Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 23 cze 2006, 23:22
snake

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rumeczek » 23 cze 2006, 23:34
Rumeczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 23 cze 2006, 23:52
ZnacieRumeczek pisze:Znacie przepowiednie Nostradamusa?
wianuch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: el_nino » 24 cze 2006, 10:24
Rumeczek pisze:Dla mnie faworytam tego dwumeczu są Hiszpanie.
Też tak myślę, mogą coś pokazać bo jak na razie nie zachwycali, jednak mogą znów zagrać przeciętnie.Vianuch pisze:Francja może wreszcie zagra ładny mecz w co jednak wątpie bo pod wodzą Domenech'a nic jeszcze ładnego nie pokazali.
el_nino
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 24 cze 2006, 10:25
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAtifa_19 » 24 cze 2006, 10:57
LAtifa_19
Post Wyświetl pojedynczy post autor: macko001 » 24 cze 2006, 12:34
macko001
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 24 cze 2006, 13:36
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Metal99 » 24 cze 2006, 14:08
Ja się zgodzę Hiszpanie wygrają z Francją i pojadą do domu to nie jest drużyna na miarę Mistrzów Świata niby pojedynczych graczy mają, ale brakuje im zgrania nie zawsze wielcy piłkarza = wielki zespół tak jak Real Madryt dobrzy piłkarze słaby zespół. Choć patrząc na grę Hiszpanów można powiedzieć, że powalczą oni i wysokie lokaty ale w ¼ odpadną.Niggaz pisze:Chyba już czas najwyższy, aby Hiszpanie odpadli![]()
Akurat mają szczęście, że trafili na tragicznych Francuzów. Powinni dać sobie radę, ale to chyba mimo wszystko max. co może być z Hiszpanów na tej imprezie. Przywyczajony jestem do tego, że dalej niż do ćwierćfinału dojść nie mogą.
Metal99
Post Wyświetl pojedynczy post autor: wiLLow » 24 cze 2006, 14:30
wiLLow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: realfyba » 25 cze 2006, 16:18
realfyba
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 25 cze 2006, 18:01
Zakladajac, ze w cwiercfinale trafia prawdopodobnie na Brazylie niestety masz racje, choc nigdy nic nie wiadomo.Niggaz pisze:Chyba już czas najwyższy, aby Hiszpanie odpadli![]()
Akurat mają szczęście, że trafili na tragicznych Francuzów. Powinni dać sobie radę, ale to chyba mimo wszystko max. co może być z Hiszpanów na tej imprezie
A atak maja slabyNiggaz pisze:Hiszpanie mają fantastyczną pomoc i dobrą obronę. To zdecydowanie powinno wystarczyć.
Makis
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 25 cze 2006, 19:20
Nie napisałem, że słaby aczkolwiek Villa niczego wielkiego nie gra. Dwie bramki z Ukrainą to żaden wyczyn zwłaszca, że pierwsza to praktycznie samobój a druga z karnegomakis pisze:A atak maja slaby Question Jak dla mnie dwojka DV - Torres spisuje sie bardzo dobrze jak na razie.
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: gringo7 » 25 cze 2006, 19:32
gringo7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pizmak » 27 cze 2006, 17:28
pizmak
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio