Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 13 cze 2006, 10:23
dzieciol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 13 cze 2006, 10:30
dzieciol31 pisze:Brazylli, ktora wg mnie jest mocno przereklamowana...
Sero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 13 cze 2006, 10:31
swiete slowaLakier pisze:No... tylko ich problem jest ze trafili na Wlochow i Czechow. No ale maja mloda druzyne i moze za 4 lata lepiej trafia.
fajny wywod birac pod uwage ze zagrali 1 meczdzieciol31 pisze:Jesli Lippi stworzyl naprawde druzyne turniejowa,
nic bo tam nie zgarajadzieciol31 pisze:to ja juz sie boej musle co Wlosi moga pokazac w teoretycznym polfinale czy finale...
1 msc - CZECH REPUBLICdzieciol31 pisze:smiem twierdzic ze wyjedzie z 2 miejsca kosztem Czechow...
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 13 cze 2006, 10:46
Wlosi sa zawsze zaliczani do faworytow...nawet jak nie graja dobrze i nie sa w najlepszej formie...Sero pisze:Natomiast Włosi od początku byli w gronie faworytów, więc ew. zwycięstwo nie będzie niespodzianką
to jest domysl "jesli" caly czas powtarza ze tak jest..wiec JESLI mu sie udalo to forma teoretycznie powinna rosnac...wiec moze byc Ciekaiwieczeher pisze:fajny wywod birac pod uwage ze zagrali 1 mecz
zaklad?!czeher pisze: nic bo tam nie zgaraja
dzieciol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 13 cze 2006, 11:12
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: macko001 » 13 cze 2006, 12:37
macko001

Post Wyświetl pojedynczy post autor: szczerbiec » 13 cze 2006, 14:38
Myślę, że się mylisz. Czesi są dla mie faworytem tej grupy.dzieciol31 pisze:czas zadac pytanie...czy wczoraj ogladalismy mecz przyszlych mistrzow swiata?! (chodzi o Italie ofkorz)
Jesli Lippi stworzyl naprawde druzyne turniejowa, to ja juz sie boej musle co Wlosi moga pokazac w teoretycznym polfinale czy finale... mamy chyba powaznego konkurenta dla Brazylli, ktora wg mnie jest mocno przereklamowana...
A Ghana?! hhmmmm..smiem twierdzic ze wyjedzie z 2 miejsca kosztem Czechow...
szczerbiec
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 13 cze 2006, 14:44
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 13 cze 2006, 14:51
moze cos wiecej?! na jakie podstawie tak sadzisz?! Widzisz..moze ja jestem nieobiektywny, bo ki9bicuje calym sercem Wlochom...ale Czesi nie maja latwej drogi do 1 miejsca.. USA jest kompletnie bez formy...wiec wygrana Czechow nie jest jakims moznym argumentem...a Ghana moze jeszcze sporo w tej grupie namieszac..tym bardziej ze Czesi stracili swojego snajpera...szczerbiec pisze:Myślę, że się mylisz. Czesi są dla mie faworytem tej grupy.
dzieciol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 13 cze 2006, 15:14
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: el_nino » 13 cze 2006, 15:16
el_nino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 13 cze 2006, 15:33
Ci dwaj robili miesce zey Pirlo mogl sobie pograc...a ten pierwszy juz napewno rozegral bardzo dobre spotkanie...ktore mogl udokumentowac zdobyciem bramki..niestety zabraklo szczescia:?Messi E2 Ronaldinho pisze:Perrotta, De Rossi
dzieciol

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaM » 16 cze 2006, 17:58
A może ta świeżość i swoboda spowodowana była grą USA- szkoda że ci to nie przyszło do głowy. Bo jak dla mnie to nie Czechy e tym meczu były bardzo mocne (chociaż były), tylko USA takie słabe. Ja nadal nie wiem jaka jest w rzeczywistości obrona Czechów, bo tak naprawdę trudno coś wywnioskować z tamtego meczu. Napewno dobra jest druga linia (Rosicky- geniusz) i atak, ale Koller najprawdopodobniej przeciwko Ghanie nie zagra, noe wiadomo czy zagra z Włochami i nie wiem czy ktoś inny jest w stanie "przebić się" przez Nestę i Cannę. Barros na Włochy raczej nie wróci.ze Czesi prezentuja sie jak naraie lepiej, mja ogromna swiezosc a w ich grze widac wielką swobodę
to ja już wiem czemu tak dobrze USA spisało się z Czechami. Co prawda dodał że też przeciwnik z którym najtrudniej się gra, ale ważniejsza i śmieszniejsza jest pierwsza część.że reprezentacja Włoch w meczu z jego piłkarzami stawiać będzie przede wszystkim na defensywę.
Włosi, to jeden z najłatwiejszych zespołów do rozpracowania
AgaM
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 17 cze 2006, 18:55
maestro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 17 cze 2006, 18:57
dzieciol
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio