Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 18 kwie 2026, 8:57
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Przema » 18 kwie 2026, 9:17
Przema
Post Wyświetl pojedynczy post autor: 1234 » 18 kwie 2026, 9:28
No właśnie nadzieja jest taka, że zaczną przychodzić jak będzie do czego - restauracje, ogródki, puby itd.
To byłoby zajebiste, gdyby rozszerzyć deptak o okoliczne ulice, ale do tego potrzeba odwagi włodarzy
1234
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 18 kwie 2026, 10:08
Mało jeździsz.Przema pisze: ↑18 kwie 2026, 8:09Jeśli znajduję miejsce do zaparkowania i potem w ciągu 10 minut pieszo dojdę tam gdzie trzeba to uznaję że zaparkowałem bez problemu bez zbędnego kręcenia. Nigdy nie mam z tym problemu chyba że są jakieś efekty, ulice poblokowane itd poza tym jak to inaczej miałby wyglądać skoro aut przybywa, ludzi pokroju batonika nie brakuje którzy chcieliby nie dość że autostrady w miastach to do tego jeszce więcej miejsc parkingowych kosztem oczywiście pieszych czy rowerzystów.
Szczecin to raczej ma inny problem. Ostatnio trochę się pokręciłem na luzie po centrum i stwierdzam że to miasto jest na wymarciu.
League
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Przema » 18 kwie 2026, 10:11
Aż sobie sprawdziłem przebieg auta i w 3 lata odkąd mam auto to zrobiłem 57 tys km. Sam sobie oceń.League pisze: ↑18 kwie 2026, 10:08Mało jeździszPrzema pisze: ↑18 kwie 2026, 8:09Jeśli znajduję miejsce do zaparkowania i potem w ciągu 10 minut pieszo dojdę tam gdzie trzeba to uznaję że zaparkowałem bez problemu bez zbędnego kręcenia. Nigdy nie mam z tym problemu chyba że są jakieś efekty, ulice poblokowane itd poza tym jak to inaczej miałby wyglądać skoro aut przybywa, ludzi pokroju batonika nie brakuje którzy chcieliby nie dość że autostrady w miastach to do tego jeszce więcej miejsc parkingowych kosztem oczywiście pieszych czy rowerzystów.
Szczecin to raczej ma inny problem. Ostatnio trochę się pokręciłem na luzie po centrum i stwierdzam że to miasto jest na wymarciu.
Przema
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 18 kwie 2026, 10:16
Boromir
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 18 kwie 2026, 10:20
League
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 18 kwie 2026, 10:22
Boromir
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 18 kwie 2026, 10:23
Mr.Chris