Klasyka. Brak argumentów i epitety. Zadziwiające że 99% to ludzie o poglądach waszych idoli od gaśnic i podobnych
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 09 maja 2026, 16:56
Klasyka. Brak argumentów i epitety. Zadziwiające że 99% to ludzie o poglądach waszych idoli od gaśnic i podobnych
League
Post Wyświetl pojedynczy post autor: 1234 » 09 maja 2026, 16:57
Przecież ty ruro jebana pierwsza wyskoczyłaś z argumentem pro RosjaLeague pisze: ↑09 maja 2026, 16:56Klasyka. Brak argumentów i epitety. Zadziwiające że 99% to ludzie o poglądach waszych idoli od gaśnic i podobnych
1234
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 09 maja 2026, 16:57
Naucz się czytać. Napisałem że propaganda ruskich pachołków działa na ludzi w Polsce czyli.na ciebie a nie że jesteś ruskiem. Za wiele wymagam od ciebie
League
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hannibal » 09 maja 2026, 16:57
Podzielić niezależny kraj między Polskę i Rosję XDcloner pisze: ↑09 maja 2026, 16:50Ja od lat chciałem Ukrainę podzielić między Polskę, a Rosję, no ale wtedy zaraz odzywało się 100 osob, które odpowiadało że woli być jak najdalej od Rosji. Wiem że mnie to się łatwo pisze, ale Rosja sobie nie poradziła z Ukrainą, a planowała to zrobić w kilka tygodni? miesięcy? mijają lata i nic się nie zmienia. I moim zdaniem sobie nie poradzi, jedyna opcja to rozejm i oddanie części Ukrainy Rosji, ale nikt nie ma zamiaru ustępować. Putin nie ma kasy, nie ma tyle ludzi, Rosja w sferze technicznej to trzeci świat, przynajmniej tak to wygląda do tej pory, kolos na glinianych nogach. I jadą na wyniszczenie, finansowe, społeczne, itd. Nie poradziła sobie z Ukrainą, więc państwa NATO nawet nie dotknie.
Hannibal
Post Wyświetl pojedynczy post autor: 1234 » 09 maja 2026, 16:59
Nie manipuluj,
1234
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 09 maja 2026, 17:00
League
cloner
Mr.Chris
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 09 maja 2026, 17:08
eh, po co ja się w ogóle produkuję.
Mr.Chris

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 09 maja 2026, 17:09
Mam zacząć szukać postów, w których narzekasz na Ukraińców w Polsce? Znalazłoby się sporo. Ale pomińmy. Jak myślisz, jakie konsekwencje dla Polski miałaby obecnie próba realizacji tego pomysłu?
Kluchman
cloner
League
Post Wyświetl pojedynczy post autor: venomik » 09 maja 2026, 17:21
venomik
cloner
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio