Złote Usta - Strona 82

Forumowe gry i zabawy, dział, w którym nie są naliczane posty.
Awatar użytkownika
sci
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2868

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 22 cze 2006, 22:46

Jamael pisze:Przepraszam że śmiem pytać, ale kiedy zapadnie wyrok na Juventus, który będzie miodem dla mych uszu?
:lol: :shock: mocne dosyć

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8757
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 22 cze 2006, 23:17

Niggaz pisze::lol2:
Myślałem, że tylko Chuck Norris może dostać dwie żółte kartki i nie opuszczać przy tym boiska :o :rotfl4:
Dla mnie rewelka :lol:

Awatar użytkownika
RzuR
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RzuR » 23 cze 2006, 14:07

bagg
Totti?! Na WC moze nie swieci
...ale jezeli chodzi o pisuary to jest juz ok?:)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 24 cze 2006, 15:39

Metal99 pisze:Ja też za nimi trzymam kciuki i mam zamiar im na tym mundialu kibicować ;) ale oni ze słabą Ukrainą sobie poradzą. Ebi masz racje to młody zdolny zespół i połowa kadry gra w rodzimej lidze ;) ale widać ta liga jest dobra skoro Ci piłkarze grają tak dobrze na mundialu. Szwajcaria ma świetną obronę i to co podkreśliłeś nie stracili nawet GOLA ! to będzie ich atut przed tym meczem ale jak wiadomo ich obrońcy a przede wszystkim Senderos jest bramko strzelny

Nie masz przecinka na klawiaturze?! To proszę, skopiuj go sobie >>> , <<<
Chodzi oczywiście o ten dopisek od tajemniczego moderatora :lol2:

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 24 cze 2006, 15:48

ATI pisze:Jarzyna dał mi ostrzeżenie, bo jak stwierdził nie ma humoru
:roftl3:
Degradacja Jarzyny (proszę Administratorów o rozpatrzenie)
:rotfl4: :haha:

ATI jak na początku pisał - chce żyć w zgodzie ze wszystkimi userami - długo to nie trwało bo wziął się za naprawę forum piłka.pl. Może kolejne konto pozwoli mu na dłużej zmienic swoje oblicze :wink:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 24 cze 2006, 16:18

Metal99 pisze:Ja nie liczę na niespodziankę i będę w tym pojedynku kibicował Holandii, która moim zdaniem jest dużo lepszym krajem
lolek

Awatar użytkownika
Jamael
Pseudoforumowicz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jamael » 24 cze 2006, 17:03

Niggaz pisze:
Metal99 pisze:Ja też za nimi trzymam kciuki i mam zamiar im na tym mundialu kibicować ;) ale oni ze słabą Ukrainą sobie poradzą. Ebi masz racje to młody zdolny zespół i połowa kadry gra w rodzimej lidze ;) ale widać ta liga jest dobra skoro Ci piłkarze grają tak dobrze na mundialu. Szwajcaria ma świetną obronę i to co podkreśliłeś nie stracili nawet GOLA ! to będzie ich atut przed tym meczem ale jak wiadomo ich obrońcy a przede wszystkim Senderos jest bramko strzelny

Nie masz przecinka na klawiaturze?! To proszę, skopiuj go sobie >>> , <<<
Chodzi oczywiście o ten dopisek od tajemniczego moderatora :lol2:
Murzynek też chce być czasem śmieszny i własny tekst promuje. Żenada...

Zenada jest to, ze na sile chcesz byc zabawny/kontrowersyjny, a Ci nie wychodzi. Jezeli chcesz bana to powiedz wprost. WP za OT // K.J.

Awatar użytkownika
snake
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 24 cze 2006, 19:13

któryś z moderatorów do Metal99 pisze:Nie masz przecinka na klawiaturze?! To proszę, skopiuj go sobie >>> , <<<
No prosze, tutaj wszyscy sobie pomagają. :D :lol2:

Awatar użytkownika
Jamael
Pseudoforumowicz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jamael » 24 cze 2006, 19:50

Wybacz Krzysiu, niestety mam kompleksy i trudną sytuację na podwórku. Nikt się nie chce ze mną bawić. Grają w piłkę, a ja siedzę na barierkach. Mam pryszcze, krzywy nos i łojotok, nie tylko z włosów. Ja ty tylko szukam przyjaciół. Zawsze chciałem być taki jak ty, stąd to zachowanie. WYBACZYSZ MI? Proszę, błagam!

Nie wiem jak Krzysio, ale ja nie. Papatki. // Niggaz

Metal99
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Metal99 » 24 cze 2006, 20:13

Niggaz ;) może Ci pomóc i wrócisz do domu bo jeszcze tam leżysz ;d a najlepsze są te rozmowy o Juve ;) fajnie to zrobiłeś ja już się nie mogę doczekać następnej gali bo fajne to jest ;] a tutaj zwyciężył jakiś user ?

Do domu dotarłem <stop> Ankieta podsumowująca ostatnie 2 miechy powstanie na dniach <stop> W tym temacie powinno się wklejać propozycje tekstów a nie komentarze <stop> Bez odbioru <stop> // Niggaz

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 24 cze 2006, 20:56

Tomachos pisze:
Marco_Van_Basten pisze:Do kogo mam się zgłosić w związku z ankietą w temacie Korona Kielce. Chodzi o to, że tamta jest troche nieaktualna i mam propozycje co do nowej.
podanie, 3 zdjecia, życiorys i cv wyslij na adres "Biuro ankiet" ul. Ankietowa 22 -222 Ankietowo
odpowiedź dostaniesz jakos tak kiedys

Mało śmieszne, więc WP // K.J.
Dla mnie bomba :lol: ale kara oczywiście zasłużona :lol:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 25 cze 2006, 10:40

*_Zaza_* pisze: Może Polityków do kadry ? rozgrywac potrafią, atakowac jak najbardzie - sama ofensywa. Ale i w desrtukcji radza sobie. Lubią atakować bokami - pressing i gra piłka.

Kadra na Euro -

Trener Kaczyński bedzie grał systemem 3-5-2
W bramce:

Premier Marcinkiewicz Ponoć z synem trenuje i mówi że Canarinhos to te no cieniasy :lol: a bronić umnie swoich i to mu się chwali :lol:

W defensywie:
Cymański - Ziobro i Wasermann
- nie ma to jest defensywa z jednego klubu - to zgranie i gra w ciemno - doskonale sie uzupełniaja :lol:

W pomocy:
Kurski - w klubie mowią o nim Pitt Bull który zarwał się ze smyczy - w faktycznie tylko dredów mu brakuje :lol:
Lepper [kapitan] - typowa DM - mało biega ale dobrze się ustawia - jak trzeba blokady ustawi na 40 metrze.
Donald - człowiek z zasadami - ale bez talentu - jednam ma zdolności przywódcze - tyle naraze musi mu wystarczyć :P
Gadzinowski - agresywny w odbiorze - czesto lubi rajdy i gre jeden na jeden. Dużo widzi - mało myśli. Światna lewa noga :P

Marek nie nie Jurek - ma wszystko to co potrzebuje mediapunta - doskonały przegląd pola. Bo siedzi najwayżej :P muszi tylko z atakiem popracowac nad zgraniem

Atak:
Roman z Tych
- świetna gra głowa nasz Crouchu -
Pawlak - wolny ospały ale jakze skuteczny - dla niego rząd zniesie spalone :P

Ławka mi. Borowski [nie Tim :wink], Rokita i kilka innych talnetów Polskiej piłki.

Prezesem PZPN Leszek Balcerowicz - i po Euro każdy lansując Leppera krzyczy Balcerowicz ! musi odejśc !
:lol2: :lol2: :lol2:
Zaza :spoko:

Tymczasem miałem już wypoczywać nad wodą atu pogoda się sp...suła i znowo pozostaje mi tylko znęcanie się nad userami :?

Musiałem się wyżalić :roll:

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Kibicuję: cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 26 cze 2006, 16:41

bellus pisze:Zajmij się piłką nożną i zostaw siatkówkę tym, którzy potrafią przyznać że jakaś drużyna jest lepsza. Nie biją się na stadionach (halach). Potrafią kibicować. Prosze dla dobra siatkówki trzymaj się od niej z daleka. Jest dobrze tak jak jest. To mniej popularna dyscyplina niż piłka nożna i to lepiej, liczy się jakość a nie ilość.

Stresik bellusa po tym jak powiedzialem ze Plamen Konstantinov to nie ten sam zawodnik co 3 lata temu :roll:

Awatar użytkownika
pizmak
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pizmak » 26 cze 2006, 16:50

ebi pisze: Inter mistrzem Włoch
Rozbawiło mnie normalnie :lol: :lol: Chyba 17 lat temu :lol: :lol:

(pewnie zostane skarcony przez kibiców Interu , ale kazdy ma swój gust)

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 26 cze 2006, 19:20

indianin pisze:A tak serio to PODOBNO moja babcia była indianką tz. pochodzila z INDII
:|

Moze zrobimy wersje "Drewniane Usta"?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Gry Forumowe”