Który zespół włoski zajdzie najdalej w LM? - Strona 6

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
Poko
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Poko » 12 lis 2004, 15:51

Ja myślę że kolejność będzie następująca:

:arrow: AC Milan
:arrow: Juventus Turyn
:arrow: Inter Mediolan

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 12 lis 2004, 18:10

Najdalej zajdzie Juventus(pólfinał albo finał),Milan(ćwierćfinał),Inter(ćwierćfinał i niżej czyli 1\8 finału)

Awatar użytkownika
DOMINIK_FCJ
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DOMINIK_FCJ » 13 lis 2004, 21:34

JUVENTUS zajdzie najdalej... Milan być może też wyssoko, ale nei wróże zwyciestwa... Inter jest w stane zajść wysoko, to dobry zespół ale myśłe ze to nei bedzie rok w czarno-granatowym kolorze... RACZEJ BIANCONERRI...

Awatar użytkownika
luca
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luca » 13 lis 2004, 21:42

Kolejność Włoskich klubów:
1 - Juventus
2 - Milan
3 - Inter
.
.
.
.
Roma

Awatar użytkownika
Pawel18
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel18 » 13 lis 2004, 22:56

Wedlug mnie dlaego zajdzie Juve i Milan. Juve nie dlatego ze jestem kibicem ich ale uwazam ze maja w tym sezonie poukladana druzyne z bardzo dobrym trenerem na czele, a milan ma naprawde dobry sklad aby zajsc daleko. Wedlug mnie te dwie druzyny moga ponownie stanac naprzeciw siebie w finale jak to bylo dwa lata temu. Inter to zawsze druzyna zagadka moze zagrac swietny mecz a moze grac fatalnie. Boleczka Interu wedlug mnie jest za czeste zmiany w klubie ciagle to wielkie rewolucje kadrowe ktore nie wplywaja korzystnie na ta druzyne,a maja naprawde ciekawa druzyne aby osignac dobrt wynik. Podsumuwujac wydaje mie sie ze druzyny z polwyspu apeninskiego moga zajsc daleko w tegorocznych rozgrywkach ligi mistrzow, jesli beda grac jak do tej pory.

Awatar użytkownika
AgaD
I am the Special One

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaD » 14 lis 2004, 12:02

Zgadzam się,że Inter to nieobliczalna drużyna. Myślę, że nie byoby sensacji gdyby wygrali LM, ale i nie byłoby jej gdyby odpadli w fazie grupowej(choć teraz to już niemożliwe, bo awans mają w kieszeni). Trochę mnie dziwi fakt jak można łątwo rozjechać Valencię czy Arsenal, a nie dać rady w lidze słabiutkiej Bolognie czy......Lecce. Dzwine.

Awatar użytkownika
ACMichał
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ACMichał » 25 lis 2004, 21:06

Zwycięstwo Interu w lidze mistrzow jest równie prawdopodobne jak upał w grudniu - nie wiem dlaczego łudzicie się możliwością wygranej ......................nawet naiwność ma swoje granice. A wacając do tematu to nie zdziwiłbym się gdyby Juve i Milan ponownie spotkali się w finale.

Awatar użytkownika
AgaD
I am the Special One

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaD » 26 lis 2004, 13:06

A dlaczego nie?? Powiedz mi w czym Adriano jest gorszy do Szewczenki, Stanković od Seedorfa a Emre od Gattuso?? Dziwią mnie wypowiedzi fanów typu nie macie szans czy coś w tym stylu. Skoro jesteś taki pewny może wywróżysz mi przyszłość JASNOWIDZU

Ja nie napisalam będą w finale..każdy kto pozostał w stawce ma szansę na finał........kto w minionym sezonie stawial na decydujace starcie Monaco- Porto?? Jakbym napisala ze stawiam na taki final 2003/2004 tez byś mi pewno napisal.........to tak prawdopodobne jak snieg w sierpniu, a widzisz jednak parwdopodobne.

Tak na marginesie tej zimy zapowiadają temp po wyzej 20 stopni celcjusza w plusie i to na koniec grudnia początek stycznia/

Pozdrawiam

herdek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 26 lis 2004, 14:10

1. :arrow: Milan
2 :arrow: Juve
3 :arrow: Inter

Awatar użytkownika
ACMichał
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ACMichał » 26 lis 2004, 18:15

A dlaczego nie?? Powiedz mi w czym Adriano jest gorszy do Szewczenki, Stanković od Seedorfa a Emre od Gattuso?? Dziwią mnie wypowiedzi fanów typu nie macie szans czy coś w tym stylu. Skoro jesteś taki pewny może wywróżysz mi przyszłość JASNOWIDZU
Takie porównania nie mają sensu droga koleżanko-Inter nie jest drużyna zgraną, nie ma tak mocnej defensywy jak Juve czy Milan, wyniki w lidze oraz poziom gry nie predysponują Was do gry nawet w półfinale rozgrywek. Co do Twojej przyszłości-na pewno nie bedziesz miała powodów do zadowolenia w tym sezonie. Życzę sukcesów.

XBiT
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: XBiT » 26 lis 2004, 18:27

ACMichał pisze:
Takie porównania nie mają sensu droga koleżanko-Inter nie jest drużyna zgraną, nie ma tak mocnej defensywy jak Juve czy Milan, wyniki w lidze oraz poziom gry nie predysponują Was do gry nawet w półfinale rozgrywek. Co do Twojej przyszłości-na pewno nie bedziesz miała powodów do zadowolenia w tym sezonie. Życzę sukcesów.
jeszcze zobaczymy :twisted: Inter gra z meczu na mecz coraz lepiej :!:
Przelomowy bedzie mecz z Juve :!:
w/g mnie najdlaej w LM zajdzie Juve niestety :?

Awatar użytkownika
AgaD
I am the Special One

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaD » 27 lis 2004, 11:16

Wiesz nie ma co dyskutowac z panem Michalem, bo on jest jasnowidzem........nie ma sensu kibicowanie, bo on już wywrócyl obraz tabeli po sezonie i....final ligi Mistrzów, który oczywiscie wygra Milan......Prawda MIchał??

Awatar użytkownika
ACMichał
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ACMichał » 27 lis 2004, 14:51

Wiesz nie ma co dyskutowac z panem Michalem, bo on jest jasnowidzem........nie ma sensu kibicowanie, bo on już wywrócyl obraz tabeli po sezonie i....final ligi Mistrzów, który oczywiscie wygra Milan......Prawda MIchał??

Przecież łatwo wydedukować że w tym sezonie Juve i Milan bedą walczyć o mistrzostwo....nie trzeba być jasnowidzem, wystarczy oglądać mecze pretendentów. Jeżeli wolicie jeszcze się łudzić, proszę bardzo. W LM jest naprawdę trudno wskazać faworyta, jest kilka poukładanych zespołów ale wierze w Milan. Do Interu nic nie mam ale staram się obiektywnie podchodzić do tematu...........niestety rok bez tytułów.

Awatar użytkownika
creek
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: creek » 27 lis 2004, 22:27

jesli chodzi o poziom Interu w LM to chyba nie masz nic do zarzucenia, Milan prezentuje sie bardzo podobnie ale w niego wierzysz wiec gdzie jest pies pogrzebany :?:

Awatar użytkownika
ACMichał
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ACMichał » 28 lis 2004, 15:04

jesli chodzi o poziom Interu w LM to chyba nie masz nic do zarzucenia, Milan prezentuje sie bardzo podobnie ale w niego wierzysz wiec gdzie jest pies pogrzebany
Jeżeli chodzi o wyniki to rzeczywiście prezentują się podobnie ale poziom gry Interu pozostawia wiele do życzenia. Milan gra praktycznie w niezmienionym składzie a tylko stabilny skład i zgranie pozwalają wygrać LM (patrz zwycięzcy z ostatnich lat). Inter to praktycznie nowa drużna (pomoc) z nowym trenerem, potrzebuje czasu, ogrania.

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”