Knajpa, czyli swobodnie o Mundialu - Strona 44

XXIII Mistrzostwa Świata w Piłce Nożnej 2026

Kto wygra MŚ?

Hiszpania
4
15%
Francja
3
11%
Anglia
3
11%
Brazylia
5
19%
Argentyna
1
4%
Portugalia
6
22%
Niemcy
1
4%
Holandia
1
4%
Belgia
0
Brak głosów
Ktoś inny
3
11%
Awatar użytkownika
AgaM
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaM » 22 cze 2006, 17:01

tylko co z Nestą, średnio mi się to podoba :? , oczywiście nie piszę o grze Włochów :wink:

LookAsh
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LookAsh » 22 cze 2006, 17:46

Gooool !!! Supper Pippo !!!

Nie kibicuje Wlochom ale uwielbiam i podziwiam Inzaghiego. Brawo :)

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Kibicuję: cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 22 cze 2006, 18:42

Inzaghi ta brame troche na chama strzelil ;) Malo brakowala a Cech by zlapal pilke :) Kolejny gol Inzaghiego z cyklu "przede mna bramkarz albo pusta bramka"

Awatar użytkownika
realmania
Ja tu tylko nabijam

Post Wyświetl pojedynczy post autor: realmania » 22 cze 2006, 19:39

Warto również zauważyć, że w tym meczu Filippo Inzaghi zmarnował pare bardzo dobrych sytuacji, ale tą jedną akurat wykorzystał, któa przypieczetowałą zwycięstwo Italii.

el_nino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: el_nino » 22 cze 2006, 19:45

Ładna bramka Materraziego, Czesi mają to coś co nie pozwala im na dobre występy na MŚ. Nie pamiętam takiego mundialu na którym piłkarze Czech doszli by daleko. Czy to jakaś klątwa? Nikt tego nie wie, poprostu im nie poszło jak wielu innym drużynom. Ghana miała trochę szczęscia, a Czesi poprostu byli gorsi niż Ghana i Włosi. Nie można nic poradzić, nasi południowi sąsiedzi też jadą do domu.

Awatar użytkownika
RzuR
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RzuR » 22 cze 2006, 19:51

w trakcie gdy ogladalem jego pokraczny bieg i widzialem pelna skupienia i spięcia mine gdy starał sie jak mógł by nie odbiła mu sie od stopy/dupy/kolana i nie poleciala w peezdu,zastanawialem sie dlaczego tak wielka niechecia palam do tego kopacza?odpowiedz znalazlem gdy jakims cudem przy bodajze trzeciej kolejnej setce z ledwoscia wepchnął pilke do siatki przy okazji dajac popis swego absolutnego egoizmu(nie wiem kto tam stal za nim,przed pusta bramka gdy kiwal sie z Cechem?Totti bodajze?)jak rowniez braku techniki(Czechowi brakowało moze 5 cm i wygarnal by mu pilke spod nog)
po prostu SuperPIPO jest dla mnie kwintesencja tego co w Calcio najgorsze i najbrzydsze..
wogole jakos zle mi sie oglada Azzurich w tym roku-choc kibicuje im zawsze gdy Polacy juz lądują na Okęciu(czyli nie dalej niz po fazie grupowej)to jednak teraz zycze im jak najgorzej...Juve zlamalo mi serce,i jakos tak bardziej kole mnie w oczy to co inni zawsze wytykaja Wloskiej Pilce(brutalnosc,defensywny styl polegajacy na przeszkadzaniu w grze w pilke graczom ktorzy akurat potrafia to robic,aktorstwo,wymuszanie fauli...)
jedzicie do domu Azzuri...

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 22 cze 2006, 19:51

el_nino pisze:Nie pamiętam takiego mundialu na którym piłkarze Czech doszli by daleko
a ile tych imprez widziałeś ? pamiętasz chociaż France 98 ?
el_nino pisze:Ghana miała trochę szczęscia
dobrze, ze dodałes trochę. Bo w meczu z Czechami byli o niebo lepsi, szybski, silniejsi, bardziej zmotywowani i co najwazniejsze w ostatecznym rozrachunku byli również lepsi o 2 gole. Wygrali całkowicie zasłuzenie, zasłużenie też awansowali dalej. W pierwszym meczu ładnie gralki z Włochami, w drugim wiadomo, a dzisiejszego jeszcze nie widziałem. Ale pokonali przecież USA,
Pokaali się z dobrej strony, w przeciwnieństwie do Czechów, którzy mieli pecha w postaci kontuzji [później kartek]

jedno mnie zastanawia, Borek i Kołtoń opowiadali w jak słabej dyspozycji musi być Heinz skoro go długo nie wpuszcza trener ... czy Czechy są aż tak małe, że mają tylko 4 napastników ? Nie miał żadnej alternetywy Bruckner ?

el_nino pisze:Oczywiście że pamiętam, wtedy kibicowałem Francjii która miała Zidane.
A czemu pytasz:D??
ta, a ja Brazyli ktra miała Bebeto :lol:
Ostatnio zmieniony 22 cze 2006, 19:56 przez fieldy, łącznie zmieniany 1 raz.

el_nino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: el_nino » 22 cze 2006, 19:55

fieldy pisze:a ile tych imprez widziałeś ? pamiętasz chociaż France 98 ?

Oczywiście że pamiętam, wtedy kibicowałem Francjii która miała Zidane.

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 22 cze 2006, 20:00

el_nino pisze:Oczywiście że pamiętam, wtedy kibicowałem Francjii która miała Zidane.
Przecież miałeś wtedy 4 lata!!! Nie pieprz głupot knypku, bo to jest już lekka przesadza. Jak się szczy w gacie to się meczów jeszcze nie ogląda.

Awatar użytkownika
Jamael
Pseudoforumowicz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jamael » 22 cze 2006, 20:02

ile tych imprez widziałeś ? pamiętasz chociaż France 98 ?
A trzeba oglądać na żywo dany mundial? Istnieje takie coś jak pismo i umiejętność czytania.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 22 cze 2006, 20:03

Corinthians pisze:Przecież miałeś wtedy 4 lata!!! Nie pieprz głupot knypku, bo to jest już lekka przesadza. Jak się szczy w gacie to się meczów jeszcze nie ogląda.
ja byłem młody jak Polacy na IO srebro zdobywali i pamietam popisy Kłaka w bramce :P i Janusza na ławce :P ale nie 4 :D kolega sobie jaja robi oczywiście :P chyba nie wierzy, ze ktos mu uwierzy :P

el nino - pamiętasz czym wsławił sie C. Blano na mundialu, w 98 kiedy kibicowałeś francji z Zidanem w składzie ?

Jamael pisze:A trzeba oglądać na żywo dany mundial?
nie trzeba, jednak ja wiedizałem, że on tego nie widział :D i pozwoliłem sobie na wypowiedź, która łaskaw byłeś przytoczyć

zresztą widac, że el nino [ładny nick :P] kręci :P

RzuR pisze:te a widzieli co Rino Lippiemu zrobil w trakcie swej pobramkowej radosci? Very HappyVery Happy ale jaja:)
Lippi nie był wniebowzięty :lol:
Czeyzby ten motyw kiedy wzial pilke zlapal obunoz i przeskoczyl nad nogami zawodnikow
tak, możesz mu powiedzieć, teraz na bank nie zgadnie :roll:
Ostatnio zmieniony 22 cze 2006, 20:06 przez fieldy, łącznie zmieniany 3 razy.

Awatar użytkownika
RzuR
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RzuR » 22 cze 2006, 20:03

a Ty ile miales Corinthians?11?

dajcie spokoj chlopakowi juz ,moze nie ogladal ale na pewno duzo slyszal;)

te a widzieli co Rino Lippiemu zrobil w trakcie swej pobramkowej radosci? :D:D ale jaja:)

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Kibicuję: cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 22 cze 2006, 20:03

el_nino pisze:
fieldy pisze:a ile tych imprez widziałeś ? pamiętasz chociaż France 98 ?

Oczywiście że pamiętam, wtedy kibicowałem Francjii która miała Zidane.
Miales wtedy 4 lata i ogladales mundial :?: W tym wieku to sie Cartoon Network oglada...
fieldy pisze:ta, a ja Brazyli ktra miała Bebeto
A ja Francji od meczu z RPA, bo gral wtedy jeden z moich ulubionych kopaczy Bernard Diomede :)

Widzieliscie jak sie cieszyl Filippo-Pippo-Superpippo :?: Jakby strzelil brame na miare mistzra swiata... :roll:
fieldy pisze:pamiętasz czym wsławił sie C. Blano na mundialu, w 98 kiedy kibicowałeś francji z Zidanem w składzie ?
Czeyzby ten motyw kiedy wzial pilke zlapal obunoz i przeskoczyl nad nogami zawodnikow :?:

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 22 cze 2006, 20:09

RzuR pisze:a Ty ile miales Corinthians?11?
Widzę, że myślisz, że jestem starszy niż jestem naprawde :D Miałem już wystarczająco tyle lat, żeby móc cokolwiek pamiętać.

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 22 cze 2006, 20:12

el_nino pisze:Nie pamiętam takiego mundialu na którym piłkarze Czech doszli by daleko.

No bo Czesi do tej pory grali na tylko 1 mundialu :lol:

Co pokazal Totti ? :lol: :lol: :lol: Szkoda mi go.
Martinho pisze:Widzieliscie jak sie cieszyl Filippo-Pippo-Superpippo Question Jakby strzelil brame na miare mistzra swiata... Rolling Eyes

I za to mozna go pokochac.
Ostatnio zmieniony 22 cze 2006, 20:17 przez Lakier, łącznie zmieniany 2 razy.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Mundial 2026 Kanada/Meksyk/USA”