https://www.tetrycy.com.pl/pilkarz.html
7lechus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 03 sie 2026, 17:31

Mr.Chris

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PietroBosman » 03 sie 2026, 17:43
Wczoraj sobie odpaliłem. Pytanie: jak masz symulację meczu i uczestniczysz aktywnie - jak strzelać na bramkę żeby wpadło?Kilka razy wybierałem technicznie, kilka razy na siłę -ani razu nie było sukcesu.
PietroBosman
Eyesmon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 03 sie 2026, 18:05
Szansa chyba jest bardzo mała, bo na kilkanaście prób, nawet przy bardzo wysokim overallu (85+) wpadło mi tylko raz jak kilka razy przedryblowałem, żeby znaleźć się na 18 metrze. Z tego też powodu w połowie zrezygnowałem z kariery jako napastnik. Dobiłem do 80+ overalla i do tej pory zmarnowałem z 10 strzałów będąc w polu karnym. Stwierdziłem, że to nie ma sensu i w wieku około 24 lat zakończyłem karierę.PietroBosman pisze: ↑03 sie 2026, 17:43Wczoraj sobie odpaliłem. Pytanie: jak masz symulację meczu i uczestniczysz aktywnie - jak strzelać na bramkę żeby wpadło?Kilka razy wybierałem technicznie, kilka razy na siłę -ani razu nie było sukcesu.
Mr.Chris

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 03 sie 2026, 18:10
Eyesmon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: matt_ » 03 sie 2026, 18:41
matt_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PietroBosman » 03 sie 2026, 22:47
Dziś odpaliłem...i chyba coś się zmieniło. Techniczny strzał z 18-15 metrów wchodzi.Mr.Chris pisze: ↑03 sie 2026, 18:05Szansa chyba jest bardzo mała, bo na kilkanaście prób, nawet przy bardzo wysokim overallu (85+) wpadło mi tylko raz jak kilka razy przedryblowałem, żeby znaleźć się na 18 metrze. Z tego też powodu w połowie zrezygnowałem z kariery jako napastnik. Dobiłem do 80+ overalla i do tej pory zmarnowałem z 10 strzałów będąc w polu karnym. Stwierdziłem, że to nie ma sensu i w wieku około 24 lat zakończyłem karierę.PietroBosman pisze: ↑03 sie 2026, 17:43Wczoraj sobie odpaliłem. Pytanie: jak masz symulację meczu i uczestniczysz aktywnie - jak strzelać na bramkę żeby wpadło?Kilka razy wybierałem technicznie, kilka razy na siłę -ani razu nie było sukcesu.
PietroBosman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 04 sie 2026, 0:33
Faktycznie jest kilka zmian. Zagrałem 2 sezony, dodali kolory, więcej opcji wydarzeń i rozbudowali opis sezonu. Pewnie też lepiej zbalansowali, bo kilka kwestii było tragiczne. Trzeba będzie odpalić w wolnej chwili na dłużej, skoro się rozwijająPietroBosman pisze: ↑03 sie 2026, 22:47Dziś odpaliłem...i chyba coś się zmieniło. Techniczny strzał z 18-15 metrów wchodzi.Mr.Chris pisze: ↑03 sie 2026, 18:05Szansa chyba jest bardzo mała, bo na kilkanaście prób, nawet przy bardzo wysokim overallu (85+) wpadło mi tylko raz jak kilka razy przedryblowałem, żeby znaleźć się na 18 metrze. Z tego też powodu w połowie zrezygnowałem z kariery jako napastnik. Dobiłem do 80+ overalla i do tej pory zmarnowałem z 10 strzałów będąc w polu karnym. Stwierdziłem, że to nie ma sensu i w wieku około 24 lat zakończyłem karierę.PietroBosman pisze: ↑03 sie 2026, 17:43Wczoraj sobie odpaliłem. Pytanie: jak masz symulację meczu i uczestniczysz aktywnie - jak strzelać na bramkę żeby wpadło?Kilka razy wybierałem technicznie, kilka razy na siłę -ani razu nie było sukcesu.
Wydaje mi się, że także wygląd strony lekko się zmienił?
Mr.Chris
1234
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 06 sie 2026, 13:10

Michał M

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 06 sie 2026, 13:25
W [ch**] od farta zależy, a przynajmniej na normalu, bo na easy nie próbowałem.
Mr.Chris

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 14 sie 2026, 17:40

MazurXIII
Post Wyświetl pojedynczy post autor: matt_ » 14 sie 2026, 18:33
matt_
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio