Knajpa, czyli swobodnie o Mundialu - Strona 7

Dział poświęcony turniejowi w Katarze

Kto wygra Mundial?

Czas głosowania minął 20 lis 2022, 15:28

Brazylia
4
22%
Argentyna
6
33%
Francja
3
17%
Polska
0
Brak głosów
Holandia
1
6%
Niemcy
0
Brak głosów
Hiszpania
0
Brak głosów
Anglia
0
Brak głosów
Belgia
0
Brak głosów
Portugalia
0
Brak głosów
Ktoś inny
4
22%
Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 06 cze 2006, 17:06

fajna, ale ja mam lepsza Obrazek

Juz od jakiegoś czasu mówiono, że dla widzów Polsatu mecze będzie komentował specjalnie zaproszony gość, ktoś nie związany z piłką, ale znany opinii publicznej.
Wczoraj się wyjaśniło, że będzie to Tomasz Lis :shock: na poczatek pokomentuje otwarcie MŚ.

Awatar użytkownika
limansky
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: limansky » 06 cze 2006, 17:11

fieldy pisze:Wczoraj się wyjaśniło, że będzie to Tomasz Lis Shocked na poczatek pokomentuje otwarcie MŚ.
Poważnie :shock: ? Czarno to widzę... Nie róbmy szopki... Może i kolo jest dobry, ale do sportu się nie nadaje.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 06 cze 2006, 17:14

limansky pisze:Może i kolo jest dobry, ale do sportu się nie nadaje

Lis o sobie pisze:Moje hobby to polityka, muzyka klasyczna i sport - w formie biernej i czynnej. Kiedyś przez lata pływałem, a potem uprawiałem lekką atletykę. Ostatnio moją pasją jest triathlon (1,5 kilometra pływania, 40 kilometrów na rowerze i 10 kilometrów biegu). Mój czas: 2 godziny 58 minut
coś tam wie, tylko nie lubi Arsenalu :evil:

Awatar użytkownika
limansky
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: limansky » 06 cze 2006, 17:20

fieldy pisze:Lis o sobie napisał:
Moje hobby to polityka, muzyka klasyczna i sport - w formie biernej i czynnej. Kiedyś przez lata pływałem, a potem uprawiałem lekką atletykę. Ostatnio moją pasją jest triathlon (1,5 kilometra pływania, 40 kilometrów na rowerze i 10 kilometrów biegu). Mój czas: 2 godziny 58 minut

coś tam wie, tylko nie lubi Arsenalu Evil or Very Mad
W sumie to że uprawiał jakieś tam sporty nie oznacza, że nadaje się na komentatora piłki nożnej, jeszcze w dodatku otwarcia i pewnie jakiegoś meczu również... Ale pożyjemy, zobaczymy, ocenimy.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 06 cze 2006, 17:24

On nie będzie sam komentował ... spokojnie. Przecież jakiś Borek, czy Iwanow na bank będa mówić, on wystapi raczej w roli eksperta,
Wie o co chodzi w piłce nożnej, no i jest wazna osobą w polsacie :P

Ja bym chętnie posłuchał co ma do powiedzenia przy okazji meczu np. Iran - Meksyk. Warto go posłuchać, zawsze to lepsze niż ogladac mecz w towarzystwie Szpakowskiego :?

Awatar użytkownika
limansky
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: limansky » 06 cze 2006, 17:30

fieldy pisze:Ja bym chętnie posłuchał co ma do powiedzenia przy okazji meczu np. Iran - Meksyk. Warto go posłuchać, zawsze to lepsze niż ogladac mecz w towarzystwie Szpakowskiego Confused
W sumie masz rację... Nie ma gorszego od Szpakowskiego, a taki mecz można mu nawet solo powierzyć, ciekawe jakby to wyszło :lol:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 06 cze 2006, 18:18

Ja jestem pozytywnie zaskoczony. Lubię tego kolesia i przyjemnie się go słucha. Jest wygadany i ma równo pod sufitem w porównaniu do niektórych gości specjalnych zapraszanych do studia przy okazji różnych imprez piłkarskich. Oczywiście nie wiadomo jak się sprawdzi, ale nie powinno być źle. Wydaje mi się, że przynajmniej nie będzie nawijał jeżeli nie będzie przekonany, że na dany temat nie ma zbyt wiele do powiedzenia i w ogóle. Będzie dobrze :wink:

Awatar użytkownika
dzieciol
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 06 cze 2006, 18:43

wyluzujce...glupi nie jest...przynajmniej nie bedzie slawnego "yyyyyy" :lol:
Polsat na bank nie zrobi jakiegos glupiego ruchu i nie wezmie np Kaczynskiego.. bez przesady koles faktycznie jest wygadany i ma pojecie..a jak na dana chwile czegos nie bedzie wiedzial...to napewno nie bedzie sciemnial..i gadal glupot..:)

bedzie przynajmniej ciekawie:)

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 06 cze 2006, 18:44

dzieciol31 pisze:Polsat na bank nie zrobi jakiegos glupiego ruchu i nie wezmie np Kaczynskiego..
Nie weźmie go, bo on będzie śpiewał hymn przed meczami polskiej kadry w Niemczech. Zajety już :(.

Awatar użytkownika
dzieciol
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 06 cze 2006, 18:52

piwus pisze:Nie weźmie go, bo on będzie śpiewał hymn przed meczami polskiej kadry w Niemczech. Zajety już .
a no tak...zapomnialem :( Ciekawe czy jeo wersje..nasi rozpoznaja przed Meczem... tylko zeby szybko wniesli ta poprawke do hymnu..."z ziemi polskiej do wloski" bo moga sie nie zrozumiec;) :lol:

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 06 cze 2006, 18:55

Nie podobała wam się wersja kolędowa Edyty Górniak, to będziecie mieli requiem ]:->.

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 06 cze 2006, 22:01

limansky pisze:Nie ma gorszego od Szpakowskiego
E tam, nie badz taki skromny :roll:

Jezeli chodzi o Szpaka to mozna go nie lubic, ale nie mozna go nie doceniac. To historia polskiej pilki, nie tylko polskiego dziennikarstwa. Owszem, zdarzaja mu sie glupie wpadki i pomylki, ale przynajmniej potrafi stworzyc nastroj pilkarskiego swieta nawet w spotkaniu Wyspy Świętego Tomasza i Książęca - Uzbekistan. A nie to co niektorzy komentatorzy, ktorych sie slucha jak kaczora przemawiajacego na wiecu klubowym. Ja tam lubie ogladac spotkania, ktore Szpaku komentuje, bo i posmiac sie mozna z jego "Smoralek", "Dzilardińjo" czy "Szira" :lol:
Moze najlepszy nie jest, ale "nie ma gorszego"? :|

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 06 cze 2006, 22:25

Narzekanie na Szpaka jest bardzo modne od dłuższego czasu więc nic na to poradzisz :wink: Gdyby nagle Szpakowski zakończył 'karierę' to dopiero by ludzie żałowali. Albo fałyszywie ukrywali, że żałują.

Awatar użytkownika
limansky
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: limansky » 06 cze 2006, 22:28

Krzysztof Jarzyna pisze:E tam, nie badz taki skromny Rolling Eyes
Od dziecka taki skromny jestem :oops:
Krzysztof Jarzyna pisze:Jezeli chodzi o Szpaka to mozna go nie lubic, ale nie mozna go nie doceniac. To historia polskiej pilki, nie tylko polskiego dziennikarstwa. Owszem, zdarzaja mu sie glupie wpadki i pomylki, ale przynajmniej potrafi stworzyc nastroj pilkarskiego swieta nawet w spotkaniu Wyspy Świętego Tomasza i Książęca - Uzbekistan. A nie to co niektorzy komentatorzy, ktorych sie slucha jak kaczora przemawiajacego na wiecu klubowym. Ja tam lubie ogladac spotkania, ktore Szpaku komentuje, bo i posmiac sie mozna z jego "Smoralek", "Dzilardińjo" czy "Szira" Laughing
Moze najlepszy nie jest, ale "nie ma gorszego"? Neutral
To był taki rym sytuacyjny, nie trzeba go brać do końca na poważnie. Masz rację z tym że buduje atmosferę, moim zdaniem również bardzo spontanicznie i entuzjastycznie okazuje radość, ale jak zauważyłeś ma głupie wpadki i błędy. Najlepsi są Kołtoń i Borek i nic tego nie zmieni - oczywiście IMO.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 06 cze 2006, 22:31

dzieciol31 pisze:wyluzujce...glupi nie jest..
dlaczego piszesz w liczbie mnogiej ? tylko limansky jest na NIE :lol:
dzieciol31 pisze:Ciekawe czy jeo wersje..nasi rozpoznaja przed Meczem...
Edyty poznali, jego tez dadza rade :lol:
Krzysztof Jarzyna pisze:"Szira"
klasyka polskiego komentarza

Szpaq potrafi stworzyć klimat, jednak takie byki jakie jemu się przytrafiaja automatycznie zamazują jego pozytywne cechy,
Niggaz pisze:Gdyby nagle Szpakowski zakończył 'karierę' to dopiero by ludzie żałowali. Albo fałyszywie ukrywali, że żałują.
Szpaka odwołali na 3 lata chyba, ja akurat nie żałowałem
z jego oświadczeniem takie byki nie przystoją

Zablokowany

Wróć do „Mundial 2022 Katar”