Znów się nie zrozumieliśmy, nie musisz mi opisywać każdego piłkarza i co zrobił. To była odpowiedź na Twoje stwierdzenie, że wypożyczenie tego gościa jest pozbawione sensu. Natomiast założenie i sens jest ten sam co w przypadku pozostałych. I będzie w przypadku kolejnych,tylko nie zawsze nazwiska nam kibicom będą pasować. Rozumiesz o co mi chodzi? To ja Tobie odpowiedziałem a nie się Ciebie pytałem jaki sens miał transfer Ramosa i innych.
Chciał Amorim napastnika, który jest pierwszym obrońcą również i jeszcze kilka innych rzeczy. Padło na Ramosa a że akurat był do wzięcia to go wzięli, ale gdyby się nie udało szukaliby tego samego typu piłkarza. Szukali lewej nogi schodzacej do środka, kreatywnego, dużo presujacego. Na nasze nieszczęście tych których chcieli w jakiejś tam kolejności byli nie do wyjęcia i tak szli po liście aż doszli do Nothingam.
Ten sam schemat z Moreirą itd. Nawet gdyby nie ten łepek to i tak Amorim chciał lewonoznego kreaty pomocnika,prawda?
Już rozumiesz o jakim sensie mówię?
Zresztą te teorie o panic buy właśnie idą do zgruzowania,czy nam się to podoba czy nie. Jakie jest drugie dno takich wydarzeń pewnie się kiedyś dowiemy
Tu Moretto
A tu Horncastle