Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 10 cze 2006, 14:42
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 11 cze 2006, 14:45
chyba nie...zwracaj uwage jak dobierasz slowadzieciol31 pisze:realizator pokazywal Khana..czy jest faktycznie gorszy?! mysle ze tak...
Gomez

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bobohawk » 11 cze 2006, 22:14
Bobohawk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 12 cze 2006, 8:56
nie bardzo wiem o co Ci chodzi...Gomez pisze:chyba nie...zwracaj uwage jak dobierasz slowadzieciol31 pisze:realizator pokazywal Khana..czy jest faktycznie gorszy?! mysle ze tak...
dzieciol

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 12 cze 2006, 15:18
porownaj sobie osiagniecia obydwu bramkarzy i w tedy ocen ktory jest lepszy...Kahn niepodwazalnie...dzieciol31 pisze:nie bardzo wiem o co Ci chodzi...Gomez pisze:chyba nie...zwracaj uwage jak dobierasz slowadzieciol31 pisze:realizator pokazywal Khana..czy jest faktycznie gorszy?! mysle ze tak...![]()
Gomez

Post Wyświetl pojedynczy post autor: szczerbiec » 13 cze 2006, 14:32
szczerbiec

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 13 cze 2006, 15:53
Gomez pisze:porownaj sobie osiagniecia obydwu bramkarzy i w tedy ocen ktory jest lepszy...Kahn niepodwazalnie...
jezeli juz...to obecnie Lehman jest w lepszej formie, chociaz i tu mam odmienne zdanie...
dzieciol

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 13 cze 2006, 16:26
na dzien dzisiejszy...cenna uwaga...dzieciol31 pisze:Gomez pisze:porownaj sobie osiagniecia obydwu bramkarzy i w tedy ocen ktory jest lepszy...Kahn niepodwazalnie...
jezeli juz...to obecnie Lehman jest w lepszej formie, chociaz i tu mam odmienne zdanie...
ale przeziez na MS nie graja osiagniecie..tylko forma na dana chwile...a na dzien dzisiejszy wydaje mi sie ze LEhman jest lepszy...nie napisalem tak?!
Gomez
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 13 cze 2006, 17:57
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 13 cze 2006, 18:29
ja tam wierze w Olliego...nie wiem czego jestes taki pewny, skoro nic szczegolnego nie przemawia za Jensem...Niggaz pisze:A Kahn już nie będzie lepszy od Jensa tak więc można śmiało pisać, że Lehmann jest lepszy. No chyba, że dyskusja będzie dotyczyły wyraźnie przeszłości.
Gomez
Post Wyświetl pojedynczy post autor: adekk » 13 cze 2006, 19:51
Jak podał całkowicie niezależny Radziecki Instytut Badań Nad Bronią Dalekiego Zasięgu, usytuowany gdzieś na bezkresnych połaciach syberyjskiej tundry, Lehmann przy iście diabelskiej dawce szczęścia mógł "jak to się mówi w żargonie piłkarskim"Gomez pisze:ja jestem bardzo ciekawy, czy przy tych dwoch strzalach Wanchope'a Lehmann byl calkowicie bezradny Idea
adekk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: el_nino » 13 cze 2006, 19:51
Gomez pisze:ps.po zakonczeniu karier obydwu bramkarzy, tak czy siak Olli bedzie lepszy Razz
Trudno powiedziec, ale chyba tak, Wanchope kiedy zdobyl chyba druga bramke to nie mial szans.Gomez pisze:ja jestem bardzo ciekawy, czy przy tych dwoch strzalach Wanchope'a Lehmann byl calkowicie bezradny Idea
Niggaz pisze:A Kahn już nie będzie lepszy od Jensa tak więc można śmiało pisać, że Lehmann jest lepszy. No chyba, że dyskusja będzie dotyczyły wyraźnie przeszłości.
el_nino
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 13 cze 2006, 20:18
a nie widziałeś meczu ? zawsze jak napastnik wychodiz sam - na - sam, to ma większe szanse strzelić, niż bramkarz - obronić. Obrona zawodła w obu przypadkachGomez pisze:ja jestem bardzo ciekawy, czy przy tych dwoch strzalach Wanchope'a Lehmann byl calkowicie bezradny
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 13 cze 2006, 23:07
widzialemfieldy pisze:a nie widziałeś meczu ? zawsze jak napastnik wychodiz sam - na - sam, to ma większe szanse strzelić, niż bramkarz - obronić. Obrona zawodła w obu przypadkachGomez pisze:ja jestem bardzo ciekawy, czy przy tych dwoch strzalach Wanchope'a Lehmann byl calkowicie bezradny
Gomez
Post Wyświetl pojedynczy post autor: el_nino » 14 cze 2006, 8:05
Gomez pisze:dobra...wybaczam mu Wink ...wkoncu to byl jego debiut na MS,w wieku 37lat warto dodac.
el_nino
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio