Moderatorzy - ocena pracy - Strona 42

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

Jak oceniasz naszą prac? na forum ?

Wzorowa
15
6%
Bardzo dobra
32
13%
Dobra
42
17%
Średnia
40
16%
Słaba
19
8%
Bardzo słaba
14
6%
Tragiczna
82
34%
Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 25 mar 2006, 14:52

Tak, my tu się męczymy, a piwus miesięczny płatny urlop sobie urządza.

Witaj w świecie żywych :D :D :D :D

Awatar użytkownika
Youth Mesiash
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Youth Mesiash » 25 mar 2006, 14:53

Fajne że Piwus wrócił. Teraz będzie można pogadać z całą paką moderatorów i poczytać miłe wiadomości pod swoimi postami ( :twisted:

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Kibicuję: cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 25 mar 2006, 14:58

W przyszlosci zostane szamanem...Bede przywolywal zaginionych ludzi :lol: ale mi sie szmanmnęlo :lol: WITAMY PIWUSA

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 25 mar 2006, 15:02

Youth Mesiash pisze:Fajne że Piwus wrócił. Teraz będzie można pogadać z całą paką moderatorów i poczytać miłe wiadomości pod swoimi postami ( Twisted Evil
Welcome in the Hall chciałoby się napisać.

Koniec tego witania. Piwus się zawstydził.

Awatar użytkownika
Youth Mesiash
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Youth Mesiash » 25 mar 2006, 15:04

Niggaz pisze:Welcome in the Hall chciałoby się napisać.
Sugerujesz coś :?: :twisted: Bo ja nie wiem o co ci chodzi....A i nie Hall tylko Hell bo hell to piekło a o to zapewne Ci chodziło :wink: Hall to rzedsionek taki :wink:

Sugerujesz, że nie wiemy kim jesteś :> :lol2: Twoja sytuacja zmieni się za chwilę o 180 stopni (albo jak kto woli - 360 stopni) // Niggaz

Awatar użytkownika
Karmelinho15
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Karmelinho15 » 31 mar 2006, 21:36

Ja chciałbym pochwalić prace moderatorów. Zdarzenie miało to miejsce wczoraj. W temacie złote usta ktoś wrzucił mój post. A pewien użytkownik mnie później powiedział ,że jestem głupi. Jakiś moderator usunoł ten post w którym pisało ,że jestem głupi. Brawo oby tak dalej. Więcej takich moderatorów na tym forum.

ATI
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ATI » 24 cze 2006, 14:47

Ostrzeżenia - Gdzie, kiedy i za co.

W tym temacie nie ma napisane nawet, że dostałem ostrzeżenie. Jarzyna dał mi ostrzeżenie, bo jak stwierdził nie ma humoru. To ma być moderator. :lol: Wogóle dziwię się, że tak kontrowersyjna postać jest modem. Może admini coś z tym zrobią. Bo chyba dawanie WP za zły humor moda mija się z celem. :roll:
Ostatnio zmieniony 24 cze 2006, 14:54 przez ATI, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 24 cze 2006, 14:52

ATI pisze:W tym temacie nie ma napisane nawet, że dostałem ostrzeżenie.
O faktycznie. Zapomnialem.
ATI pisze:Jarzyna dał mi ostrzeżenie, bo jak stwierdził nie ma humoru.
Brak inteligencji powoduje czasem, ze nie mozna wylowic prawdziwego sensu. Jezeli uwazasz, ze WP bylo spowodowane moim humorem - pierwsze dwa slowa w tym zdaniu pewnie odnosza sie do Ciebie.
ATI pisze:Wogóle
W ogóle
ATI pisze:Wogóle dziwię się, że tak kontrowersyjna postać jest modem.
Ja tez sie dziwie. Moja mama sie dziwi. Ojciec Dyrektor sie dziwi. No i Rywin sie dziwi. Jak skonczyl ten ostatni wiadomo.
ATI pisze:Może admini coś z tym zrobię.
Tez mam taka nadzieje.
ATI pisze:Mo chyba dawanie WP za zły humor moda mija się z celem.
Zle myslisz.

Metal99
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Metal99 » 24 cze 2006, 14:55

Ja ocenie pracę modów i adminów na słabą ! ponieważ potrafią dogryzać userom czego nie powinni robić ;) nie chodzi o mnie ale o innych jak czytam posty. W ogóle nie za wielu modów jest tu miłych a modzi mają dawać przykład dobrego zachowania i korzystania z forum a ja jakoś tego nie widzę, ale przyznaje forum jest bardzo dobre dzięki takim userom jak kama_reda, Zaza, dziecol31, Wazi i inni. Więc w moich oczach praca modów jest słaba !

ATI
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ATI » 24 cze 2006, 14:57

Metal99 pisze:Ja ocenie pracę modów i adminów na słabą ! ponieważ potrafią dogryzać userom czego nie powinni robić ;) nie chodzi o mnie ale o innych jak czytam posty. W ogóle nie za wielu modów jest tu miłych a modzi mają dawać przykład dobrego zachowania i korzystania z forum a ja jakoś tego nie widzę, ale przyznaje forum jest bardzo dobre dzięki takim userom jak kama_reda, Zaza, dziecol31, Wazi i inni. Więc w moich oczach praca modów jest słaba !

Całkowicie popieram, ale jest tylko jedno ALE w Twojej wypowiedzi. Mamy jeszcze Niggaza, a on jest wręcz idealnym modem. Choć Maestro, Tomusmc też się dobrze spisują :wink:

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 24 cze 2006, 14:59

ATI pisze:To ma być moderator. Laughing Wogóle dziwię się, że tak kontrowersyjna postać jest modem.
Zaskakujące, że takie opinie wyrażają osoby pokroju Mikusińskiego (przepraszam, ale BUNCHA to już na pewno niewiele osób pamięta). Nieeee, ja nie chcę generalizować, ale wystarczy przejrzeć tematu w tym dziale :lol:
ATI pisze:Jarzyna dał mi ostrzeżenie, bo jak stwierdził nie ma humoru. To ma być moderator.
Tu się przyznam, że nigdy nie rozumiałem. Czy oni naprawdę są tacy głupi? Czy tylko chcą prowokować, bo myślą, że się mod wnerwi?

:|

Niestety zawsze pozostawało to pierwsze ważenie, ale jaki delikwent by się tym przejmował.

Więc teraz będzie szok:

Jarzyna IRONIZOWAŁ :shock:. Sam się nigdy zbój nie przyzna, ale wiem, jak poczucie pokrzywdzenia wrasta w usera, więc musiałem to wyjaśnić :lol:.
ATI pisze:Może admini coś z tym zrobię.
Dobrze, że zeedytowałeś. Mam deja vu, muszę mamy zapytać :/. Napisz do Agnieszki! Do Agnieszki! :lol:.

Nie masz drugiego konta zwanego Ibrahimovic :>?

Przepraszam za :ot: 8).

[EDIT] No to teraz każdy z rangą, czy "niesprawiedliwym" WP z osobna będzie wylewał żale, a ATI mu przytakiwał. Ale to forum jest schematyczne :|. Zajelibyście się lepiej normalnym pisaniem, a nie zbawianiem forum, o którym z racji stażu ma się niewielkie pojęcie.
Ostatnio zmieniony 24 cze 2006, 15:03 przez petru, łącznie zmieniany 1 raz.

ATI
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ATI » 24 cze 2006, 15:03

piwus pisze:Nie masz drugiego konta zwanego Ibrahimovic ?
Pogieło Ciebie. :lol: Żebym ja Juve kibicował :roll: . A Twoja wypowiedź dobitnie świadczy o powszechnie wrednym zachowaniu moderatorów. Pozatym czepiasz się jakiś głupich literówek. Jak się pisze na klawiaturze szybko zawsze można się pomylić. Chyba, że Ty robisz wszystko jednym paluszkiem powolutku.

ATI
Niggaz napisał:
Koledzy z drużyny (i nie tylko) za pośrednictwem El Mudno Deportivo złożyli mu życzenia

Nie mogli mu złożyć smsem czy osobiśćie tylko przez jakiegoś super ekspresa hiszpańskiego.

Oczywiście należy mu życzyć wszystkiego najlepszego. Jest to jeden z najbardziej perspektywicznych młodych piłkarzy i podobnie jak Roo już w tak młodym wieku jest piłkarzem światowej klasy.

Niggaz
100% Barcelonismo

SMS-y czy telefony też na pewno były, ale prasa zapewne nalegała na takie coś. Normalna sprawa

Tu macie przykład porządnego moderatora. Pewnie mi Jarzyna z Piwusem dali by od razu 8 WP. :roll: A Niggaz dyplomatycznie i z poczuciem humoru odpowiedział. Brawo :!:

Metal99
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Metal99 » 24 cze 2006, 15:04

ATI z tobą też się zgodzę Niggaz to świetny moderator i miła osoba lecz takich tu brakuje i ja będę mówił kto jest nie miły Krzysztof Jarzyna jak dla mnie bardzo nie miły mod bardzo lubi dogadywać userom ale jeszcze bardzo szanuje piwusia ;) to również świetny mod i tamci co wymieniłeś ATI też są nieźli ale taka prawda na tym forum sporo modów zamiast dawać przykład dogaduje userom ! A to wygląda tak jak by myśleli, że mają władze i są lepsi

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 24 cze 2006, 15:10

Czuje sie atakowany przez pokemony :roll: Dalej dalej rece gadzeta. A nie to chyba nie ta bajka.

ATI, Metal99 napiszcie do ktoregos admina, zeby mnie zwolnil. Wszystkim bedzie na reke.

I chlopaki musze Was zmartwic - na tyle na ile znam Niggaza wiem, ze woli dziewczyny. Wiec nic z tego nie bedzie :lol:

Piszecie smialo, poczytam jaki to jestem zly :lol:

Metal99
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Metal99 » 24 cze 2006, 15:16

Krzysztof Jarzyna pisze:Czuje sie atakowany przez pokemony :roll: Dalej dalej rece gadzeta. A nie to chyba nie ta bajka.

ATI, Metal99 napiszcie do ktoregos admina, zeby mnie zwolnil. Wszystkim bedzie na reke.
No ja wiedziałem, że jesteś pokemonem „Snorlax”

Wiesz jak by ciebie tu nie było to dla mnie było by miło !

Ty człowieku nie dajesz żadnego przykładu jak dobrze zachowywać się na forum i jak z niego godnie korzystać ty jedynie potrafisz prowokować i pokazywać jak ubliżać innym ! takie nauki od ciebie płyną ja wiem, że wielu userów boi się to powiedzieć ale ja nie ! będę jechał prosto z mostu ! bo mam taki charakter i sorry tego nie zmienisz !

Krzysztof Jarzyna pisze:I chlopaki musze Was zmartwic - na tyle na ile znam Niggaza wiem, ze woli dziewczyny. Wiec nic z tego nie bedzie :lol:
Wiesz ja nie jestem nikim z twojej rodziny i możesz czuć się bezpieczny w zalotach śmiało pole należy do ciebie nie krępuj się
Krzysztof Jarzyna pisze:Piszecie smialo, poczytam jaki to jestem
zly :lol:
Zabrakło by dnia aby Ci wszystko przedstawić

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”