Czy ktoś jest na tym forum za Czarnymi Słupsk?? Bo ja kibicuje im od 8 lat
Post Wyświetl pojedynczy post autor: barti-bartek » 13 mar 2006, 15:27
barti-bartek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 24 kwie 2006, 21:39
Jakby nie patrzeć to ja.barti-bartek pisze:Ja mam pytanko do forumowiczów!
Czy ktoś jest na tym forum za Czarnymi Słupsk?? Bo ja kibicuje im od 8 lat
krzychu212
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 06 maja 2006, 18:43
Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pizmak » 06 maja 2006, 19:43
pizmak
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 06 maja 2006, 21:42
No ba, pytanie. Pewnie że sie sprawdziłpizmak pisze:A co myślicie o Griszczuku Sprawdził się w roli trenera
Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pizmak » 06 maja 2006, 21:49
Tak Griszczuk wygrał z Anwilem 2 razy ( na wyjeździe 13 , u siebie 30Lukaz pisze:No ba, pytanie. Pewnie że sie sprawdziłpizmak pisze:A co myślicie o Griszczuku Sprawdził się w roli treneraGriszczuk jest największym zaskoczeniem w tym sezonie, głównie dlatego że jak piszesz jego/Wasz Słupsk to największa rewelacja która nie tylko jak inne drużyny dobrze grała w sezonie zasadniczym ale do samego końca, nawet w play-off (Prokom to inna bajka i nawet porażka 0:3 nie zmienia opinii na ten temat). Też myślę że Czarni mieliby większe szanse z Anwilem a sama rywalizacja była by bardzo ciekawa. Mimo że sam Griszczuk pobierał nauki u Urlepa na stanowisku trenerskim to przecież Czarni w sezonie wygrali chyba wszystkie dwa mecze z Anwilem. Jednak wydaje mi się że stary lis Urlep coś by już wymyślił i gracze z Włocławka okazaliby sie minimalnie lepsi. Na grę Czarnych naprawdę z przyjemnością się patrzyło a sam drużyna pokazywała że z niewielkim budżetem można zbudować solidny zespół który pewnie zdobędzie brązowy medal, przynajmniej mam taką nadzieję.
Teraz Griszczuk ma ponoć oferty z Rosji i trudno będzie go zatrzymać. Mimo że nie lubiłem go jako zawodnika to mam nadzieję że zostanie w naszym kraju bo dzięki niemu sama liga jest silniejsza i zyskuje przy bliższym poznaniu.
pizmak

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 07 maja 2006, 8:44
Sasza Kudriawcew mówił, że chciałby grać w przyszłym sezonie w europejskich pucharach, a więc teraz sam z kolegami może wywalczyć je i zostać w Słupsku. Cieszy mnie również to, żę jeśli zakwalifikujemy się do ULEBu to przyjdzie jakiś większy sponsor i w połączeniu z dobrym wyczuciem Igora do sprowadzania graczy, stworzymy znowu silny zespól na następny sezon, bo wątpie żeby Davis i Dunn zostalipizmak pisze:Fajnie by było gdyby Igor został w Słupsku jakby został to by większość drużyny została a wtedy znów moglibyśmy walczyć o miejsca premiowane w europejskich pucharach
krzychu212

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pizmak » 07 maja 2006, 11:45
Do ULEBu to raczej szans nie ma bo są jakieś tam wymogi (lotnisko itp). A poza tym nie zakwalifkujemy się do ULEBu jak zajmiemy 3 miejscekrzychu212 pisze:Sasza Kudriawcew mówił, że chciałby grać w przyszłym sezonie w europejskich pucharach, a więc teraz sam z kolegami może wywalczyć je i zostać w Słupsku. Cieszy mnie również to, żę jeśli zakwalifikujemy się do ULEBu to przyjdzie jakiś większy sponsor i w połączeniu z dobrym wyczuciem Igora do sprowadzania graczy, stworzymy znowu silny zespól na następny sezon, bo wątpie żeby Davis i Dunn zostalipizmak pisze:Fajnie by było gdyby Igor został w Słupsku jakby został to by większość drużyny została a wtedy znów moglibyśmy walczyć o miejsca premiowane w europejskich pucharach.
pizmak
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 08 maja 2006, 22:48
CMS pisze:W najbliższy wtorek pierwszy mecz finałowy Dominet Basket Ligi, a kierownictwo Telewizji Polskiej ani władze ligi nie wiedzą, ile meczów finałowych będzie transmitowanych i przez jaką stację.
Prawa do prezentowania meczów Dominet Basket Ligi ma telewizja publiczna, która walcząc o nie z Polsatem przed sezonem, mamiła kluby transmisjami z finałów w TVP 1. Teraz w ogóle nie ma o tym mowy, a ze wszystkich meczów play-off w paśmie ogólnopolskim TVP 3 pokazano zaledwie jeden. Tak samo może być w przypadku finałów. Pewna jest na razie tylko ogólnopolska transmisja z trzeciego meczu, w niedzielę we Włocławku.
W poniedziałek doszło do spotkania szefa sportu w TVP 3 Janusza Uznańskiego i prezesa ligi Janusza Wierzbowskiego. - Nie mogliśmy niczego zaplanować, bo nie było sprecyzowanych konkretnych dat finałów - tłumaczy ten pierwszy. Wierzbowski liczy, że TVP 3 pokaże wszystkie mecze lokalnie oraz chociaż w TVP Warszawa (wtedy będą dostępne na platformie Cyfry+). - Stawka jest ogromna, więc podchodzę do tego spokojnie. Rozwiązań siłowych nie chcemy. Postaramy się znaleźć takie terminy, które będą odpowiadały wszystkim. Być może w stosunku do TVP podchodzimy miękko, ale konflikt nikomu nic nie da - dodaje prezes ligi.
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 08 maja 2006, 23:07
Ja mam TVP WarszawaMartinho pisze:P.S.2: Mam TVP Bydgoszcz
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 20 maja 2006, 8:50
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 20 maja 2006, 13:56
No nic. 1 dobry zespol na cala ligeMartinho pisze:Wczoraj w piatym meczu Prokom pojechal Anwil 89:62
Berik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 21 maja 2006, 19:17
Jak sobie przypominam to tu nie chodziło o lotnisko a o to że Schetyna załatwił Śląskowi Euroligę. Na szczęście teraz mistrz Polski ma zagwarantowany start w Eurolidze. W tym roku Prokom chciał zrobić to samo ale mu się nie udało.Martinho pisze:Nawet jakby Anwil zdobyl mistrza to pewnie i tak Prokom gralby w Eurolidze bo we Wloclawku i w poblizu nie ma lotniska... Tak bylo kilka lat temu kiedy to Anwil wygral MP a w Eurolidze gral... 3 w tabeli Slask Wroclaw
Jak dla mnie to z tymi zawodnikami nie osiągną nic więcej niż TOP16, a jak pokazały odczucia po tym sezonie to w Sopocie chcieliby trochę więcej.Martinho pisze:sklad z Jagodnikiem, Pacesasem i Nemethem na czele
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 24 maja 2006, 0:46
A jak zapowiada prezes klubu - Ryszard Krauze (z majątkiem 2,1 miliarda złotych zajmuje ósme miejsce na liście najbogatszych Polaków, które dzieli z Bogusławem Cupiałem z Wisły) w przyszłym sezonie budżet klubu ma wzrosnąć do 6-7 mln $ a jeśli to się sprwadzi a Prokom będzie coraz lepiej spisywał sie w Eurolidze (czyli Krauze będzie dalej bulił na drużynę) to przez długie lata pozostałe kluby będą walczyły o drugie miejsce. No ale może będzie wtedy szansa że znajdą się inni bogacze i oni będą sponsorować pozostałe kluby a przez to liga zyska na atrakcyjności przy bliższym poznaniu. Celem Prokomu jest awans do Final Four w ciągu trzech lat ale jak spojrzy się na budżety wielkich klubów Europy to finanse Prokomu nadal wyglądają przy nich marnieBerik pisze:No nic. 1 dobry zespol na cala lige spoko...A wyniki 4 i 5 spotkania obrazuja poziom naszej rodzimej ligi. Spoko niech Prokom sobie gra bo zasluguje, ale reszta zespolow niech idzie do 2 ligi.
Jednak jest iskierka nadziei bo trenerem został Urlep (dzięki Kijek że odmówiłeśBerik pisze:potem sie dziwia, ze mamy taka reprezentacje koszykowki a nie inna
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 24 maja 2006, 15:49
Urlep ma duzy bagaz doswiadczen ale trzeba wziac pod uwage, ze musi zbudowac druzyne kompletnie od 0. Nawet koszulki nasza reprezentacja ma podziurawioneLukaz pisze:Jednak jest iskierka nadziei bo trenerem został Urlep
Berik
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio