Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 20 cze 2006, 18:04
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MLSoccer » 20 cze 2006, 18:20
MLSoccer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Milczek » 20 cze 2006, 18:21
Racja, ale myśle, że teraz jest w znacznie wyższej formie, można nawet powiedzieć życiowej.fieldy pisze:I tym samym Klose wyprzedza Torresa w klasyfikacji, myślę, ze może juz prowadzenia nie oddać do końca mundialu, ale pamiętac trzeba, ze przed 4 laty też po fazie grupowej prowadził
Wczoraj Hiszpania nic wielkiego nie pokazała, końcówke mieli bardzo dobrą. A jeśli chodzi o Niemców to myśle, że stać ich conajmniej na ćwierćfinał. Może nie grali w grupie olśniewająco, ale to wystarczyło, żeby pokonać wszystkich gropowych rywali. Paradoksalnie największe problemy mieli z Polskądzieciol31 pisze:zalezy jak Niemcy dlugo beda grali..czy dluzej niz Hiszpanie?!
Milczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 20 cze 2006, 18:33
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 20 cze 2006, 19:29
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 20 cze 2006, 19:33
Znowu brama? To jego pierwszy gol na turnieju. Klose jest doprawdy niesamowity i jeśli Niemcy dojdą do półfinału to jak dla mnie strzeli jeszcze ze trzy gole i zostanie królem strzelców.Martinho pisze:No Niemcy bez problemow z Ekwadorem 3:0Poldi znowu bramka, widac ze Bayern nie na darmo wydal 10 baniek na niego
Oby Szwecja wygrala z Anglia, wtedy Niemcy zagrali by z herbaciarzami i pokazali ze nie na darmo sa jedymi z faworytow turnieju ogrywajac ich. Mam nadzieje ze tak sie stanie
Klose widac zmierza po tytul krola strzelcow
4 bramy juz na koncie po 3 meczach
Tak trzymaj Mirek
Ebi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 20 cze 2006, 19:34
Chodzilo mi o jego kolejny gol w reprezentacji w ostatnich tygodniachEbi pisze:Znowu brama?
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: tiaga » 20 cze 2006, 19:56
tiaga
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 20 cze 2006, 20:37
O czym my mówimy? O wygraniu w meczu gdzie obie drużyny grały o nic? O wygraniu ze słabą Kostaryką, która Ekwador pogromił 3:0, a Niemcy strzelili 4 gole? O Kostaryce, która tylko raz wyszła z grupy i nigdy nie zaszła dalej niż do 1/8??? Walka o samopoczucie kibiców? smiech na sali. Kibice nigdy nie zapomna porażki z Ekwadorem i przez lata wspominać będa brak Franka, Dudka i Kłosa. Dudek to jeden z TRZECH ludzi z Polski, który wygrał LM (wcześniej tylko Boniek i Młionarczyk, Wojciechowskiego nie liczę). Człowiek który był bohaterem, najbardziej kojarzony polski gracz, znają go w Ekwadorze czy Togo a nie rzadko jest to jedyny, znany polski piłkarz w wielu krajach. Człowiek, na którego patrzyły miliony kiedy zatrzymał Szewczenkę. I cały czas dobyr bramkarz. Pojechjał Fabiański? Po co? Jest dobry, ale on ma czas a na Mundial nie jedzie się po dośwideczenia tylko grac!!!!!tiaga pisze:Klose i Podolski, moze Schweinsteiger i Ballack to najlepsi zawodnicy niemieckiej kadry
moim zdaniem oczywiscie![]()
ale milo sie robi na duchu, gdy wracamy do polski z chociaz jednym zwyciestwem. to byla walka juz nie tyle co o hoor, co samopoczucie kibicow, czesciowa samorealizacje pojedynczych zawodnikow i nie zaprzepaszczenie całkowicie nadzieji o braku goli na mundialu.
zauwazcie, ze mimo iz tak naprawde to zwyciestwo nic nie wnosi do naszej dalszej obecnosci na mundialu to znaczaco poprawil nastroj... kibicom
Ebi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: iwo_80 » 20 cze 2006, 20:41
iwo_80
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 20 cze 2006, 20:44
Jak zobacyzłem mecze Polaków i kadrę jaką powołał, oraz kogo wystawiał do spotkań (żuraw, wszystkie trzy mecze bez formy, Szymek padaka, juz z Chrowacją to pokazał) to też mówiłem, że z grupy nie wyjdą.iwo_80 pisze:O ja wiedziałem że Polska odpadniechociaż jej nie lubię bo jest słaba
![]()
![]()
Z Niemcami się zgadzam ale Ekwador
Ale nie wiecie jak się zdziwiłem, normalnie spadłem z sił.
Ebi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 20 cze 2006, 20:47
ja tez, jak zajżałem w twój profil, a tam jak byk w dacie urodzenia - 1980normalnie spadłem z sił.
Polski nie lubisz ? jak ? dlaczego ? za co ? Polakiem jesteś ?iwo_80 pisze:chociaż jej nie lubię bo jest słaba
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: el_nino » 20 cze 2006, 21:10
tzw. kibic sukcesu, kibicuje druzynie ktora odnosi sukcesy, jesli Polska zagrala by swietnie na MS to na pewno uwazalby sie za wiernego reprezentacji kibica.iwo_80 pisze:chociaż jej nie lubię bo jest słaba Cool
fieldy, ale go zgasilesfieldy pisze:Cytat:
normalnie spadłem z sił.
ja tez, jak zajżałem w twój profil, a tam jak byk w dacie urodzenia - 1980 Confused
iwo_80 pisze:Z Niemcami się zgadzam ale Ekwador Shocked
el_nino
Post Wyświetl pojedynczy post autor: iwo_80 » 20 cze 2006, 21:10
iwo_80
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Milczek » 20 cze 2006, 23:50
W jakim języku Ty mówisziwo_80 pisze:Nie o to mi chodzi. No że rok 1980 to się zgadza a może 21 marzec bo sobie tak zrobiłem.
a ja juz nie lubie Ciebieiwo_80 pisze:chociaż jej nie lubię bo jest słaba
iwo_80 pisze:normalnie spadłem z sił.
Zbieramy podpisy. Kto przyłącza się do Prośby fieldy'ego ? Ja jestem pierwszy na lisciefieldy pisze:P.S. Nie psiz wiecej, błagam
Milczek
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio