Post Wyświetl pojedynczy post autor: jaget » 11 cze 2006, 17:16
jaget
Post Wyświetl pojedynczy post autor: #10 » 11 cze 2006, 20:17
to ten co nam bramke pyknołBaraneq pisze:Carlos Tenorio

Post Wyświetl pojedynczy post autor: robo-bvb » 12 cze 2006, 14:11
robo-bvb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ATI » 30 cze 2006, 9:56
ATI

Post Wyświetl pojedynczy post autor: robo-bvb » 30 cze 2006, 12:26
robo-bvb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Milczek » 30 cze 2006, 12:36
Milczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rado8 » 30 cze 2006, 14:14
Rado8
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mati_26 » 30 cze 2006, 14:27
Rado8 pisze:Mimo tych transferów nie uważam, że Borussia będzie robiłą furorę w lidze. W końcu Piennar, Tinga, Frei i Valdez nie są jakimiś tuzami. Co jak co, ale liga francuska jest słabsza od niemieckiej i Frei nie będzie tak strzelał. Valdez jest szybki i dobry technicznie, ale skuteczny też nie jest. Tingi i Piennara nigdy w akcji nie widziałem, ale i tak nei wierzę, że będą motorem napędowym Borussi. Przyszedł też nie jaki Martin Amedick z chyba Eintrachtu Brunszwik, tak? Nie wiem co o nim myśleć.
mati_26
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Milczek » 30 cze 2006, 14:29
Sa to wielkie talenty przy dobrym prowadzeniu mają szanse stać się gwiazdami Bundesligi i nie tylkoRado8 pisze: Mimo tych transferów nie uważam, że Borussia będzie robiłą furorę w lidze. W końcu Piennar, Tinga, Frei i Valdez nie są jakimiś tuzami.
Na Mundialu Frei już pokazał co nie co. Chłopak potrafi dużo myśle, że bardzo dobrze zastąpi KolleraRado8 pisze:Co jak co, ale liga francuska jest słabsza od niemieckiej i Frei nie będzie tak strzelał.
Osobiście nie widzialem go w akcji, ale słyszałem, że to spory talent.Rado8 pisze:Przyszedł też nie jaki Martin Amedick z chyba Eintrachtu Brunszwik, tak? Nie wiem co o nim myśleć.
Milczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 30 cze 2006, 14:31
Z tym stwierdzeniem moznaby sie spierac, chociaz jestem fanem Bundesligi to nie powiem ze Ligue 1 jest gorsza od ligi niemieckiej... Mozna powiedziec ze sa to wyrownane ligi.Rado8 pisze:. Co jak co, ale liga francuska jest słabsza od niemieckiej i Frei nie będzie tak strzelał.
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Milczek » 30 cze 2006, 14:35
Wolfsburg też zrobił ciekawe transfery 2 lata temu i co z tego wyszło ? Gdyby iść takim tokiem myślenia to nie powinno się sprowadzać wogle nowych zawodnikówMartinho pisze:Atletico w Primera Division tez zrobilo w tamtym sezonie niezle transfery a co z tego wyszlo
Milczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 30 cze 2006, 21:34
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jaget » 30 cze 2006, 21:48
To weś nam wkońcu powiedz czy są to wzmocnienia czy nie bo sie sam zakręciłeś...Messi E2 Ronaldinho pisze:Transfery BVB to napewno nie sa wzmocnienia, ktore moga dac nadzieje na walke o najwyzsze cele, ale cos moga zwojaowac w lidze. Piennar, Frei i Valdez to napewno wzmocnienia dla BVB, ale podobne transfery do nich dokonalo bardzo wiele druzyn w Bundeslidze min. Galasek....
Akurat mamy z twoim bayern 1 meczyk wiec sie zobaczy nie bądź taki pewny...ja stawiam 3-1 dla BvBMartinho pisze:Co do Borussi, to mnie malo to obchodzi ktore miejsce zajma bo 1 znowu bedzie miec Bayern Cool A czy zajma 2 czy 15 to juz sprawa drugorzedna...
jaget
Post Wyświetl pojedynczy post autor: stan_mic » 01 lip 2006, 0:34
stan_mic
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 01 lip 2006, 9:20
Sa to wzmocnienia dla BVBTo weś nam wkońcu powiedz czy są to wzmocnienia czy nie bo sie sam zakręciłeś...
Jarzinho
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio