Post Wyświetl pojedynczy post autor: gringo7 » 02 lip 2006, 17:22
gringo7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: stan_mic » 02 lip 2006, 17:41
stan_mic

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 02 lip 2006, 18:11
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 02 lip 2006, 19:09
Polaksa miała taką samą "przewage" psychologiczną nad Ekwadorem.Łukasz_ pisze:Włosi mają przewage psychiczną. Pokonali swojego rywala 4:1
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 02 lip 2006, 19:20
Nazwiska nie graja tylko umiejetnosci wiec co masz do tych zawodnikow. Moze Friedrich nie prezentuje dobrej formy tak samo jak Huth (ktory notabene poprawil sie) ale tym bardziej nalezy podziwiac Niemcow ze ze slabym zawodnikami ogrywaja Argentynczykow, a niedlugo juz Wlochowstan_mic pisze:Nie wyobrażam sobie, by tacy zawodnicy jak Mertesacker (czy jakoś tam), Huth, Friedrich i wielu, wielu innych podniosło Puchar Świata
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marq » 02 lip 2006, 19:23
Mi się nie wydaje żeby ograli argentyńczyków, bo jak dobrze pamiętam był wynik remisowy, a rzuty karne to loteria. No i oczywiście gdyby nie arbiter...ale tym bardziej nalezy podziwiac Niemcow ze ze slabym zawodnikami ogrywaja Argentynczykow, a niedlugo juz Wlochow Wink
Marq
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tilek » 02 lip 2006, 19:23
A znasz takie powiedzenie, że gra się jak przeciwnik pozwala?Łukasz_ pisze:Szwedzi mimo dobrej drużyny zagrali kompletne dno.
Tilek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tilek » 02 lip 2006, 19:27
Ale także element tej pięknej gry.Marq pisze:a rzuty karne to loteria
Tilek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 02 lip 2006, 19:31
Krzysztof Jarzyna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 02 lip 2006, 19:40
No byly byly. Tylko lepsza gre to uwazasz ladniejszaKrzysztof Jarzyna pisze:Bo umowmy sie, ze byly druzyny, ktore graly lepsza pilke
Dla kibica Niemiec nieKrzysztof Jarzyna pisze:Ehhhh, lipne te mistrzostwa
Martinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 02 lip 2006, 19:48
Oczywiscie ze to nie konkurs pieknosci, ale powiedzmy szczerze, ze zazwyczaj ladna gra idzie w parze z lepsza. Wynik nie jest nigdy do konca wymierny, bo nie gra tu kazdy z kazdym, tylko wiele tez zalezy od szczescia (rywala). Jeden slabszy mecz polaczony z brakiem szczescia i koniec marzen. Nie mowie, ze znalezi sie nieslusznie w polfinale. Bo te wszystkie elementy to tez fragment pilki. Nie mniej jednak mam pewien niedostyMartinho pisze:No byly byly. Tylko lepsza gre to uwazasz ladniejsza Question Bo jakby byla ona skuteczna to by nadal te teamy graly Wink Mistrzostwa nie wygrywa ten co gra efektownie a efektywnie.
Umowmy sie, ze zarowno w Korei jak i teraz rywale nie powalali/ja na kolanaMartinho pisze:Te slabe Niemcy z ktorych sie kibice Italii smieja ze przegrali z nimi 4:1, maja szanse po raz drug z rzedu zagrac w finale MS Wink
Krzysztof Jarzyna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: stan_mic » 02 lip 2006, 20:03
Martinho pisze:Nazwiska nie graja tylko umiejetnosci
Tilek pisze:Stan mic nie wiem czy wiesz, ale nazwiska nie grają
stan_mic

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 02 lip 2006, 20:15
Krzysztof Jarzyna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 02 lip 2006, 20:18
Za to boscy Wlosi czy jeszcze bardziej boscy Canarinhos w pelni zasluguja...stan_mic pisze:3/4 reprezentacji Niemiec nie zasługuje na takie osiągnięcie jak półfinał MŚ
Przestan juz mnie rozsmieszac. Sedziowie to sedziowie tamto. Czepiliscie sie Niemcow akurat bo wkurzeni jestescie ze tak daleko zaszli... Co do przekupstwa o ktorym ktos wspomnia; tutaj, to bardziej sklonni do ustawiania meczy sa Wlosi niz Niemcystan_mic pisze:Jedyną szansą na zwycięstwa w kolejnych meczach Niemców jest duża przychylność sędziów...
Oczywiscie ze sedziowie beda gwizdac dla nasstan_mic pisze: którą pewnie w kolejnych meczach się spotkają
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: stan_mic » 02 lip 2006, 20:22
Nie, ale chyba z MŚ uczyniono Puchar Podziękowania za organizację MŚ!! Dlaczego Grecja wygrała ME!? Może dla tego, że nikt nie pomyślał na takiej imprezie jak ME, że trzeba pomóc gospodarzowi!?Krzysztof Jarzyna pisze:Takie turnieje to nie konkurs zaslug
Pfff... !! Może osiem, czy dwanaście lat temu byłbym zły... teraz właściwie wisi Mi kto będzie MŚ... o ile zdobędzie go uczciwie!! Hmm... poprostu jestem zdegustowany poziomem sędziowania "Naszego" ligowego arbitra, którego do tej pory bardzo szanowałem...Martinho pisze:Czepiliscie sie Niemcow akurat bo wkurzeni jestescie ze tak daleko zaszli
stan_mic
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio