Jakie byki dla przykładu? Pomyłki w nazwiskach?fieldy pisze:Szpaq potrafi stworzyć klimat, jednak takie byki jakie jemu się przytrafiaja automatycznie zamazują jego pozytywne cechy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 06 cze 2006, 22:34
Jakie byki dla przykładu? Pomyłki w nazwiskach?fieldy pisze:Szpaq potrafi stworzyć klimat, jednak takie byki jakie jemu się przytrafiaja automatycznie zamazują jego pozytywne cechy
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: limansky » 06 cze 2006, 22:46
"Dostałem sygnał z Warszawy, że mają już Państwo obraz, więc możemy spokojnie we dwójkę oglądać mecz"Niggaz pisze:Jakie byki dla przykładu? Pomyłki w nazwiskach?
limansky

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 06 cze 2006, 22:49
Marco Van Basten
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 06 cze 2006, 22:51
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: limansky » 06 cze 2006, 22:52
Stary ale ja się niczego ani nikogo nie czepiam, tylko wyrażam swoją opinię dotyczącą Szpakowskiego.Marco_Van_Basten pisze:Naprawde nie masz sie czego czepiać.
Myślę, że nie tęskniłbym za nim. Jest wielu innych, lepszych komentatorów od niego.Marco_Van_Basten pisze:Fakt. Szpaku idealny nie jest, ale pomyśl jakby wyglądały mecze reprezentacji komentowane przez kogoś innego.
Przyłączam się.Marco_Van_Basten pisze:Wielkie pozdro dla Pana Darka
limansky

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 06 cze 2006, 23:06
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 06 cze 2006, 23:10
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 06 cze 2006, 23:37
A ja tego nie rozumiem, bo wg mnie jak nie wie jak się wymawia dane nazwisko to mógłby się kogoś obeznanego zapytać.fieldy pisze:Ja rozumiem, ze nie musi znać wymowy nazwisk wszytskich piłkarzy
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 07 cze 2006, 1:49
fieldy pisze:automatycznie zamazują jego pozytywne cechy
I gdzie tu jest błąd?fieldy pisze:raz mówi Ruud van Nistelrooy, a raz van Nisterlooy
Zaiste wielki błąd. Niewielu (o ile są tacy w Polsce) komentatorów wymiawa nazwisko Carlesa poprawnie. Jedyna poprawa forma to "Puziol".fieldy pisze:Puźol, potem znowu Pujol
Bo jak wiadomo relacje z zakładów o czekoladę, wąchania trawy na Camp Nou albo życia winiarzy w Barcelonie są lepsze. To wszystko teksty duetu Borek & Kołtoń oczywiście. Co kto lubi.fieldy pisze:gdyby nie zapominał się podcasz meczu i nie gadał od rzeczy
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 07 cze 2006, 2:03

Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 07 cze 2006, 9:20
jeśli chodzi ci o cytaty zapodane przeze mnie, to sa to teksty Szpaka.Niggaz pisze:Pomijając już kwestię tego, że pewnie sporo tych tekstów w ogóle nie padło z jego ust
pamiętaj, że Szpaq uwielbia wyraźnie akcentować [w różny sposób] większośc wyrazów, a juz nazwiska przede wszystkim.Niggaz pisze:fieldy napisał:
raz mówi Ruud van Nistelrooy, a raz van Nisterlooy
I gdzie tu jest błąd?
ja wiem jaka jest forma poprawna, i Szpaq tak mówi, ale miesza to z innymiformami, które wcale poprawne jak sam zauważyłeś juz nie są.Niggaz pisze:Jedyna poprawa forma to "Puziol".
Niggaz, dokłądnie, kto co lubi, oni gadają też często nie na temat tego co sie dzieje na boisku, tylko zaczynaja sobie dyskutowac o jakichś pierdołach, ale mówią po polsku, ich zdania mozna zrozumieć, Szpaq czesto tak się zamiesza, ze nie wie sam co mówił i w połowie ucina watek, by po 30 sekudnach milczenia dalej zacząć komentować mecz ... "Mila .. do Krzynówka ... " do watku juz oczywiście nie wraca, nie wiem, może mysli, że nikt go nie słucha i nikt nie zauważy nie dokończonej opowiastki ... nie zauwazyłeś nigdy ?Bo jak wiadomo relacje z zakładów o czekoladę, wąchania trawy na Camp Nou albo życia winiarzy w Barcelonie są lepsze. To wszystko teksty duetu Borek & Kołtoń oczywiście. Co kto lubi.
Niggaz pisze:Jeszcze raz proszę o to, aby ktoś łaskawie wytłumaczył mi dlaczego lapsusy językowe tak bardzo utrudniają oglądanie i negują wszelkie pozytywne cechy Szpaka.
Niggaz w temacie o wpadkach komentatorów pisze: Przed chwilą postanowiłem sobie obejrzeć jeszcze raz na spokojnie skróty z meczu Barca - Chelsea z komentarzem Szpakowskiego i oczywiście nie zabrakło jego finezji![]()
tutaj aż omdlałeśSzpakowski na temat gola Ronaldinho: "Śmiało między trzech zawodników i świetny strzał z pierwszej piłki"![]()
kolejny cytat z Ciebie, zwróć uwagę, że ty go tolerujesz i śmiejesz się czesto z jego pomyłek, ja go nie toleruje i mnie one drażnią.Niggaz pisze:Dzisiaj komentatorzy trzymali poziom. Szpaq jak zwykle musial zaspokoić swoje słowotwórcze zapędy.
[asamoła]
[antiltop]
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 07 cze 2006, 11:04
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 07 cze 2006, 11:16
not so fast NiggazNiggaz pisze:EOT
ja tez nieNiggaz pisze:ale nie uważam go za najgorszą opcję
dlatego cały temat zacząłem od stwierdzenia, ze wole Lisa posłuchać od świeta niż znowu ze Szpakiem oglądaćNiggaz pisze:Głos można wyłączyć albo ewentualnie oglądać na innym kanale jeżeli ma się taką możliwość.

fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 07 cze 2006, 11:32
Marco Van Basten
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio