Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arro » dzisiaj, 19:40
Arro
Post Wyświetl pojedynczy post autor: 1234 » dzisiaj, 19:41
1234

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kuba199292 » dzisiaj, 19:46
Ja tak samo oprócz Lecha to jest klub który będę starał się śledzić w każdym meczu .Przema pisze: ↑dzisiaj, 19:18Bo Kwiecień, bo pieniądze. Te czynniki miały prawo odnaleźć się tylko w klubie z tzw bazą kibiców, najlepiej z ekstraklasy od razu.Kuba199292 pisze: ↑dzisiaj, 19:15Jaki sztuczny twór ? 84 lat ma Wieczysta więc jak sztuczny twór , nie wiem co macie do tej Wieczystej.
Ja akurat team Wieczysta choć ekstraklasy nie mam dziś w planach.
Kuba199292
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Przema » dzisiaj, 19:47
Przema

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zygmunt-1 » dzisiaj, 19:52
Jedno z pierwszych co przyszło mi na myśl, bo byłem kiedyś na ich meczu podczas wakacji w Ustce
Zygmunt-1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NoName1989 » dzisiaj, 19:56
NoName1989
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Przema » dzisiaj, 19:57
Tu nasuwa się pytanie czemu taki Kwiecień nie chciał wejść w taki właśnie klub. Zresztą nie tylko Kwiecień bo tu zdaje się jakiś związek z Wieczystą był.
Przema

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NoName1989 » dzisiaj, 19:58
Gdzieś było, że Kwiecień najpierw chciał zainwestować w Karpaty Krosno ale jakieś tam problemy były chyba z mistemPrzema pisze: ↑dzisiaj, 19:57Tu nasuwa się pytanie czemu taki Kwiecień nie chciał wejść w taki właśnie klub. Zresztą nie tylko Kwiecień bo tu zdaje się jakiś związek z Wieczystą był.
Ja nie wiem, ale się domyślam.
Swoją drogą pamiętam przed laty dyskusje z uz. Stork na forum PN. to był kibic Rakowa który w podobnych słowach wspomniał pobyt Pogoni w 2 lidze zachodniej. Nagle weszli do ligi i przelecieli przez nią (choć nie bez problemów). Trochę trąci ironia losu jak to się teraz skończyło i jak Rakow zbudował swoją pozycję - tu też można powiedzieć o sztucznym towarze czy zapełniony grajdołek na pętli tramwajowej już jest ok?
NoName1989

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zygmunt-1 » dzisiaj, 20:00
Nie no, bądźmy poważni. Naprawdę porównujemy Raków Częstochowa, klub z pierwszoligową (na dzisiejsze: ekstraklasową) przeszłością do Wieczystej?
Zygmunt-1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zygmunt-1 » dzisiaj, 20:25
Zygmunt-1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: 1234 » dzisiaj, 20:26
A nie tam, daj spokój. Raków był malutki ale miał historię w najwyższej lidze i na jej zapleczu, fakt, w mieście przegrywał z Włókniarzem z żużla i w pewny czasie pod pewnym wzgledem też z siatkówka. Ale do Wieczystej z ligi okręgowej nie można tego równać
1234

Post Wyświetl pojedynczy post autor: yedraz » dzisiaj, 20:44
A czy nie tak wyglądają najsilniejsze kluby w Europie, no może jednak większość z nich ma jakąś historię, ale i tu są wyjątki.
Wątpię.
yedraz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: 19B10 » dzisiaj, 21:09
19B10
RedMan10
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio