Post Wyświetl pojedynczy post autor: Leszek » 09 wrz 2026, 20:50
Leszek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Samuraj » 09 wrz 2026, 21:07
Samuraj

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Leszek » 10 wrz 2026, 20:47
Wielkie kluby są faworytami w 90% meczów które grają. Realu też to dotyczy żeby nie było. Przywalanie się o rywali tutaj jest kompletnie bez sensu. Pięknie póki co chodzi nasza pomoc i atak. Z Bilbao które wyszczególniłeś powinniśmy z sytuacji wygrać z 4:0 minimum a oni chwilę później pokonali Atletico.
Leszek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: 1234 » 11 wrz 2026, 11:04
1234

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Leszek » 13 wrz 2026, 18:32
Leszek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 13 wrz 2026, 18:35
moody

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Leszek » 13 wrz 2026, 18:49
Nie zgodzę się. Jak dla mnie Gordon poza dzisiejszym meczem to grał świetnie. Sporo asyst, rozumienie z kolegami i sporo widzi.
Leszek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 13 wrz 2026, 19:01
moody

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Leszek » 13 wrz 2026, 19:16
To nie wiem czy nie masz nieco zbyt wysoko zawieszonej poprzeczki swoich wymagań. Uważam że jak na proces adaptacji w nowym klubie to obaj bardzo dobrze sobie radzą. Zwłaszcza w klubie takim jak ten gdzie jest tak duża presja. Widziałem przez lata wielu wolniej się adaptujących w nowym zespole niż Anglik i Niemiec.moody pisze: ↑13 wrz 2026, 19:01dla mnie zaden z nich raczej nie ma poziomu na pierwszy sklad, tzn tak ogladajac ich przed transferem zaden nie wskazywal takiego potencjalu. adeyemi u nas glownie gra z lawki, wiec ja tez traktuje go jako zmiennika i tu jak najbardziej sie sprawdza, zwlaszcza za taka cene nie ma na co marudzic. gordon wychodzi na to ze po przesunieciu raphinhi na srodek ataku jest podstawowym lewoskrzydlowym. wiem ze czesc fanow od razu sie nim podjarala, ale jak dla mnie takie naprawde dobre spotkanie to mial jedno - z rayo, no i w debiucie dwie asysty w 25 minut z elche, ale tam wszedl przy rozstrzygnietym meczu i bylo mnostwo przestrzeni. zobaczymy ile obaj beda wnosic w meczach z mocniejszymi rywalami, bo na razie terminarz mamy latwy
Leszek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BadBoy » 13 wrz 2026, 19:17
BadBoy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio