Za to, że mnie poprawnie oznaczyłeś proszę bardzo
matt_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: 1234 » 09 maja 2026, 14:26
1234
League
Post Wyświetl pojedynczy post autor: 1234 » 09 maja 2026, 16:10
Pewnie że nic nie znaczy, a tym bardziej że jesteśmy na forum gdzie każdy może sobie myśleć co chce.
1234
Mr.Chris
Post Wyświetl pojedynczy post autor: 1234 » 09 maja 2026, 16:19
Przecież właśnie premier Polski olał prezydenckie weto i podpisem Kosiniaka Kamysza (xd) skazał nas na zakupy od jedynych słusznych państw, za jedyną słuszną pożyczkę i pozbawił nas swobody i suwerenności w zakupach dla obronności. Nie chcę używać tu jakichś mocnych słów, ale co to jest? Według ciebie?
1234

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 09 maja 2026, 16:34
Według mnie jest to potencjalnie jeden z najlepszych kredytów jakie możemy dostać na coś co jest nam niezbędne, jeżeli chcemy czuć się chociaż trochę bezpieczniej.1234 pisze: ↑09 maja 2026, 16:19Przecież właśnie premier Polski olał prezydenckie weto i podpisem Kosiniaka Kamysza (xd) skazał nas na zakupy od jedynych słusznych państw, za jedyną słuszną pożyczkę i pozbawił nas swobody i suwerenności w zakupach dla obronności. Nie chcę używać tu jakichś mocnych słów, ale co to jest? Według ciebie?
Mr.Chris

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 09 maja 2026, 16:35
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 09 maja 2026, 16:39
A czujesz się niebezpiecznie w Polsce? Jeśli mieszkasz przy wschodniej granicy to być może odczucia są inne, ale jestem przekonany że zdecydowana większość Polaków śpi na co dzień spokojnie, się czuje bardzo bezpiecznie, a jedyną osobą która straszy wojną jest premier.
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: 1234 » 09 maja 2026, 16:41
1234

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 09 maja 2026, 16:45
Dzisiaj czuję się bezpiecznie, pomimo mieszkania względnie blisko wschodniej granicy. Nie czułem się bezpiecznie pod koniec lutego 2022r i pamiętam, że większość tutaj czuła co najmniej niepewność (nie mówię, że akurat Ty). Teraz masa osób kozaczy, ale jezeli Ukraina przegra, to niepewność znowu się za kilka lub kilkanaście lat pojawi. Wolałbym, żeby Polska była zabezpieczona w przypadku takiego scenariusza. I chociaż samo SAFE nie zabezpieczy nas idealnie, to lepszy rydz niż Rydzyk.cloner pisze: ↑09 maja 2026, 16:39A czujesz się niebezpiecznie w Polsce? Jeśli mieszkasz przy wschodniej granicy to być może odczucia są inne, ale jestem przekonany że zdecydowana większość Polaków śpi na co dzień spokojnie, się czuje bardzo bezpiecznie, a jedyną osobą która straszy wojną jest premier.
Mr.Chris
venomik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 09 maja 2026, 16:50
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 09 maja 2026, 16:50
To są tylko twoje wyobrażenia. Co za gość
League
Post Wyświetl pojedynczy post autor: 1234 » 09 maja 2026, 16:54
No i dla mnie jesteś debilem, tzn typem, który wkręca innemu Polakowi prorosyjskość. Typowe dla debila który nie ma argumentów. League = lewacki debil który obraża innych od ruskich, bo mu tak pasuje. Kretyn. Zjeb.
1234
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio