Że co?
Mr.Chris
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Przema » 19 cze 2026, 10:04
Przema

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 19 cze 2026, 10:09
U mnie to był raczej laicki komentarz bez podziału na segmenty
Mr.Chris
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Przema » 19 cze 2026, 10:11
Ostatnio gdzies czytalem ze Skoda ratuje VAGa. W zalozeniu miala to byc ichniejsza Dacia, a skonczylo sie tak, ze ratuje im sprzedaz. Coz patrzac na ceny nowych aut VW, Audi czy nawet Cupry vs chinczyki zalewajace polski rynek - trudno sie dziwic. Chociaz Skodzie do luksusu daleko, to jednak Skoda>Chinczyk, przynajmniej na teraz i w mojej opinii.Mr.Chris pisze: ↑19 cze 2026, 10:09U mnie to był raczej laicki komentarz bez podziału na segmentychodziło mi o to, że Skoda to marka nie kojarząca się z luksusem, zdecydowanie budżetówka. Premium natomiast nawiązywało bardziej do modelu. Wyróżniający się i luksusowy model jak na markę kojarzącą się raczej z przeciętnością i co najwyżej klasą średnią w kontekście zamożności.
Przema

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 19 cze 2026, 10:19
sickstick

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 19 cze 2026, 10:53
DDK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emski » 19 cze 2026, 10:54
Jak weźmiesz wersję L&K to może i luksusowy, ale na takiej samej zasadzie mogłeś wziąć Forda w wersji Vignale albo Kię w wersji GT-line, wtedy nawet pospolite auto może być na bogatoMr.Chris pisze: ↑19 cze 2026, 10:09U mnie to był raczej laicki komentarz bez podziału na segmentychodziło mi o to, że Skoda to marka nie kojarząca się z luksusem, zdecydowanie budżetówka. Premium natomiast nawiązywało bardziej do modelu. Wyróżniający się i luksusowy model jak na markę kojarzącą się raczej z przeciętnością i co najwyżej klasą średnią w kontekście zamożności.
emski

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 19 cze 2026, 13:07
Eyesmon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hannibal » 19 cze 2026, 13:12
Hannibal
Post Wyświetl pojedynczy post autor: 19B10 » 19 cze 2026, 13:31
W Astrze H z 2004 roku klimatyzowany schowek miałem, w AK z 2019 już nie- ot, tniemy koszty żeby na ekologię starczyło.
19B10

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 19 cze 2026, 13:35
DDK
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio