MŚ 2006: Polacy na mundialu - Strona 7

Wszystko o piłce w pozostałych rejonach nie tylko Europy ale i Świata. Ciekawostki, Wyniki, Transfery oraz inne wydarzenia powiązane z piłką nożną.
Zablokowany
Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 09 cze 2006, 22:56

Martinho pisze:Czemu Jelen nie gral od poczatku Question Sad
czemu wogole te zmiany byly tak pozno przeprowadzone widac bylo ze cos drgnelo po tych 3zmianach, no coz powtorka z rozrywki
Mielismy troche pecha slupki itp
wracajac do sytuacji z nieuznanym golem to mysle ze tam jednak byl spalony pomimo gadki Szpaka

To chlopcy pakuja juz 1 dnia walizki

Awatar użytkownika
snake
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 09 cze 2006, 22:56

Najwieksze brawa naleza sie pilkarza Ekwadoru i polskim kibicom.
Przegralismy mecz ktory trzebabylo wygrac. Ekwador zagral madrze i nie popelnial wielkich bledów w przeciwienstwie do Polski.
Ciezko mi teraz cokolwiek powiedziec.
Moge was jedynie pocieszyc ze jesli w nastepnym meczu, przegramy 4:0 (z faworytem grupy) to w ostatnim wygramy 3:1 (druzyna z CONCACAF), bo historia lubi sie powtarzac. :wink:

Awatar użytkownika
RzuR
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RzuR » 09 cze 2006, 22:58

koniec.....to juz jest koniec prosze panstwa....

a teraz...male CREDO dla wszystkich "nastoletnich" kibicow,mamionych propaganda sukcesu przez ostatnie dni..posluchacie uwznie...moze czegos sie nauczycie,kto wie?moze nie bedziecie pierdolic glupot(i tu poraz kolejny uwaga do MODOW...mam W DUPIE(i tym lepiej dla mnie) wszystkie wasze WP w tej chwili...taka chwila zdarza sie raz na X lat,wiec bede mowil prosto-co mi na sercu lezy....)

kto mi powie ze STADION ŚLĄSKI-NARODOWY nie jest wyrobiona publicznością?kto mi powie ze nie mieli racji Ci którzy wygwizdali Janasa i jego decyzje?kto mi powie ze TO SLUSZNIE ZE GOSC KTORY STRZELIL 50% NASZYCH GOLI W ELIMINACJACH,W TYM BRAMKE ANGLIkOM NA ICH TERENIE SIEDZI W STUDIO TV I KOMENTUJE MECZ???KTO MI POWIE ZE CI KOTRZYNPYTALI GDZIE JEST FRANEK,LOWCA BRAMEK NIE PYTALI SLUSZNIE????
jesli jest ktos taki-zapraszam,niech sie zglosi.......dla mnie jest takim futbolowym amatorem,ze nie jest godzien bym napluł mu w ryj...bo pare meczow POLSKIEJ REPREZENTACJI widzialem.....qrwa.....koniec.....jest juz po nas......:(:(:(

ps.Corinthians...to co napisze napisze pod wplywem emocji...bo moim zdaniem na pilce sie nie znasz,i co gorsza-dales mi przed sekunda WP...zamiast pisac o pilce-tak jak w cytowanym ponizej poscie,moze zajal bys sie czyms pozytecznym?sadzeniem bobu na przyklad?przemysl to...
Ostatnio zmieniony 09 cze 2006, 23:01 przez RzuR, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
ossy
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 09 cze 2006, 22:59

Corinthians pisze:Ekwador poza gadaniem i zastrzaszaniem nic więcej nie potrafi zrobić. To drużyna własnego stadionu. Wszysyc na całym świecie doskonale to wiedzą; nawet w Ekwadorze, a świadczy o tym to, że pomocy szukają u jakiegoś szamana
:lol: :lol: :lol: tyle.

Mogli nam jeszcze Ekwadorczycy ze dwie wjebac, z 4 smieszniej. Teraz male lanie od szkopów i do domu, mozemy nawet z Kostaryka nie wyhrac :lol: :lol:

Dobrze ze sie po meczu z Chorwacją nie wypowiadałem, mara nie chłopcy? Gdzie Franek?
Ostatnio zmieniony 09 cze 2006, 23:03 przez ossy, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 09 cze 2006, 22:59

Brawa dla Smolarka sie należą najlepszy był dzisaj. Przynajmniej na jego twarzy było widać wku*******, no i zapieprzał jak na Polaka przystało. Jeleń dobrze szkoda, że ten slupek nie wszedl, ale on jako jedyny dziaj piłkarz nie bawił sie w polu karnym nie patrzył która noga tylko petarda i wszytsko. Ładna bramka by była z akcji Brożka. Słupki by weszły, gol Krzynia uznany by był i mozna by było spokojnie buteleczke kolejną zerować, a tak to nawet nie chce się pić...Mundial dopiero co się zaczoł, a dla nas prawdopodobnie się skończył.

Słodka zemsta Ekwadoru...

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 09 cze 2006, 23:00

Nie ma co za dużo gadać. Największa brawa należą się Janasowi. Zmiany przeprowadzone w śwetnym momencie. Za grę podziwiam też Szymkowiaka- świetne podania i odbiory. Nasi obrońcy też dali z siebie wszystko, a bramki strzelone przez graczy Ekwadoru nie wynikały z naszej kiepskiej postawy, tylko z ich świetnej techniki. Kolejna rzecz- po co na boisku pojawił się Jeleń? Zepsół on w naszej drużynie całą koncepcję na grę :?

Awatar użytkownika
wianuch
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 38

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 09 cze 2006, 23:00

Kurde ja nie wiem jak można tak zagrać. 0 celnych strzałow na bramkę. Tępo wyprowadzania akcji jakby juz mieli 50tke na karku. Bezmyślne podania obrońców i Szymkowiaka doprowadzały mnie do szału. Tak asekuracyjna gra i jeszcze dwiei stracone bramki? K A T A S T R O F A.

Szerszen
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Szerszen » 09 cze 2006, 23:01

Poprawił się Szymek.
Ta ciekawe w ktorym momencie sie poprawil.
Krzynówek gra tragicznie
Sorki ale obok Ebiego najlepszy gracz na boisku.
Żurawski kombinuje
Tak kombinuje jak nie grac czyli przejsc obok meczu. Chyba jeden z najgorszych zawodnikow na boisku.
Czemu Jelen nie gral od poczatku
Bo musial grac Zuraw.
Mam nadzieje, ze w meczu z Niemcami Zurawia i Szymka zobaczymy na lawie. Brawa dla Ebiego i Boruca.

Awatar użytkownika
Karmelinho15
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Karmelinho15 » 09 cze 2006, 23:01

Ehhh... co za mecz. Dlaczego gralismy ustawieniem 4-5-1 a nie 4-4-2 :?: W pierwszej połowie zero strzałow. Dopiero w 85 minucie pierwszy strzał :!: Dlaczego Janas tak późno dokonał zmian :?: Po pierwszej połowie powinien już zrobić jakąś zmiane. Jak dla mnie wogóle grali bez zaangażowania, wogóle brak waleczności, nasi piłkarze byli o wiele wolniejści od Ekwadoru. Mi tez szkoda kibiców ale brawa dla nich za doping do końca to są prawdziwi kibice

Awatar użytkownika
John Travolta
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 5
Kibicuję: Manchester United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: John Travolta » 09 cze 2006, 23:04

Zawidodły nas nasze teoretycznie największe gwiazdy. Szymek i Zuraw grali piach, Krzynówek totalne zero , pomoc która wyglądała w meczu z Chorwacja naprawde mocno dzis co rusz sie gubiła.

NIGDY WIECEJ KOSOWSKIEGO.

Z niemcami nie mozemy tak zagrac, bedziemy mieli po mistrzostwach. Trzeba cos pozmieniac. Jelen przez pare minut zagrał z pasją, nawet Brozek sie ładnie pokazał tym strzałem w słupek. Sedzia tez nas oszukał. Gdybysmy mielis choc troche szczescia to mielibysmy szanse nawet na ten remis, ale co powiedziec naprawde szkoda.

Brakowało kogos wysokiego, bo Ekwadorczycy byli dosc masywni. Ja bym chciał zobaczyc dzis Rasiaka chociaz przez chwile...

Z niemcami teoretycznie lepiej byłoby zagrac 4-5-1 bo ich obrona czesto zle sie ustawia, ale po dzisiejszym meczu ciezko cokolwiek oceniac. Nie pozostaje nam nic innego jak zaufac Janasowi.

Awatar użytkownika
girlfromipanema
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: girlfromipanema » 09 cze 2006, 23:04

chyba coś mi się przyśniło.

(nie żebym chciała sobie nabić posta, ale nie jestem w stanie napisać o tej grze nic więcej. o tym, że przegraliśmy 0:2 z Ekwadorem, jak popisał się Janas na ławce, o grze... po prostu krzyżyk na drogę dalej)

pilka
Ja tu tylko nabijam

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pilka » 09 cze 2006, 23:05

Ten mecz trzeba było wygrac aby myslec o wyjsciu z grupy ... a my go przegralismy i to w jaki sposob! Nasi piłkarze zamiast tworzyc szybkie akcje z zaskoczenia podawali sobie pilki chodzac po boisku.

Zurawski to dzisiaj na meczu chyba wielka pomyłka, zuepełnie nic nie grał. Wielce spoznione wejsce Jelenia, Kosowski tez nie potrzebnie sie na boisku znalazł.

Jedziemy do domu mozliwie z zerowym dorobkiem punktowych, chciałbym sie mylic ale jakos nie moge sobie tego wyobrazic

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 09 cze 2006, 23:06

Sero pisze:No już powoli zaczynamy rejs przez mistrzostwa
Szkoda, że już kończymy.

Czy wy też macie deja vu. Mecz miał dokładnie taki przebieg jak 4 lata temu z Koreą. Nasi zagrali bojaźliwie, tak jakby wynik był już ustalony przed meczem. Żurawski to dzisiaj chyba inny piłkarz. Jak większość jego kolegów. Szkoda, że Janas zdecydował się tak poźno na wpuszczenie Brożka i Jelenia. Szkoda, że sędzia sie pomylił, bo Krzynówek nie był na spalonym. Szkoda, że zlekceważyliśmy Ekwador. Ewidentnie nie umiemy grać z południowcami. W sumie jeszcze nie koniec, ale teraz nie ma nic do stracenia. Dajcie z siebie wszystko.

Najważniejsze. Polscy kibice najlepsi na świecie. Szacunek

Teraz już tylko delektowanie się futbolem w wykonaniu innych drużyn.

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 09 cze 2006, 23:06

Karmelinho15 pisze:Dlaczego gralismy ustawieniem 4-5-1 a nie 4-4-2 Question
Bo Janas jest debilem i tyle :!: raz wyszedl mu mecz towarzyski ustawieniem 4-5-1 wiec musial takie zestawienie wystawic chociaz przez kilka lat gramy 4-4-2 - i caly okres przygotowawczy byl grany tym systemem :!:
Karmelinho15 pisze:Dlaczego Janas tak późno dokonał zmian Question
patrz wyzej
Karmelinho15 pisze:Mi tez szkoda kibiców ale brawa dla nich za doping do końca to są prawdziwi kibice
jakby Polacy zagrali tak jak w Chorzowie jestem ciekawe jak zareagowalaby publicznosc :!:

Awatar użytkownika
coco
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1497
Kibicuję: Inter Mediolan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 09 cze 2006, 23:07

byłym graczom Wisły juz dziekujemy ... Jop ? :shock: jedna wielka pomyłka dzisiaj , Szymkowiak ? moim zdaniem Mila by lepiej zagrał od niego , Zurawski ? próbował ale nic nie zrobił . Z obecnych wislaków Brozek zasługuje na pochwały , baszczynski w 2 połowie grał lepiej ale 1 bramke to on zawalił , Sobolewski błazenada miał trzymac tyły z Radomskim a pokazał jak nie nalezy grac w piłke . Brawa Ebi najlepszy na boisku a zaraz po nim Jacek Bak który dzis dzielił w obronie szkoda ze nie mamy takiego drugiego .

Tak wiec CYA Mundial a skład na przyszłe mecze powinien wygladac tak

Boruc - Bak Zewłakow Baszczynski ..... ( nie wiem kogo wpisac ) - Smolarek Sobolewski Szymkowiak Jelen - Brozek Zurawski

oczywiscie skład podałem z zawodników dostepnych na Mundialu az cos sie dzieje ze Janas bazuje na piłkarzach Wisły którzy wogule sa w beznadziejnej formie ale to szczegół ... papa MŚ

Zablokowany

Wróć do „Piłka nożna na świecie”