Post Wyświetl pojedynczy post autor: Poko » 12 lis 2004, 15:51
Poko
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 12 lis 2004, 18:10
Mikusinski

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DOMINIK_FCJ » 13 lis 2004, 21:34
DOMINIK_FCJ
Post Wyświetl pojedynczy post autor: luca » 13 lis 2004, 21:42
luca

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel18 » 13 lis 2004, 22:56
Pawel18
Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaD » 14 lis 2004, 12:02
AgaD
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ACMichał » 25 lis 2004, 21:06
ACMichał
Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaD » 26 lis 2004, 13:06
AgaD

herdek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ACMichał » 26 lis 2004, 18:15
Takie porównania nie mają sensu droga koleżanko-Inter nie jest drużyna zgraną, nie ma tak mocnej defensywy jak Juve czy Milan, wyniki w lidze oraz poziom gry nie predysponują Was do gry nawet w półfinale rozgrywek. Co do Twojej przyszłości-na pewno nie bedziesz miała powodów do zadowolenia w tym sezonie. Życzę sukcesów.A dlaczego nie?? Powiedz mi w czym Adriano jest gorszy do Szewczenki, Stanković od Seedorfa a Emre od Gattuso?? Dziwią mnie wypowiedzi fanów typu nie macie szans czy coś w tym stylu. Skoro jesteś taki pewny może wywróżysz mi przyszłość JASNOWIDZU
ACMichał
Post Wyświetl pojedynczy post autor: XBiT » 26 lis 2004, 18:27
jeszcze zobaczymyACMichał pisze:Takie porównania nie mają sensu droga koleżanko-Inter nie jest drużyna zgraną, nie ma tak mocnej defensywy jak Juve czy Milan, wyniki w lidze oraz poziom gry nie predysponują Was do gry nawet w półfinale rozgrywek. Co do Twojej przyszłości-na pewno nie bedziesz miała powodów do zadowolenia w tym sezonie. Życzę sukcesów.A dlaczego nie?? Powiedz mi w czym Adriano jest gorszy do Szewczenki, Stanković od Seedorfa a Emre od Gattuso?? Dziwią mnie wypowiedzi fanów typu nie macie szans czy coś w tym stylu. Skoro jesteś taki pewny może wywróżysz mi przyszłość JASNOWIDZU
XBiT
Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaD » 27 lis 2004, 11:16
AgaD
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ACMichał » 27 lis 2004, 14:51
Wiesz nie ma co dyskutowac z panem Michalem, bo on jest jasnowidzem........nie ma sensu kibicowanie, bo on już wywrócyl obraz tabeli po sezonie i....final ligi Mistrzów, który oczywiscie wygra Milan......Prawda MIchał??
ACMichał

Post Wyświetl pojedynczy post autor: creek » 27 lis 2004, 22:27
creek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ACMichał » 28 lis 2004, 15:04
Jeżeli chodzi o wyniki to rzeczywiście prezentują się podobnie ale poziom gry Interu pozostawia wiele do życzenia. Milan gra praktycznie w niezmienionym składzie a tylko stabilny skład i zgranie pozwalają wygrać LM (patrz zwycięzcy z ostatnich lat). Inter to praktycznie nowa drużna (pomoc) z nowym trenerem, potrzebuje czasu, ogrania.jesli chodzi o poziom Interu w LM to chyba nie masz nic do zarzucenia, Milan prezentuje sie bardzo podobnie ale w niego wierzysz wiec gdzie jest pies pogrzebany
ACMichał
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio