MŚ 2006: 1/8: PORTUGALIA - HOLANDIA, 25.06.2006 r.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 26 cze 2006, 9:39

Szkoda troche że to już powoli czerwony mundial ...

W sumie nie ma co dużo pisać o meczu :roll: Holandia najcześciej faulujący zespoł MŚ - nawet Angole wyprzedzili ale to było do przewidzenia grali dalej. Szkoda że Rusek Ivanow był jak dziecko we mgle - lubie tego sędziego i to jeden z tych arbirtów z najwyższej piłki - ale jak Graham Poll [najlepszy sędzie Premiership] popełnił takie błedy to, to juz sie robi dziwne.

A co ciekawe jak by Waleri Iwanow był konsekwentny to powienien pokazać z 6 czerwonych :roll: Figo mnie zdziwił :? kapitan - najbardzie doświadczony :? oj nie ładnie mam nadzieje że go ukażą - Portugalia awansuje ale pytanie czy bez tak kluczowych gracz a rade słabej Angli ? chyba nie.

Marco Van Basten twardo stał przy swoim - nie sądziłem że to kiedyś powiem ale brakowało RVN :? [formie RVN a to nie było zagwarantowane] Jednak Marco dał sygnał że nie da sobie w kasze dmuchać nawet kosztem awansu :P Chociasz jak zauważył Sero mieli by dwa razy wiecej szans jak był by ktoś z dwójki Seeedorf Davids - zwłaszcza że zaliczyli świetne sezony a sam Coco nie podołał zadania przywódczym.

Wróć do „Piłka nożna na świecie”