Jamael pisze:Przepraszam że śmiem pytać, ale kiedy zapadnie wyrok na Juventus, który będzie miodem dla mych uszu?

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 22 cze 2006, 22:46
Jamael pisze:Przepraszam że śmiem pytać, ale kiedy zapadnie wyrok na Juventus, który będzie miodem dla mych uszu?
sci
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 22 cze 2006, 23:17
Dla mnie rewelkaNiggaz pisze:
Myślałem, że tylko Chuck Norris może dostać dwie żółte kartki i nie opuszczać przy tym boiska![]()
![]()
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RzuR » 23 cze 2006, 14:07
...ale jezeli chodzi o pisuary to jest juz ok?:)Totti?! Na WC moze nie swieci
RzuR
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 24 cze 2006, 15:39
Chodzi oczywiście o ten dopisek od tajemniczego moderatoraMetal99 pisze:Ja też za nimi trzymam kciuki i mam zamiar im na tym mundialu kibicowaćale oni ze słabą Ukrainą sobie poradzą. Ebi masz racje to młody zdolny zespół i połowa kadry gra w rodzimej lidze
ale widać ta liga jest dobra skoro Ci piłkarze grają tak dobrze na mundialu. Szwajcaria ma świetną obronę i to co podkreśliłeś nie stracili nawet GOLA ! to będzie ich atut przed tym meczem ale jak wiadomo ich obrońcy a przede wszystkim Senderos jest bramko strzelny
Nie masz przecinka na klawiaturze?! To proszę, skopiuj go sobie >>> , <<<
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 24 cze 2006, 15:48
ATI pisze:Jarzyna dał mi ostrzeżenie, bo jak stwierdził nie ma humoru
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 24 cze 2006, 16:18
lolekMetal99 pisze:Ja nie liczę na niespodziankę i będę w tym pojedynku kibicował Holandii, która moim zdaniem jest dużo lepszym krajem
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jamael » 24 cze 2006, 17:03
Murzynek też chce być czasem śmieszny i własny tekst promuje. Żenada...Niggaz pisze:Chodzi oczywiście o ten dopisek od tajemniczego moderatoraMetal99 pisze:Ja też za nimi trzymam kciuki i mam zamiar im na tym mundialu kibicowaćale oni ze słabą Ukrainą sobie poradzą. Ebi masz racje to młody zdolny zespół i połowa kadry gra w rodzimej lidze
ale widać ta liga jest dobra skoro Ci piłkarze grają tak dobrze na mundialu. Szwajcaria ma świetną obronę i to co podkreśliłeś nie stracili nawet GOLA ! to będzie ich atut przed tym meczem ale jak wiadomo ich obrońcy a przede wszystkim Senderos jest bramko strzelny
Nie masz przecinka na klawiaturze?! To proszę, skopiuj go sobie >>> , <<<
Jamael
Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 24 cze 2006, 19:13
No prosze, tutaj wszyscy sobie pomagają.któryś z moderatorów do Metal99 pisze:Nie masz przecinka na klawiaturze?! To proszę, skopiuj go sobie >>> , <<<
snake
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jamael » 24 cze 2006, 19:50
Jamael
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Metal99 » 24 cze 2006, 20:13
Metal99
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 24 cze 2006, 20:56
Dla mnie bombaTomachos pisze:podanie, 3 zdjecia, życiorys i cv wyslij na adres "Biuro ankiet" ul. Ankietowa 22 -222 AnkietowoMarco_Van_Basten pisze:Do kogo mam się zgłosić w związku z ankietą w temacie Korona Kielce. Chodzi o to, że tamta jest troche nieaktualna i mam propozycje co do nowej.
odpowiedź dostaniesz jakos tak kiedys
Mało śmieszne, więc WP // K.J.
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 25 cze 2006, 10:40
*_Zaza_* pisze: Może Polityków do kadry ? rozgrywac potrafią, atakowac jak najbardzie - sama ofensywa. Ale i w desrtukcji radza sobie. Lubią atakować bokami - pressing i gra piłka.
Kadra na Euro -
Trener Kaczyński bedzie grał systemem 3-5-2
W bramce:
Premier Marcinkiewicz Ponoć z synem trenuje i mówi że Canarinhos to te no cieniasya bronić umnie swoich i to mu się chwali
W defensywie:
Cymański - Ziobro i Wasermann - nie ma to jest defensywa z jednego klubu - to zgranie i gra w ciemno - doskonale sie uzupełniaja
W pomocy:
Kurski - w klubie mowią o nim Pitt Bull który zarwał się ze smyczy - w faktycznie tylko dredów mu brakuje
Lepper [kapitan] - typowa DM - mało biega ale dobrze się ustawia - jak trzeba blokady ustawi na 40 metrze.
Donald - człowiek z zasadami - ale bez talentu - jednam ma zdolności przywódcze - tyle naraze musi mu wystarczyć![]()
Gadzinowski - agresywny w odbiorze - czesto lubi rajdy i gre jeden na jeden. Dużo widzi - mało myśli. Światna lewa noga
Marek nie nie Jurek - ma wszystko to co potrzebuje mediapunta - doskonały przegląd pola. Bo siedzi najwayżejmuszi tylko z atakiem popracowac nad zgraniem
Atak:
Roman z Tych - świetna gra głowa nasz Crouchu -
Pawlak - wolny ospały ale jakze skuteczny - dla niego rząd zniesie spalone
Ławka mi. Borowski [nie Tim :wink], Rokita i kilka innych talnetów Polskiej piłki.
Prezesem PZPN Leszek Balcerowicz - i po Euro każdy lansując Leppera krzyczy Balcerowicz ! musi odejśc !
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 26 cze 2006, 16:41
bellus pisze:Zajmij się piłką nożną i zostaw siatkówkę tym, którzy potrafią przyznać że jakaś drużyna jest lepsza. Nie biją się na stadionach (halach). Potrafią kibicować. Prosze dla dobra siatkówki trzymaj się od niej z daleka. Jest dobrze tak jak jest. To mniej popularna dyscyplina niż piłka nożna i to lepiej, liczy się jakość a nie ilość.
Martinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pizmak » 26 cze 2006, 16:50
Rozbawiło mnie normalnieebi pisze: Inter mistrzem Włoch
pizmak

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 26 cze 2006, 19:20
indianin pisze:A tak serio to PODOBNO moja babcia była indianką tz. pochodzila z INDII
Krzysztof Jarzyna
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio