u mnie nie ma dobrej kranówy, więc argument dla takich osób jak ja jest żaden
3. Kluchman na to że świat nie kończy się na moim podwórku.
Co za obrzydliwa ignorancja, bardzo brzydka postawa stary.![]()
Swego czasu nie chciał aut w miastach bo sam jeździ tramwajem itp i auta nie posiada.
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 20 mar 2026, 17:56
Niestety ale nie. Kasa za nieodebrana kaucję trafia do operatorów systemu czyli prywatnych firm
Eyesmon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: dias » 20 mar 2026, 18:07
Brzmi jak znakomity biznesplan.
dias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 20 mar 2026, 18:10
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 20 mar 2026, 19:03
Eyesmon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Keres » 20 mar 2026, 19:11
Keres

Post Wyświetl pojedynczy post autor: johny batonik » 20 mar 2026, 19:54
Odpalając ten link wiedziałem, że będzie tam jakaś julka, która za cel życiowy obrała sobie walkę ze złym kapitalizmem xD Brakuje tam obok jakiegoś suchoklatesa z kolczykiem w nosie jak krowa
johny batonik
Eyesmon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 21 mar 2026, 7:04
j1mmy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 21 mar 2026, 8:12
Rezus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 21 mar 2026, 11:03
Dino jest już normalnie w systemie kaucyjnym, być może po prostu trafiłeś na półce na artykuł zamówiony jeszcze przed wprowadzeniem systemu. Natomiast Dino nie posiada butelkomatów, przez co jak chcesz oddać butelki to musisz... stanąć w kolejce do kasy i załatwić sprawę z panią kasjerką (ta najpierw przegrzebie twoje śmieci, a potem nie odchodząc od stanowiska skasuje kolejnemu klientowi pomidory i mięso)
sickstick

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NoName1989 » 21 mar 2026, 11:05
Nie wiem jak obecnie ale w Stokrotce to wyglądało podobnie. Tylko tam przed systemem kaucyjnym już można było oddawać plastikowe butelki ale za grosze jakieś, chyba 10 gr od butelki.sickstick pisze: ↑21 mar 2026, 11:03Dino jest już normalnie w systemie kaucyjnym, być może po prostu trafiłeś na półce na artykuł zamówiony jeszcze przed wprowadzeniem systemu. Natomiast Dino nie posiada butelkomatów, przez co jak chcesz oddać butelki to musisz... stanąć w kolejce do kasy i załatwić sprawę z panią kasjerką (ta najpierw przegrzebie twoje śmieci, a potem nie odchodząc od stanowiska skasuje kolejnemu klientowi pomidory i mięso)![]()
NoName1989

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 21 mar 2026, 13:21
Eyesmon
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio