MŚ 2006: Polacy na mundialu

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Reputacja: 0
Kibicuję: cloner

Post autor: Martinho » 20 cze 2006, 11:25

macko001 pisze:ehhh... Majewski ... nie widzi mi się on dobrze na stanowisku selekcjonera reprezentacji Polski , może w takiej sytuacji pozostawić na stanowisku Janasa
Tez takie mam przeczucie... Moim zdaniem bardziej jest prawdopodobne pozostawienie Janasa na stanowisku niz zatrudnienie Majewskiego... Szkoda ze Heniu ma male sznse zostac selekcjonerem, jak wiadomo ma z Listkiem na pienku... Kasperczak ma oferte z Senegalu i z Marsylii i pod koniec przyszlego tygodnia ma podjac decyzje o swojej przyszlosci, tak przynajmniej powiedzial... Ciekawe co z kontraktem z Wisla zrobi :roll:
macko001 pisze:poszukać za granicą
Dzisaij w TVN cos gadali o Christophie Daumie... Konczy mu sie kontrakt w Turcji i bedzie do wziecia. Ile to prawdy w tym jest - nie wiem. Mysle ze kontrowersyjny trener raczej by nam zaszkodzil niz pomogl, ale to tylko moje zdanie ;) Mowi sie tez o Beenhaakerze ale podobno dostal oferte przedluzenia kontraktu z Trynidadem wiec tez moze byc ciezko. Ja osobiscie bym wolal trener z kraju, bo ci zagraniczni nie znaja tak polskiej ligi jak ci krajowi, a to czasami moze byc pomocne.

Dzisiaj jesli zagramy z Kostaryka tak jak z Niemcami to wygramy ;) Tak jak mowilem przed meczem z Ekwadorem zeby uwazac na Tenorio, tak teraz mowie zeby sie skupic na Walterze Centeno. Jak wykluczymy go z gry to moze byc polowa sukcesu ;) Obrona musi zagrac idealnie dzisiaj, bo jedna prostopadla pila do szybkiego Wanchope`a i moze byc goraco ;) Mamy zagrac klasycznym 4-4-2 dzisaij z Zurawiem i Jelonkiem w ataku, ale ja bym ustwil Jelenia na skrzydlo, tam bylby bardziej przydatny...Ale to wujek Pawel decyduje...

Mysle ze wygramy dzisaj, do 3 razy sztuka ;) Jakies 2 brameczki powinnismy spokojnie wbic o ile nie zagramy zbyt bojazliwie... Mam nadzieje ze Zuraw cos ustrzeli... Podobno ma byc zmiana bramkarza :shock: Czyzby janas dalby szanse Kuszczakowi :?: Jeszcze 4,5 h do meczu :)

Wróć do „Piłka nożna na świecie”