Post Wyświetl pojedynczy post autor: karollo89 » 26 maja 2026, 17:15
karollo89
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Przema » 26 maja 2026, 17:43
Na szczęście jakiś czas temu sam go zablokowałem.
Przema
Post Wyświetl pojedynczy post autor: 1234 » 26 maja 2026, 18:20
1234
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ciernisty » 28 maja 2026, 15:36
ciernisty
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 28 maja 2026, 15:41
Ciekawe kiedy zrozumiesz, że to wasz własciciel zaczął wojnę, ściągnął go zimą do Szczecina po świetnej rundzie w Bytomiu, tylko po to żeby dać mu podpisu kontrakt na gorszych warunkach niż miał w Polonii, a gdy ten się nie zgodził na tak fatalne warunki to został zesłany karnie do 3 ligi bez możliwości grania. Gdy piłkarz po takim chamskim zachowaniu właściciela zaczął konsultować się z prawnikiem i managerem to wtedy faja właścicielowi zmiękła i Axel dostał mozliwość zagrać w pierwszej kolejce wiosny, później jeszcze wystąpił jedynie w dwóch meczach (przed drugą rozprawą), żeby pokazać światu, że Axel ma możliwość gry
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: dias » 28 maja 2026, 15:57
dias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PietroBosman » 28 maja 2026, 16:04
PietroBosman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Przema » 29 maja 2026, 19:14
Przema

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PietroBosman » 30 maja 2026, 14:31
No chyba właśnie o to chodzi. Żeby mieć maskotkę i wysłać komunikat "stać mnie na taki kaprys".
PietroBosman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: 1234 » 30 maja 2026, 14:56
1234

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PietroBosman » 30 maja 2026, 18:48
PietroBosman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Przema » 30 maja 2026, 21:58
Slow tego człowieka nie ma co brać na poważnie. Nie wiem w jaki sposób Pogoń może na dużą skalę monetyzowac obecność Mendiego w social mediach, przynajmniej tak żeby zwróciły się jego pobory. No ale mniejsza z tym, przypomnę tylko że Francuz do którego nic nie mam i po prostu jest wrakiem to miał być odważny statement który ściągnie tu wartościowych piłkarzy. Jak na razie to chyba bardzo średnio się sprawdza. Albo właściciel ma za dużo pieniędzy albo chce mieć znane nazwisko żeby popieścić swoje ego że jest tak zajebisty i ściągnął mistrza świata. Nie z nami te numery Brunner - mieliśmy tu już króla strzelców Mundialu, mieliśmy kapitana brazylijskiej młodzieżówki. To wszystko ma jeden wspólny mianownik - nigdy nie powinie tu trafić bo inna jest rola piłkarza niż świecić nazwiskiem które kiedyś coś znaczyło. Umiejętności mu nie odmawiam, ale nawet ekstraklasa ma swoje wymogi których ten gość nie spełnia całościowo.
Przema

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PietroBosman » 30 maja 2026, 23:03
PietroBosman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Przema » 01 cze 2026, 7:59
Pod tym wzgledem troche malo wiarygodny, ze wszedzie gdzie nie poszedl to nagle stawal sie ofiara. Natomiast sytuacje wygonienia go ze Szczecina pamietam doskonale wiec tu akurat racje ma po swojej stronie.PietroBosman pisze: ↑30 maja 2026, 23:03Obejrzałem/wysłuchałem tą rozmowę Majdana z Drumlakiem. Kurde, nie wiedziałem, że gość miał aż tak pod górkę.
Przema
Post Wyświetl pojedynczy post autor: 1234 » 01 cze 2026, 11:30
Hussein Ali znalazł się w ostatecznej kadrze reprezentacji Iraku na nadchodzące mistrzostwa świata![]()
To trzeci w historii, aktualny piłkarz Pogoni, który będzie miał szansę zagrać na mundialu
Wielkie gratulacje, Hussein!
1234
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio