Post Wyświetl pojedynczy post autor: jaget » 11 cze 2006, 12:55
jaget

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 13 cze 2006, 10:21
No i pokaza rowniez w tymMartinho pisze:W tamtym roku baraze pokazywal C+ wiec pewnie w tym tez oni pokaza Winkczeher pisze:
napewno bedzie ciekawy mecz, hmmm ciekawe czy ktos ma do tego prawa
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 15 cze 2006, 15:26
No wiec dzisiaj o 17:00 pierwszy mecz barazowyczeher pisze:17:00 Piłka nożna Orange Ekstraklasa - baraże: Mecz Jagiellonia Białystok - Arka Gdynia - 1. mecz barażowy
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bobohawk » 15 cze 2006, 18:00
Bobohawk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jaget » 18 cze 2006, 18:50
jaget
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 18 cze 2006, 19:24
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 18 cze 2006, 19:31
Nie wiem czy dac to do Zlotych UstMessi E2 Ronaldinho pisze:Napewno Arka pod wodza Stawowego bedzie miala cos do powiedzenia, bedzie w stanie namieszac nawet w czolowce
Martinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jaget » 18 cze 2006, 19:54
Pozyjemy zobaczymy te "zlote usta" jeszcze moga sie zamienic w czyn bo moze na walke o Puchary to jeszcze za wsczesnie ale spokojnie w przyszłym sezonie mozna sie utrzymac...Janas tez nie gral teraz na mundialu a wszystko na niego je... Stawowy wykonał kawał dobrej roboty w krotkim czasie zalednie 3 tygodnie i juz ogralismy Jage najmocniejszego barazowicza jaki mogl byc z 2 ligi... Ja tam licze tak na 10 miejsce w nowym sezonie...Martinho pisze:Nie wiem czy dac to do Zlotych UstMessi E2 Ronaldinho pisze:Napewno Arka pod wodza Stawowego bedzie miala cos do powiedzenia, bedzie w stanie namieszac nawet w czolowce![]()
Brawo dla Arki za 2 zwyciestwa z Jegiellonia. Jak bedziecie grac tak jak w zeszlym sezonie w OE to szybko zlecicie z hukiem z naszej ligi z ostatniego miejsca. Ja radzilbym zarzadowi dokonac wzmocnien, najlepiej pol skladu wymienic.... Bo to co Arka w poprzednim sezonie wyprawiala w lidze to po paru kolejkach przestalo byc smieszne a stalo sie zalosne... Mam nadzieje ze cos zrobicie w kierunku poprawienia poziomu naszej ligi, bo niestety sam Stawowy nie wystarczy, zreszta on nie gra
jaget
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 18 cze 2006, 20:17
Tylko, ze baraze pokazaly ze Arka z ligi to nie ta sama Arka co za Stawowego, gdybys ogladal to bys wiedzial. Kogo to interesuje, ze Gdynia prezentowala sie slabo w lidze, ten rozdzial zostal zamknietyMartinho pisze:Brawo dla Arki za 2 zwyciestwa z Jegiellonia. Jak bedziecie grac tak jak w zeszlym sezonie w OE to szybko zlecicie z hukiem z naszej ligi z ostatniego miejsca. Ja radzilbym zarzadowi dokonac wzmocnien, najlepiej pol skladu wymienic.... Bo to co Arka w poprzednim sezonie wyprawiala w lidze to po paru kolejkach przestalo byc smieszne a stalo sie zalosne... Mam nadzieje ze cos zrobicie w kierunku poprawienia poziomu naszej ligi, bo niestety sam Stawowy nie wystarczy, zreszta on nie gra
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 18 cze 2006, 20:33
Z beniaminkami nie wiadomo do konca jak sie beda prezentowac w lidze w nowym sezonie, a Arka beniaminkiem nie jest. Sadzisz ze jesli wprowadzone zostana kosmetyczne zmiany to Gdynianie powalcza jak to powiedziales o miejsce w czlowceMessi E2 Ronaldinho pisze:Jakos jak Cracovia wchodzila takze mowiono, ze ma male szasne na zwojowanie ligi, a jednak cos do nie wniosla przynajmniej za kadencji Stawowego
Skad wiesz ze ci pilkarze beda lepiej przygotowaniMessi E2 Ronaldinho pisze:Skoro teraz Arka mogla wygrac z Wisla, to dlaczego nie moze wygrac z duzo lepiej przygotowanymi pilkarzami i lepszym trenerem na lawce
Sadzisz ze nie interesuje sie polska pilkaMessi E2 Ronaldinho pisze:Tylko, ze baraze pokazaly ze Arka z ligi to nie ta sama Arka co za Stawowego, gdybys ogladal to bys wiedzial.
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 18 cze 2006, 20:45
Skoro twierdzisz, ze gra Arki wyglada tak jak w sezonie to znaczy ze nieMartinho pisze:Sadzisz ze nie interesuje sie polska pilka
Stawowy juz cos ruszyl, w grze Gdynian widac wielka roznice od tego co pokazywali w sezonie, a juz napewno wieksze zdyscyplinowanie i przestrzeganie zalozen taktycznych, a przeciez Stawowy za dlugo nie piastuje posady w ArceMartinho pisze:Skad wiesz ze ci pilkarze beda lepiej przygotowani Bo Stawowy jest to nagle cos ruszy w tym zespole Arka ma przecietny sklad, na ta chwile jeden z najgorszych z zespolow pierwszoligowych.
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 18 cze 2006, 20:59
Itwierdzisz ze gra Arki poprawila sie zdecydowanie na lepsze po meczach barzaowych z drugoligowa JagaMessi E2 Ronaldinho pisze:Skoro twierdzisz, ze gra Arki wyglada tak jak w sezonie to znaczy ze nie
Nie rozsmieszaj mnie. Wtedy byl Arek Bak w skladzie, Kaliszan, Golaszewski, Ekwueme, ktorzy byli wyrozniajacymi sie zawodnikami naszej ligi jezeli nie najlepszymi.Messi E2 Ronaldinho pisze:A pamietasz jak Polonia zodbyla mistrza, wtedy tez wiekszosc z pilkarzy byli to przecietniaki, a wystarczyl dobry trener i tytul
Zyj dalej nadziejaMessi E2 Ronaldinho pisze:Oczywiscie ja nie mowie, Arka bezie w czolowce tylko bedzie w stanie w niej namieszac
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 18 cze 2006, 21:52
Fakt, faktem tylko kiedy oni sie wyrozniali w sezonie mistrzowskim, a wczesniej?? Byl jeszcze i Wieszczu i OlisadebeMartinho pisze:Nie rozsmieszaj mnie. Wtedy byl Arek Bak w skladzie, Kaliszan, Golaszewski, Ekwueme, ktorzy byli wyrozniajacymi sie zawodnikami naszej ligi jezeli nie najlepszymi.
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 15 maja 2007, 15:13
Fishbone
Post Wyświetl pojedynczy post autor: oegol » 15 maja 2007, 15:14
oegol
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio