Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 14 cze 2006, 20:12
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: robo-bvb » 15 cze 2006, 12:17
robo-bvb

Post Wyświetl pojedynczy post autor: robo-bvb » 15 cze 2006, 12:24
robo-bvb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 15 cze 2006, 14:22
Do rozpoczęcia sezonu jeszcze ponad miesiąc. Prawdziwa karuzela transferowa rozpocznie się po Mistrzostwach Świata, więc póki co nie oceniajmy potencjałów zespołów na nadchodzący sezon.Messi E2 Ronaldinho pisze:Inne ekipy jakos mocno sie nie wzmocnily,
kama_reda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 15 cze 2006, 15:43
prosze...zacytuj w ktorym miejscu...robo-bvb pisze: i nie musisz mnie obrazac!!
wiem jedno - tranfer wynosil 2,3mln eurorobo-bvb pisze:Guererro prawdopodobnie zostal oddany w rozliczeniu za van Buytena jeszcze ale Ty Gomez pewnie tego nie wiesz omnibusie.
pewnie...hehrobo-bvb pisze:
(jezyk trzeba znac heh).
Gomez
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 17 cze 2006, 21:58
to tylko pic na wodę, ze by wiecej za Nisterlooya kasy wyciągnąćrobo-bvb pisze:Ruud van Nistelrooy pogodzil sie z Alexem
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 18 cze 2006, 7:40
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 18 cze 2006, 8:57
Jezli van Nisterlooy przyjdzie to ktos z trojki Makaay, Pizarro, Santa Cruz odejdzie. I bedzie i tak 4 napastnikowMessi E2 Ronaldinho pisze:Nie wiem dlaczego wy wszyscy widizcie potrzebe wzmacniania lini ofensywnej Bayernu JAk dla mnie Makaay, Podolski, Pizzaro, Santa Cruz to i tak bardzo duzo i juz trudno bedzie ich razem jakos pomiescic
Napewno nie bedzie Ruud kosztowal 30 baniek. Ja mysle ze w okolicach 15, tak bodajze na tyle ManU go ostatnio wycenil.Messi E2 Ronaldinho pisze:Transfer Ruuda jest praktycznie nieprawdopodobny do Bayernu, jakos nie wydaje mi sie zyby chcieli zaplacic tyle ile zada Manchester w transferze Podolskiego, wyklucali sie bodajze o 2 mln a tu nagle wydadza tyle tzn. ok 30 mln,
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 18 cze 2006, 9:10
Tak ale 15 mln funtowMartinho pisze:Napewno nie bedzie Ruud kosztowal 30 baniek. Ja mysle ze w okolicach 15, tak bodajze na tyle ManU go ostatnio wycenil.
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 18 cze 2006, 9:23
Przestan sie napinacMessi E2 Ronaldinho pisze:Nie dziwie im sie nawet skoro nie potrafia nikogo sprzedac tylko wszyscy im uciekaja za free albo ida na emerytute pilkarska
Martinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: robo-bvb » 18 cze 2006, 9:24
robo-bvb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 18 cze 2006, 12:11
Aj tam. Znacznie wolałbym Huntelaara niż Ruuda. Pomocnicy też sa potrzebni. Odeszli JKeremies, Ze Roberto, Ballack, Guererro, Lizarazu a kto przyszedł? Aż Podolski i van Buyten. Dwóch graczy przyszło a 5 odeszło. Co to ma być? To się nazywa osłabianie zespołu.robo-bvb pisze:Messi E2 Ronaldinho--Ruud wyceniony jest na 12 mln funtow,a jego wielkim zwolennikiem jest Rummenigge i bardzo chce by gral w Bayernie.ogladal go w meczu Holandia-WKS (specjalnie sie pojawil tam by Ruuda ogladac).Santa Cruz byl probowany pod koniec sezonu jako srodkowy pomocnik i wszyscy byli z niego zadowoleni(dzialacze,trenerzy).twierdzili,ze spisal sie bardzo dobrze wiec napastnikow zostalo 3-Pizza,Roy,Poldi.ja jestem za kupnem Ruuda. K.J. Huntelaar dopiero przyszedl do Ajaxu i watpie by go sprzedali nawet za 20 mln.moze za rok lub dwa ale nie teraz jeszcze
Ebi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 18 cze 2006, 12:15
mam pytanie: czy Ty zyjesz w przekonaniu ze Liza, Jens, Guerrero, Ze byli zawodnikami bez ktorych Bayern nie mogl sie obejscEbi pisze:Aj tam. Znacznie wolałbym Huntelaara niż Ruuda. Pomocnicy też sa potrzebni. Odeszli JKeremies, Ze Roberto, Ballack, Guererro, Lizarazu a kto przyszedł? Aż Podolski i van Buyten. Dwóch graczy przyszło a 5 odeszło. Co to ma być? To się nazywa osłabianie zespołu.
Gomez

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 18 cze 2006, 12:26
Ebi pisze:Odeszli JKeremies, Ze Roberto, Ballack, Guererro, Lizarazu a kto przyszedł?
vakabayashi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 18 cze 2006, 13:22
Chodzi mi o to też, że kadra zmniejsza się personalnie. Odeszło 5, przyszło 2. Najgorzej jest ze środkiem poocy, bo nie ma naprawdę klasoweg gracza typu van der Vaart, któego bym chciał. Atak ok, obrona też. Z bramką ie ma problemów. Na prawej Deisler, na lewej Schweinstier, a środek?vakabayashi pisze:Ebi pisze:Odeszli JKeremies, Ze Roberto, Ballack, Guererro, Lizarazu a kto przyszedł?
Z tej piatki ktora odeszła tylko Ballack to osłabienie i to znaczne. Brazylijczyik jest juz wielkowy i nie ma tej szybkości co kiedyś, Jeremies nie grał całego meczu w Bayernie od chyba 2 sezownów, Guerrero - po przyjściu Podolskiego nie miałby ani 10% szansy nawet na siedzenie na ławce tymbardziej ze szykuje sie transfer jeszcze jednego napastnika do Monachium, a Francuz to juz schylek kaiery zreszta poptarz na Lahma jak gra teraz na WC2006 a dzieli tych graczy 12 lat róznicy.
Bayern madrze kupił Podolski wzmocni atak a Van Buyten defensywe i obydwaj sa klasowymi pilkarzami juz planuje sie zakup Ruuda, mozliwe sa jeszcze inne wzmocniena moze Borowski moze Lincoln
Ebi
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio