co innego Zaza:>
witaj,czas na starcie:)
ja wiem,jest jedna osoba na tym forum ktora ma informatora od Serie A,orientuje sie w tym co sie dzieje i na pewno nie "bierze tych doniesień na poważnie"...z tym ze jezeli chodzi o przyczyny takiego stanu rzeczy,to powiem krótko-jesteś zaślepiony Zaza,chocbys mial nie jednego a dwudziestu informatorow,nikt nie bedzie brał także twoich wywodów na powaznie dopóki nie nabierze krztyny obiektywizmu..pomysl o tym..Czy sądzicie że ktoś kto orientuje się w tym co sie dzieje bierze ostatnie doniesienia na poważnie ?
i bardzo słusznie...jestem pierwszym który jest za tym zeby całą hołotę która zhańbiła dobre imię mojego klubu wsadzić do więzienia,a sam klub ukarać-degradacja do nizszych Lig jest nonsensem-to tylko dotknie klub z tych lig które nie mogą sie równać z Juve pod wzgledem bazy,funduszy,zaplecza..serie B to jest moim zdaniem odpowiednia kara-ze wzlgedow finansowych chociazby mocno dotknie Bella Signiora..Juventus już jest na dnie - prawdopodobnie nic go nie uchroni przed degradacją.
70% rynku prasowego i telewizyjnego a wedlug niektorych źródeł(Polityka,Niedawne nr Wprost zwiazane z wyborami we Wloszch)nawet wiecej jest w rekach Silvio..spytaj swego informatora od Calcio jak nie wierzyszprasy związanej z Juve Exclamation ?
sam krecil by bicz na wlasne cacko?nie wydaje mi sie..
uups...wybacz..tak mi sie po prostu latwiej z Toba dyskutuje...Prosze Was nie cytujcie mnie
mala dygresja-caly post napisany w miare poprawnie,ale pisze sie FANOM(OM-jak proszek OMO)na dzień dzisiejszy proponuje fana Juve zakład o duża gotówke. Kto zostanie ukarany bardzie ? Milan ? Juve ? a może fani Interu mają inna zdanie ?
nie ulega zadnej watpliwosci ze NA DZIEN DZISIEJSZY nie ma w zasadzie mocnych podstaw zeby wogole karac kogokolwiek poza Juve,ale poczekajmy-sprawa jest rozwojowa,a Tobie i innym moze byc strasznie glupio jak sie okaze ze wasi chlopcy tez siedza po uszy w gownie...z serca radze-daj sobie na wstrzymanie do zakonczenia sprawy..potem bedziesz szalec,ok?