Co np ??Martinho pisze:Jak na razie wiele na to wskazuje...
Szok, tylko to mozna napisac...
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 27 cze 2006, 16:50
Co np ??Martinho pisze:Jak na razie wiele na to wskazuje...
maestro
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 27 cze 2006, 17:00
To prosilbym o zastanowienie sie i najlepiej wstrzymanie od komentarza. To nie czas na takie spekulacje. Wszyscy kibice Juve(i licze, ze nie tylko) sa z Toba Gianluca.Martinho pisze:Obecnie Pesotto pracuje w zarzadzie Juve, czyzby to mialo jakis zwiazek z afera korupcyjna Question Jak na razie wiele na to wskazuje...
bagg
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 27 cze 2006, 17:16
To bylo moje zdanie a forum jest od tego zeby wyrazac swoje poglady... Na pewno takiej mozliwosci nie mozna wykluczyc ze to mialo zwiazek z afera korupcyjna...bagg pisze:To prosilbym o zastanowienie sie i najlepiej wstrzymanie od komentarza. To nie czas na takie spekulacje. Wszyscy kibice Juve(i licze, ze nie tylko) sa z Toba Gianluca.
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 27 cze 2006, 19:16
Nie wiesz, nie pisz. Pessoto jest kierownikiem druzyny, co nic wspolnego z zarzadem nie ma, co jeszcze, jest nim od zdymisjonowania starego zarzadu, czyli co on ma wspolnego z afera? Nic.Martinho pisze:To bylo moje zdanie a forum jest od tego zeby wyrazac swoje poglady... Na pewno takiej mozliwosci nie mozna wykluczyc ze to mialo zwiazek z afera korupcyjna...bagg pisze:To prosilbym o zastanowienie sie i najlepiej wstrzymanie od komentarza. To nie czas na takie spekulacje. Wszyscy kibice Juve(i licze, ze nie tylko) sa z Toba Gianluca.
Lakier
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 27 cze 2006, 19:34
ossy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 27 cze 2006, 20:44
Sawyer

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pizmak » 28 cze 2006, 7:45
pizmak
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marq » 04 lip 2006, 14:37
Marq
Post Wyświetl pojedynczy post autor: el_nino » 04 lip 2006, 15:21
el_nino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 04 lip 2006, 15:27
sci
Post Wyświetl pojedynczy post autor: gringo7 » 06 lip 2006, 18:55
Jest to informacja troche dla mnie niespodziewana. Myślałem, że w razie spadku Juve to właśnie Nedved jako jeden z niewielu poświeci swoje ostatnie lata, by pomoc Juve w powrocie na szczyt włoskich rozgrywek. Jest chyba jednak inaczej, a wspowinanie o Arabii czy Katarze oznacza oczywiście to, że chciałby sobie jeszcze nieźle zarobić przed końcem przygody z futbolemPavel Nedved, pomocnik Juventusu Turyn i reprezentacji Czech, chce jeszcze przez sezon występować na piłkarskich boiskach. 33-letni zawodnik nie chciałby jednak dalej grać w ekipie z Turynu, której grozi degradacja do niższej ligi.
Nedved nie wyklucza przenosin do Arabii Saudyjskiej, albo do Kataru, ale zainteresowanie tym piłkarzem wykazują także turecki Fenerbahce Stambuł i austriacki Red Bull Salzburg.
gringo7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 06 lip 2006, 19:04
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: No_Name » 06 lip 2006, 20:44
Chyba nie myslisz ze drużyna z Kataru jest lepsza niż drugo ligowy Juventus. Nie chodzi tu o nic, tylko o many, manyRealFan pisze:gringo7
Z jednej strony to zaskoczenie, a z drugiej należy Czecha zrozumieć. Sam chce pograć w piłkę już tylko jeden, ten ostatni sezon. Trochę by to głupio wyszło, gdy tak wielki piłkarz jak Nedved swą karierę zakończył grając w drużynie drugoligowej.
No_Name

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 06 lip 2006, 20:52
Heh tego nie napisałem. Chodziło mi tylko o to, że druga liga to jednak druga liga. Czynnikiem decydującym jak już napisałeś były pieniądze i chyba nikt nie są dzi, by mogło być inaczej.paku pisze:Chyba nie myslisz ze drużyna z Kataru jest lepsza niż drugo ligowy Juventus.
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 06 lip 2006, 20:54
Jarzinho
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio