... że zabierze najlepszych na Mundialadriano100 pisze:A Janas obiecywał

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krako » 09 cze 2006, 23:41
... że zabierze najlepszych na Mundialadriano100 pisze:A Janas obiecywał
krako

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 09 cze 2006, 23:41
chyba mi nie powiesz ze Szymkowiak był lepszy ?adriano100 pisze:od kiedy ?? Zuraw widac ze chyba ciagle jest zmeczony . Mial ciezki sezon i moze nie jest dokonca w optymalnej dyspozycji . Mielismy trafic z forma jednak jest zupelnie inaczej .
coco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Karmelinho15 » 09 cze 2006, 23:42
Bo Janas jest debilem i tyle Exclamation raz wyszedl mu mecz towarzyski ustawieniem 4-5-1 wiec musial takie zestawienie wystawic chociaz przez kilka lat gramy 4-4-2 - i caly okres przygotowawczy byl grany tym systemem Exclamation
No tak ale jakby się tak rzucił albo ustawiłby się tak żeby przeciąć podanie to wtedy mógłby strzelić co innego gdyby tamtego zawodnika obstawiał nasz obrońca to wtedy mógłby bardziej do niego wyjśc.myśle zę jako doświadczony bramkarz mógł tą 2-gą brake tak wykminić ze bedzie wiedzial ze ekwadorczyk bedzie podawał
Karmelinho15
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 09 cze 2006, 23:46
Nie ma pewności, że Dudek i Franek zagraliby lepiej. Ale teraz już tylko gdybanie nam zostało.krako pisze:... że zabierze najlepszych na Mundial
Ja.coco pisze:ktos tam napisał
Nie chciało mi wypisywać wszystkich podań, jakie miał Szymek.coco pisze:miał jedno swietne podania ... hmmm no rzeczywiscie jak na takiego grajka to zdecydowanie za duzo
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RadoGol » 09 cze 2006, 23:47
Moim zdaniem tak nie powinno być. Mundial to nie mecz towarzyski, gdzie można dać każdemu jeszcze jedną szansę. Skoro widać, że napastnik gra źle, to powinno się go zmienić, bez względu na to, czy na ławce są teoretycznie lepsi, czy gorsi. Nie pozostało im nic innego, jak tylko ryzykować i postawić wszystko na jedną kartę.krako pisze:Zurawski
Poje***ło was![]()
to co moze Rasiaka wpuścimy
Rasiak lepszy znowu zaczniecie po nim cisnąć
Nie wyszedł im mecz , zobaczycie w nastepnym meczu a od Zurawskiego i Smolarka to zdala
RadoGol

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krako » 09 cze 2006, 23:49
w mojej wypowiedzi ani razu nie padło żadne nazwisko... chodzi mi oto , ze Janas chyba dokońca nie wie że Mundial jest raz na 4 lata i ze tam są 3 mecze najważniejsze a on sobie olewa temat totalnie.Corinthians pisze:Nie ma pewności, że Dudek i Franek zagraliby lepiej. Ale teraz już tylko gdybanie nam zostało.
krako
Post Wyświetl pojedynczy post autor: dargrom » 10 cze 2006, 0:06
dargrom

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 10 cze 2006, 0:41
Krzysztof Jarzyna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 10 cze 2006, 1:17
Ano niestety, pojechaliśmy do Niemiec z naszą wielką gwiazdą - Żurawskim a ja jedyne co zapamiętałem po jego występie na boisku to jak zmieniał go Brożek. Żuraw był osamotniony w ataku ale sam tez niewiele robił by to zmienić, lepiej chyba by nam wyszło jakbyśmy grali bez napstnika ale za to z Jeleniem lub z Rasialdo w składzie bo on chociaz czasem potrafi strzelic z główki a poza tym tak samo by nic nie robił.krako pisze:Do Boruca nic nie mam ale w napadzie to pustka
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 10 cze 2006, 1:43
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: $canda(L)ous » 10 cze 2006, 1:54
Taaa, do nastepnego mundialu, tak sobie mowilem po MS w KoreiTomusmc pisze: a nieby mieliśmy dobrą grupę, dajcie spokój. Do nastrępnego mundialu...
$canda(L)ous
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 10 cze 2006, 2:01
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 10 cze 2006, 2:16
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 10 cze 2006, 2:21
Miałeś iść spaćTomusmc pisze:Wiecie co? Jestem pija]ny i tyle, PoslkA ZAGRALA PADAKE, Niggaz wie co się dzieje po takich meczach heheh
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MLSoccer » 10 cze 2006, 2:39
el_nino pisze:mozemy dojsc daleko, cudem mozemy dojsc do 1/4 ale raczej 1/8 to maksimum. Z grupy wyjdziemy, mam nadzieje że wygramy dzisiaj z Ekwadorem 2-0 lub 3-1. Nie możemy stracić na samym początku bramki, bo później pojawią się problemy, gra na czas Ekwadorczyków itp. Natomiast liczę na Żurawia, myślę że strzeli dzisiaj jedną bramkę i będzie pierwszym piłkarzem który na MS strzeli u nas gola jako pierwszy.
MLSoccer
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio