No to zmien podejście.
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 16 kwie 2026, 15:06
sickstick

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czubatka » 16 kwie 2026, 15:15
Tak to jest rozwiązane w nowej wersji skryptu i nie widzę wadWidzę, że cloner coś się produkuje, ale mam wyłączoną możliwość podglądu jego postów, więc nawet nie wiem co.
czubatka
DDK
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: karollo89 » 17 kwie 2026, 13:34
karollo89
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 17 kwie 2026, 19:55
Wszystko spoko ale jeżdzę dużo i nie miałem problemu ze znalezieniem parkingu się wykluczają, chyba że mieszkasz na jakiejś wsi.
League
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 17 kwie 2026, 22:37
j1mmy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Keres » 17 kwie 2026, 22:53
Keres
Post Wyświetl pojedynczy post autor: 1234 » 17 kwie 2026, 23:29
Jak coś to w Śródmieściu na Małkowskiego w październiku powstał parkingowiec na 260 miejsc, stoi pusty i kierowcy nie są nim zainteresowani
1234
j1mmy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Przema » 18 kwie 2026, 6:51
Przema
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 18 kwie 2026, 7:48
W szczecinie patkujesz tylko w Galaxy? Nie można mówić że ktoś dużo jeździ i nigdy nie miał problemu z parkowaniem bo to jakaś aberracja. Ja robię jakoś 20 000 km rocznie i bywa ze trzeba się naszukać.
League
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Przema » 18 kwie 2026, 8:09
Jeśli znajduję miejsce do zaparkowania i potem w ciągu 10 minut pieszo dojdę tam gdzie trzeba to uznaję że zaparkowałem bez problemu bez zbędnego kręcenia. Nigdy nie mam z tym problemu chyba że są jakieś efekty, ulice poblokowane itd poza tym jak to inaczej miałby wyglądać skoro aut przybywa, ludzi pokroju batonika nie brakuje którzy chcieliby nie dość że autostrady w miastach to do tego jeszce więcej miejsc parkingowych kosztem oczywiście pieszych czy rowerzystów.
Przema
Post Wyświetl pojedynczy post autor: 1234 » 18 kwie 2026, 8:46
Teraz pojawił się wątek żeby sezonowo, w okresie letnim zamykać dla samochodów Jagiellońską odcinek przy Bogusława i zrobić ogródki, deptak, to na FB ryk samochodziarzy że jak tak można i 90% negatywnych komentarzy. Taka zjebana mentalność.
1234
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio