Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaM » 22 cze 2006, 17:01
AgaM

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LookAsh » 22 cze 2006, 17:46
LookAsh
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 22 cze 2006, 18:42
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: realmania » 22 cze 2006, 19:39
realmania
Post Wyświetl pojedynczy post autor: el_nino » 22 cze 2006, 19:45
el_nino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RzuR » 22 cze 2006, 19:51
RzuR
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 22 cze 2006, 19:51
a ile tych imprez widziałeś ? pamiętasz chociaż France 98 ?el_nino pisze:Nie pamiętam takiego mundialu na którym piłkarze Czech doszli by daleko
dobrze, ze dodałes trochę. Bo w meczu z Czechami byli o niebo lepsi, szybski, silniejsi, bardziej zmotywowani i co najwazniejsze w ostatecznym rozrachunku byli również lepsi o 2 gole. Wygrali całkowicie zasłuzenie, zasłużenie też awansowali dalej. W pierwszym meczu ładnie gralki z Włochami, w drugim wiadomo, a dzisiejszego jeszcze nie widziałem. Ale pokonali przecież USA,el_nino pisze:Ghana miała trochę szczęscia
ta, a ja Brazyli ktra miała Bebetoel_nino pisze:Oczywiście że pamiętam, wtedy kibicowałem Francjii która miała Zidane.
A czemu pytasz:D??
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: el_nino » 22 cze 2006, 19:55
fieldy pisze:a ile tych imprez widziałeś ? pamiętasz chociaż France 98 ?
el_nino
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 22 cze 2006, 20:00
Przecież miałeś wtedy 4 lata!!! Nie pieprz głupot knypku, bo to jest już lekka przesadza. Jak się szczy w gacie to się meczów jeszcze nie ogląda.el_nino pisze:Oczywiście że pamiętam, wtedy kibicowałem Francjii która miała Zidane.
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jamael » 22 cze 2006, 20:02
A trzeba oglądać na żywo dany mundial? Istnieje takie coś jak pismo i umiejętność czytania.ile tych imprez widziałeś ? pamiętasz chociaż France 98 ?
Jamael
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 22 cze 2006, 20:03
ja byłem młody jak Polacy na IO srebro zdobywali i pamietam popisy Kłaka w bramceCorinthians pisze:Przecież miałeś wtedy 4 lata!!! Nie pieprz głupot knypku, bo to jest już lekka przesadza. Jak się szczy w gacie to się meczów jeszcze nie ogląda.
nie trzeba, jednak ja wiedizałem, że on tego nie widziałJamael pisze:A trzeba oglądać na żywo dany mundial?
Lippi nie był wniebowziętyRzuR pisze:te a widzieli co Rino Lippiemu zrobil w trakcie swej pobramkowej radosci? Very HappyVery Happy ale jaja:)
tak, możesz mu powiedzieć, teraz na bank nie zgadnieCzeyzby ten motyw kiedy wzial pilke zlapal obunoz i przeskoczyl nad nogami zawodnikow
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RzuR » 22 cze 2006, 20:03
RzuR
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 22 cze 2006, 20:03
Miales wtedy 4 lata i ogladales mundialel_nino pisze:fieldy pisze:a ile tych imprez widziałeś ? pamiętasz chociaż France 98 ?
Oczywiście że pamiętam, wtedy kibicowałem Francjii która miała Zidane.
A czemu pytasz:D??
A ja Francji od meczu z RPA, bo gral wtedy jeden z moich ulubionych kopaczy Bernard Diomedefieldy pisze:ta, a ja Brazyli ktra miała Bebeto
Czeyzby ten motyw kiedy wzial pilke zlapal obunoz i przeskoczyl nad nogami zawodnikowfieldy pisze:pamiętasz czym wsławił sie C. Blano na mundialu, w 98 kiedy kibicowałeś francji z Zidanem w składzie ?
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 22 cze 2006, 20:09
Widzę, że myślisz, że jestem starszy niż jestem naprawdeRzuR pisze:a Ty ile miales Corinthians?11?
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 22 cze 2006, 20:12
el_nino pisze:Nie pamiętam takiego mundialu na którym piłkarze Czech doszli by daleko.
Martinho pisze:Widzieliscie jak sie cieszyl Filippo-Pippo-Superpippo Question Jakby strzelil brame na miare mistzra swiata... Rolling Eyes
Lakier
Wróć do „Mundial 2026 Kanada/Meksyk/USA”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio