Juventus cz.2 (zbiorczy) - Strona 86

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Juventus w lidze?

1
7
35%
2
5
25%
3
1
5%
4
3
15%
Poniżej 4
4
20%
Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Reputacja: 174
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 27 cze 2006, 16:50

Martinho pisze:Jak na razie wiele na to wskazuje...
Co np ?? :roll:

Szok, tylko to mozna napisac... :? Kibice są z Tobą Gianluca. Napędził wszystkim strachu. Trudno teraz dociekać co było przyczyną, ale nie czas na to. Samobójstwo z II piętra?? Niektórzy skaczą po pijaku, dla zabawy... :roll: Sam już nie chcę myśleć co się tam stało. Nigdy bym się nie spodziewał po Pessotto. Wracaj do zdrowia :!:

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 27 cze 2006, 17:00

Pessotto, czyli dla Juventusu i jego kibicow ktos szczegolny. Tego tlumaczyc i wyjasniac nie trzeba. Jesli ktos ma sie wyglupic i napisac glupoty w stylu
Martinho pisze:Obecnie Pesotto pracuje w zarzadzie Juve, czyzby to mialo jakis zwiazek z afera korupcyjna Question Jak na razie wiele na to wskazuje...
To prosilbym o zastanowienie sie i najlepiej wstrzymanie od komentarza. To nie czas na takie spekulacje. Wszyscy kibice Juve(i licze, ze nie tylko) sa z Toba Gianluca.

Canna, gdy sie dowiedzial o tym wypadku wyszedl z konferencji prasowej.

http://mediacenter.gazzetta.it/MediaCen ... 03ba99c53b

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Reputacja: 0
Kibicuję: cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 27 cze 2006, 17:16

bagg pisze:To prosilbym o zastanowienie sie i najlepiej wstrzymanie od komentarza. To nie czas na takie spekulacje. Wszyscy kibice Juve(i licze, ze nie tylko) sa z Toba Gianluca.
To bylo moje zdanie a forum jest od tego zeby wyrazac swoje poglady... Na pewno takiej mozliwosci nie mozna wykluczyc ze to mialo zwiazek z afera korupcyjna...

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 27 cze 2006, 19:16

Martinho pisze:
bagg pisze:To prosilbym o zastanowienie sie i najlepiej wstrzymanie od komentarza. To nie czas na takie spekulacje. Wszyscy kibice Juve(i licze, ze nie tylko) sa z Toba Gianluca.
To bylo moje zdanie a forum jest od tego zeby wyrazac swoje poglady... Na pewno takiej mozliwosci nie mozna wykluczyc ze to mialo zwiazek z afera korupcyjna...
Nie wiesz, nie pisz. Pessoto jest kierownikiem druzyny, co nic wspolnego z zarzadem nie ma, co jeszcze, jest nim od zdymisjonowania starego zarzadu, czyli co on ma wspolnego z afera? Nic.

Awatar użytkownika
ossy
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 27 cze 2006, 19:34

Mam nadzieje ze szybko wróci do zdrowia. Tak jak bagg napisał, Gianluca jest dla nas kims szczególnym. Jestesmy z tobą Gianluca!

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 27 cze 2006, 20:44

No to się porobiło :? Straszna tragedia - Pessotto to wielki człowiek i legenda Juventusu, trzeba się modlić o to by wyzdrowiał. Trzymaj się :!:

Awatar użytkownika
pizmak
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pizmak » 28 cze 2006, 7:45

Szkoda tak wspaniałej osoby jakim jest Gianluca :? Ja jak wczoraj to przeczytałem to wmurowało mnie przez chwilę i myślałem że to jakiś żart :? Myślicie że to przez chorobe :?: (w ogóle co to za choroba :?: :( )

Gianluca wracaj do zdrowia :rydzyk:

Awatar użytkownika
Marq
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marq » 04 lip 2006, 14:37

http://www.juventus.com/
Fabio Capello podał się do dymisji - podaje oficjalna strona Juventusu.
To było raczej pewne, ale osobiście miałem mała nadzieje że Fabio zostanie w tych trudnych chwliach w Turynie. Nowym trenerem będzie najprawdopodobniej Deshamps, ewentualnie Zaccheroni.
Powodznia Fabio w Realu.

el_nino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: el_nino » 04 lip 2006, 15:21

No Calderon mówi że w czwartek dostanie Capello nominacje na trenera. Ale bym sie śmiał jakby Capello nie został trenerem Realu. Poddał się do dymisjii w nadziejii zostania trenerem Realu a tu lipa. Hehe, ale to jednak nie prawda, choć wolałbym bez wątpienia w Realu Ancelottiego, ale ten z kolei woli zostać w Milanie.

Awatar użytkownika
sci
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2850

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 04 lip 2006, 15:27

no to porządki w Turynie pełną parą. Stary zarząd, stary trener pewnie i starzy piłkarze odejdą. Zobaczymy z jakim to skutkiem wszystko będzie. I ja tylko mam nadzieję żeby Didier nie dał plamy. DD liczymy na Ciebie i odrodzenie naszego teamu!!!!

Awatar użytkownika
gringo7
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gringo7 » 06 lip 2006, 18:55

Pavel Nedved, pomocnik Juventusu Turyn i reprezentacji Czech, chce jeszcze przez sezon występować na piłkarskich boiskach. 33-letni zawodnik nie chciałby jednak dalej grać w ekipie z Turynu, której grozi degradacja do niższej ligi.
Nedved nie wyklucza przenosin do Arabii Saudyjskiej, albo do Kataru, ale zainteresowanie tym piłkarzem wykazują także turecki Fenerbahce Stambuł i austriacki Red Bull Salzburg.
Jest to informacja troche dla mnie niespodziewana. Myślałem, że w razie spadku Juve to właśnie Nedved jako jeden z niewielu poświeci swoje ostatnie lata, by pomoc Juve w powrocie na szczyt włoskich rozgrywek. Jest chyba jednak inaczej, a wspowinanie o Arabii czy Katarze oznacza oczywiście to, że chciałby sobie jeszcze nieźle zarobić przed końcem przygody z futbolem :).

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2416
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 06 lip 2006, 19:04

gringo7
Z jednej strony to zaskoczenie, a z drugiej należy Czecha zrozumieć. Sam chce pograć w piłkę już tylko jeden, ten ostatni sezon. Trochę by to głupio wyszło, gdy tak wielki piłkarz jak Nedved swą karierę zakończył grając w drużynie drugoligowej.

Awatar użytkownika
No_Name
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: No_Name » 06 lip 2006, 20:44

RealFan pisze:gringo7
Z jednej strony to zaskoczenie, a z drugiej należy Czecha zrozumieć. Sam chce pograć w piłkę już tylko jeden, ten ostatni sezon. Trochę by to głupio wyszło, gdy tak wielki piłkarz jak Nedved swą karierę zakończył grając w drużynie drugoligowej.
Chyba nie myslisz ze drużyna z Kataru jest lepsza niż drugo ligowy Juventus. Nie chodzi tu o nic, tylko o many, many

Zaskoczyła mnie ta informacja...
Są słowa prawdziwe, ale są takze słowa rzucane na wiatr...
Zostanie jedynie Del Piero, reszta niestety ucieknie... :roll: :evil:

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2416
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 06 lip 2006, 20:52

paku pisze:Chyba nie myslisz ze drużyna z Kataru jest lepsza niż drugo ligowy Juventus.
Heh tego nie napisałem. Chodziło mi tylko o to, że druga liga to jednak druga liga. Czynnikiem decydującym jak już napisałeś były pieniądze i chyba nikt nie są dzi, by mogło być inaczej.

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 06 lip 2006, 20:54

:oops: :? Jesli to prawda to powli wszyscy chca uciekac z Turynu :arrow: Capello jeszcze do niedawna obiecywal, ze niegdzie ise nie wybiera, Pavel twierdzil, ze zostanie w Juve nawet jesli zostanie zdegradowane. Inni takze tak twierdza tylo watpie, aby, ktorys z nich mowil to powaznei, tak naprawde jesli juve spadnie z obecnego temau zostanei bardzo malo, wiekszosc przejdzie z pewnoscia do Realu....Zlatan, Canna, Zambrotta, Vieira a reszta zostanei sprzedana gdzie sie da, badz wypozyczona :wink:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”