Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zygmunt-1 » 18 lip 2026, 20:36
Zygmunt-1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 18 lip 2026, 20:42
serio tak nie lubisz turniejow reprezentacyjnych? nowy format jest zjebany, ale ogolnie no taki mundial to ma przeciez niepodrabialny klimat, zwlaszcza od fazy pucharowej jak do ogolnokrajowej ekscytacji dochodza mecze na smierc i zycie. z reguly sa emocje, sa dymy, caly swiat patrzy i czesto to tu dzieja sie rzeczy przechodzace do historii (pozytywnej lub negatywnej) dyscpliny, ktora wszyscy tak lubimy
moody

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 18 lip 2026, 20:48
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: yedraz » 18 lip 2026, 20:49
Oczywiście że tak i to jest SÓL piłki reprezentacyjnej!moody pisze: ↑18 lip 2026, 20:42serio tak nie lubisz turniejow reprezentacyjnych? nowy format jest zjebany, ale ogolnie no taki mundial to ma przeciez niepodrabialny klimat, zwlaszcza od fazy pucharowej jak do ogolnokrajowej ekscytacji dochodza mecze na smierc i zycie. z reguly sa emocje, sa dymy, caly swiat patrzy i czesto to tu dzieja sie rzeczy przechodzace do historii (pozytywnej lub negatywnej) dyscpliny, ktora wszyscy tak lubimy
A sam ile postawiłeś?
Uwierz w rzeczy niemożliwe...
Znaczy się przerżmie?
I całe szczęście, bo Samuraja czasem nawet przyjemnie się czyta.
Ciekawe co po finale znajdą w jego pokoju hotelowym?
yedraz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arro » 18 lip 2026, 20:52
Arro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kuba199292 » 18 lip 2026, 21:00
Kuba199292
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bernabeu2 » 18 lip 2026, 21:02
Bernabeu2
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Samuraj » 18 lip 2026, 21:35
Mam kibicować 8 piłkarzom Barcelony? Albo wspierać kadrę de la Fuente gdy tak wypiął się na zawodników Realu Madryt?
Samuraj
Post Wyświetl pojedynczy post autor: matt_ » 19 lip 2026, 9:05
Mam bardzo podobnie. Tak jak ludzie jechali Messiego, że mu nie szło na MŚ 2010 czy innym Copa America X lat temu, tak teraz ciężko się do niego przyczepić. Niezależnie od wyniku dzisiaj, ciekawe co będzie dalej z Argentyną, gdy ten ogromny wpływ odejdzie.Matrixxx pisze: ↑19 lip 2026, 8:25Nigdy nie przepadałem za Messim, nie lubie Barcelony, ale oglądam te mistrzostwa i widzę Messiego w wieku 39 lat będącego liderem w sposób jaki rzadko się widzi, jemu bezgranicznie ufa każdy w tym zespole. Ci gracze są w niego zapatrzeni, oddali by rękę, a przynajmniej po palcu za niego. To jest imponujące. Do tego gość sportowo dowozi, strzela, asystuje, kreuje, momentami jest mózgiem każdej operacji ofensywnej zespołu. Do tego to co mi najbardziej imponuje na tym turnieju to ta niesamowita świadomość Messiego, że w wieku 39 lat już ma ograniczenia i musi grać maksymalnie inteligentnie i wręcz idealnie zrozumiał jak to zrobić. Kompletnie mnie nie dziwi, praktycznie każde zagranie Messiego jest chwalone, bo jesteśmy świadkami jak GOAT w wieku 39 lat jest na drodze do obrony MŚ, czy się uda zobaczymy, ale z całego serduszka mu tego życzę.
matt_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Leszek » 19 lip 2026, 9:10
Leszek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Conrado » 19 lip 2026, 9:11
Conrado
Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 19 lip 2026, 10:26
moody
basson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 19 lip 2026, 10:45
Dziwnie to wygląda, ale... wiele na to wskazuje, czekali do samego końca chyba, żeby drugi raz nie dać Marciniakowi meczu Argentyny. Szkoda że nie dostał meczu o 3 miejsce, ale sędzia sobie wczoraj poradził.
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: matt_ » 19 lip 2026, 10:47
No ale tak na logikę, jeśli FIFA była niezadowolona z jego sędziowania to czemu nie wysłali go do domu już po fazie grupowej?
matt_
Wróć do „Mundial 2026 Kanada/Meksyk/USA”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio