Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 31 maja 2006, 22:48
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 03 cze 2006, 11:02
To już kolejny. Jeszcze się okarze, ze w przypadku degradacji taki Mutu będzie tylko rezerwowym w Serie BJuventus podzielił się obecnie na zawodników z honorem i tych, którzy niestety go nie mają. Do tych pierwszych zalicza się na pewno Adrian Mutu. Gwiazda reprezentacji Rumunii zadeklarowała, że mimo wszystko zostanie w Starej Damie.
"Tylko do mnie należała decyzja, która była dość łatwa - zostaję w Juventusie. Obojętnie czy będziemy grali w Serie A, czy Serie B. Obiecałem kibicom i nie zmieniłem zdania."
Ostatnio zawodnikiem zainteresowany był Bayern Monachium, który kontaktował się nawet z nowym dyrektorem sportowym Juve - Alessio Secco.
ossy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 04 cze 2006, 21:03
maestro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 07 cze 2006, 17:41

Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 07 cze 2006, 18:32
*_Zaza_* pisze:Juve. Podobnie jak Zdenek Zeman też wolny trener Rolling Eyes a to był by szok dla mnie jak Czech by obją Stara Dame. Mocny pomysł Razz
*_Zaza_* pisze:A jeszcze Zac ...
Maestro pisze:Donadoni... ostatnio prowadził Livorno. Odszedł, bynajmniej nie ze względu na słabe wyniki Łypiący Livorno sprawiało problemy kilku czołowm klubom, aczkolwiek nie tym najlepszym Razz Trener młody (43 lata ??), a co za tym idzie, niedoświadczony. Jeszcze nie tak dawno grał w piłkę, w Milanie z resztą Razz Do tej pory prowadził Lecce, Genue i dwukrotnie Livorno. Z tego względu mam co do niego wątpliwości... tak od razu na szeroką wodę... Rolling Eyes Byłby jak Mancini Razz Potrzebujemy trenera z głową i doświadczeniem. (Agnielli wiedział co mówi Razz ) O ile ewentualny awans z Serie B nie byłby problemem, o tyle w Serie A mógłby już sobie nie poradzić IMHO.
Lakier

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 07 cze 2006, 19:30
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: el_nino » 07 cze 2006, 21:13
el_nino
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 09 cze 2006, 14:33
Lakier
Post Wyświetl pojedynczy post autor: el_nino » 09 cze 2006, 17:44
el_nino
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 13 cze 2006, 17:38
Brawo GiGiGianluigi Buffon nie opuści Juventusu Turyn nawet jeśli przyjdzie mu grywać w trzeciej lidze. Reprezentant Włoch w najbliższym oknie transferowym nie planuje zmiany barw klubowych, chociaż goalkeeperem bardzo poważnie interesuje się AC Milan.
"Zostanę w Juventusie w przypadku degradacji? W futbolu już nic mnie nie wystraszy. Niestraszna mi nawet Serie C. Całe szczęście, że Juventus posiada historyczną rodzinę, która liczy sobie już 100 lat. Czekam, by poznać ich plan na przyszłość i potem na spokojnie podejmę decyzję."- stwierdził.
Juventusowi Turyn za udział w skandalu reżyserowania spotkań piłkarskich grozi degradacja do niższej klasy rozgrywek ligowych. Prócz Starej Damy w aferę zamieszane są inne zespoły Serie A w tym Fiorentina, Milan i Lazio.
ossy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 13 cze 2006, 17:47
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 13 cze 2006, 17:56
Z pilka.plChlopaczek pisze:Buffon w trzeciej lidze.Jasne.Oczywiscie naturalnie jak najbardziej.
Nie chcialbym podwazac jego prawdomownosci ale jest to zwykly pic na wode moim zdaniem.
Przekonamy sie juz niedlugo kto zostanie kto odejdzie.
Moglbys podac strone z ktorej masz ta wypowiedz?
ossy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 13 cze 2006, 18:01
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 13 cze 2006, 18:45
Lakier

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaM » 15 cze 2006, 12:29
równie dobrze można to interrpretować, także tak że jak się pojawią bardzo konkretne propozycje to nastąpią wspomniane "różne tory", a pozostanie w zdegradowanym Juve jest ewentualnościa, wymienioną po słowie NAWET.Jesteśmy na mistrzostwach świata i na nich się koncentrujemy, to jest w tej chwili najważniejsze. Sprawa mojej przyszłości w Juventusie może się jeszcze potoczyć różnymi torami. Jestem przygotowany na każdą ewentualność, nawet na grę w zdegradowym zespole
AgaM
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio