Juz od jakiegoś czasu mówiono, że dla widzów Polsatu mecze będzie komentował specjalnie zaproszony gość, ktoś nie związany z piłką, ale znany opinii publicznej.
Wczoraj się wyjaśniło, że będzie to Tomasz Lis
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 06 cze 2006, 17:06

fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: limansky » 06 cze 2006, 17:11
Poważniefieldy pisze:Wczoraj się wyjaśniło, że będzie to Tomasz Lis Shocked na poczatek pokomentuje otwarcie MŚ.
limansky
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 06 cze 2006, 17:14
limansky pisze:Może i kolo jest dobry, ale do sportu się nie nadaje
coś tam wie, tylko nie lubi ArsenaluLis o sobie pisze:Moje hobby to polityka, muzyka klasyczna i sport - w formie biernej i czynnej. Kiedyś przez lata pływałem, a potem uprawiałem lekką atletykę. Ostatnio moją pasją jest triathlon (1,5 kilometra pływania, 40 kilometrów na rowerze i 10 kilometrów biegu). Mój czas: 2 godziny 58 minut
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: limansky » 06 cze 2006, 17:20
W sumie to że uprawiał jakieś tam sporty nie oznacza, że nadaje się na komentatora piłki nożnej, jeszcze w dodatku otwarcia i pewnie jakiegoś meczu również... Ale pożyjemy, zobaczymy, ocenimy.fieldy pisze:Lis o sobie napisał:
Moje hobby to polityka, muzyka klasyczna i sport - w formie biernej i czynnej. Kiedyś przez lata pływałem, a potem uprawiałem lekką atletykę. Ostatnio moją pasją jest triathlon (1,5 kilometra pływania, 40 kilometrów na rowerze i 10 kilometrów biegu). Mój czas: 2 godziny 58 minut
coś tam wie, tylko nie lubi Arsenalu Evil or Very Mad
limansky
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 06 cze 2006, 17:24
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: limansky » 06 cze 2006, 17:30
W sumie masz rację... Nie ma gorszego od Szpakowskiego, a taki mecz można mu nawet solo powierzyć, ciekawe jakby to wyszłofieldy pisze:Ja bym chętnie posłuchał co ma do powiedzenia przy okazji meczu np. Iran - Meksyk. Warto go posłuchać, zawsze to lepsze niż ogladac mecz w towarzystwie Szpakowskiego Confused
limansky
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 06 cze 2006, 18:18
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 06 cze 2006, 18:43
dzieciol

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 06 cze 2006, 18:44
Nie weźmie go, bo on będzie śpiewał hymn przed meczami polskiej kadry w Niemczech. Zajety jużdzieciol31 pisze:Polsat na bank nie zrobi jakiegos glupiego ruchu i nie wezmie np Kaczynskiego..
petru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 06 cze 2006, 18:52
a no tak...zapomnialempiwus pisze:Nie weźmie go, bo on będzie śpiewał hymn przed meczami polskiej kadry w Niemczech. Zajety już .
dzieciol

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 06 cze 2006, 18:55
petru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 06 cze 2006, 22:01
E tam, nie badz taki skromnylimansky pisze:Nie ma gorszego od Szpakowskiego
Krzysztof Jarzyna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 06 cze 2006, 22:25
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: limansky » 06 cze 2006, 22:28
Od dziecka taki skromny jestemKrzysztof Jarzyna pisze:E tam, nie badz taki skromny Rolling Eyes
To był taki rym sytuacyjny, nie trzeba go brać do końca na poważnie. Masz rację z tym że buduje atmosferę, moim zdaniem również bardzo spontanicznie i entuzjastycznie okazuje radość, ale jak zauważyłeś ma głupie wpadki i błędy. Najlepsi są Kołtoń i Borek i nic tego nie zmieni - oczywiście IMO.Krzysztof Jarzyna pisze:Jezeli chodzi o Szpaka to mozna go nie lubic, ale nie mozna go nie doceniac. To historia polskiej pilki, nie tylko polskiego dziennikarstwa. Owszem, zdarzaja mu sie glupie wpadki i pomylki, ale przynajmniej potrafi stworzyc nastroj pilkarskiego swieta nawet w spotkaniu Wyspy Świętego Tomasza i Książęca - Uzbekistan. A nie to co niektorzy komentatorzy, ktorych sie slucha jak kaczora przemawiajacego na wiecu klubowym. Ja tam lubie ogladac spotkania, ktore Szpaku komentuje, bo i posmiac sie mozna z jego "Smoralek", "Dzilardińjo" czy "Szira" Laughing
Moze najlepszy nie jest, ale "nie ma gorszego"? Neutral
limansky
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 06 cze 2006, 22:31
dlaczego piszesz w liczbie mnogiej ? tylko limansky jest na NIEdzieciol31 pisze:wyluzujce...glupi nie jest..
Edyty poznali, jego tez dadza radedzieciol31 pisze:Ciekawe czy jeo wersje..nasi rozpoznaja przed Meczem...
klasyka polskiego komentarzaKrzysztof Jarzyna pisze:"Szira"
Szpaka odwołali na 3 lata chyba, ja akurat nie żałowałemNiggaz pisze:Gdyby nagle Szpakowski zakończył 'karierę' to dopiero by ludzie żałowali. Albo fałyszywie ukrywali, że żałują.
fieldy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio